2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar bende geldim bebisimle buraya çok hareketli masaAllah bu topik aralık annesi olmak ayrıcalıklı olacak sanırım.. Ben ilk asilamayla hamile kaldım.5+2 haftalık sanırım.. Çarşamba doktora gidecem. Bakalım herşey yolunda gider insaAllah. Dua edin kizlar
inşallah cnm hoşgeldin. ben de aşılamayla gebe kaldım inşallah.

Selam kızlar bende geldim bebisimle buraya çok hareketli masaAllah bu topik aralık annesi olmak ayrıcalıklı olacak sanırım.. Ben ilk asilamayla hamile kaldım.5+2 haftalık sanırım.. Çarşamba doktora gidecem. Bakalım herşey yolunda gider insaAllah. Dua edin kizlar
aslm gozun aydın hosgeldın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

Kizlaaarr bugun doktora gittik bebegim saglikla buyuyomus cok sukur esimle cok duygulandik acayip mutluyum . iki hafta sonra tekrar gel kalp atislarini duyalim dedi. Bu 2 hafta zor gecer. :)
Ay canim çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin insaAllah. Seninkiyle ayni bizim gunlerimiz sanırım

baya varmıs kız ıyı dayanıyosun :S benımkıde ta ayın 12sınde ama senın doktorun neden o kadar uzak zamana verdıkı kalp dırek ıkılı teste almak ıcınmı
Kalbi 14 nisanda dinledk 15 nisanda rutin testlerimi yaptı temiz çıktı bi daha ki randevumuz 1 ay sonra dedi bende tamam dedim bekliyorum bakalım normalde daha sık mı çağırılıyor canım?:KK51:

teşekkür ediyorum, bu arada doktora gittiğimde ben adet tarihime göre 5+6 diye hesaplarken ultrasonda keseyi 5+1 olarak hesapladı :) geç döllenme falan oldu heralde bakalım 8 mayıs da tekrar gidicez insallah kalp atışlarını da duyarız :)
İnş canm muhtemelen geç döllenmedir, merak etme sen

İyi geceler. İyi uykular kizlar. Gunum yogun gecti yazayim dedim uyumadan.
Kontrolum iyi gecti her sey yolundaymis doktor birkac takviye verdi. Kesemizi gorduk ama kalp atislari icin haftaya tekrar gitmem gerekiyormus. İlk uc ay kontrollerim iki haftada bir olacak sonra azalacak. Doktorumdan da memnun kaldim bundan sonra o ilgilenecekmis bizimle.
Haberler boyle benden... Biraz yazdiklarinizi okuyayim. :)

Kalbi 14 nisanda dinledk 15 nisanda rutin testlerimi yaptı temiz çıktı bi daha ki randevumuz 1 ay sonra dedi bende tamam dedim bekliyorum bakalım normalde daha sık mı çağırılıyor canım?:KK51:
yok canım kalbı dınledıkten sonra 3 4 haftaya cagırıyolar benım doktorumda 3 hafta sonraya cagırdı

Ahhh canım ne guzel ben bırını duydum.dıgerı cok derınden atıyor dedı.kalbı attıgı bellı ama sesı duymadık.ama sat a gore boyu gelısımı cok normal dedı.haftaya tekrar gıdıcem ınsallah guclenır yavrum
Belkide cnm digeri sonradan dollenmistir benimkilerinin arasinda 2 gun var Ama cift yumurta ikizi benimki
Seninki tek yumurta mi
Birde bende de birinin kalbi digerine gore az daha zayif hic uzulme cnm ins tutunur

Back
X