- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
cnm gebelik takvimi yapsana, rahatça takip edelim birbirimizin süreciniCanım
tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm gebelik takvimi yapsana, rahatça takip edelim birbirimizin süreciniCanım
tam olarak kaç haftalıksın hemen hemen aynıyız galiba . Ben 5+1 im keseyi bugün yeni gördük kalp için 1 hafta sonra gel dedi
inşallah cnm hoşgeldin. ben de aşılamayla gebe kaldım inşallah.Selam kızlar bende geldim bebisimle buraya çok hareketli masaAllah bu topik aralık annesi olmak ayrıcalıklı olacak sanırım.. Ben ilk asilamayla hamile kaldım.5+2 haftalık sanırım.. Çarşamba doktora gidecem. Bakalım herşey yolunda gider insaAllah. Dua edin kizlar
aslm gozun aydın hosgeldın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsınSelam kızlar bende geldim bebisimle buraya çok hareketli masaAllah bu topik aralık annesi olmak ayrıcalıklı olacak sanırım.. Ben ilk asilamayla hamile kaldım.5+2 haftalık sanırım.. Çarşamba doktora gidecem. Bakalım herşey yolunda gider insaAllah. Dua edin kizlar
Hoş bulduk canim ay çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insaAllahinşallah cnm hoşgeldin. ben de aşılamayla gebe kaldım inşallah.
Amin canım benim sende insaAllahaslm gozun aydın hosgeldın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın
Hepimizinkini inşallah :)masallah allah bagıslasın![]()
Hoş bulduk canim ay çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insaAllah
gozun aydın canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınKizlaaarr bugun doktora gittik bebegim saglikla buyuyomus cok sukur esimle cok duygulandik acayip mutluyum . iki hafta sonra tekrar gel kalp atislarini duyalim dedi. Bu 2 hafta zor gecer. :)
Ay canim çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin insaAllah. Seninkiyle ayni bizim gunlerimiz sanırımKizlaaarr bugun doktora gittik bebegim saglikla buyuyomus cok sukur esimle cok duygulandik acayip mutluyum . iki hafta sonra tekrar gel kalp atislarini duyalim dedi. Bu 2 hafta zor gecer. :)
Aktivya yoğurdun bir zararı varmı sizce kızlar... Kabızlık için iyi geliyor ama...
Kalbi 14 nisanda dinledk 15 nisanda rutin testlerimi yaptı temiz çıktı bi daha ki randevumuz 1 ay sonra dedi bende tamam dedim bekliyorum bakalım normalde daha sık mı çağırılıyor canım?baya varmıs kız ıyı dayanıyosun :S benımkıde ta ayın 12sınde ama senın doktorun neden o kadar uzak zamana verdıkı kalp dırek ıkılı teste almak ıcınmı
İnş canm muhtemelen geç döllenmedir, merak etme senteşekkür ediyorum, bu arada doktora gittiğimde ben adet tarihime göre 5+6 diye hesaplarken ultrasonda keseyi 5+1 olarak hesapladı :) geç döllenme falan oldu heralde bakalım 8 mayıs da tekrar gidicez insallah kalp atışlarını da duyarız :)
Yok canım daha var benim bakalım bekliycem dahaçok altlarda kalmışım da görememişimşimdi fark ettim tekrar iyice bakınca. Sen gittin geldin mi nedir durum?
![]()
Bende öyleyim yaaaÇok halsizim ya off( Konusmaya dermanim yok elim ayagimda can kalmiyo icim daraliyo kendimi hic iyi hissetmiyorum bayilcak gibi halim
![]()
yok canım kalbı dınledıkten sonra 3 4 haftaya cagırıyolar benım doktorumda 3 hafta sonraya cagırdıKalbi 14 nisanda dinledk 15 nisanda rutin testlerimi yaptı temiz çıktı bi daha ki randevumuz 1 ay sonra dedi bende tamam dedim bekliyorum bakalım normalde daha sık mı çağırılıyor canım?![]()
Belkide cnm digeri sonradan dollenmistir benimkilerinin arasinda 2 gun var Ama cift yumurta ikizi benimkiAhhh canım ne guzel ben bırını duydum.dıgerı cok derınden atıyor dedı.kalbı attıgı bellı ama sesı duymadık.ama sat a gore boyu gelısımı cok normal dedı.haftaya tekrar gıdıcem ınsallah guclenır yavrum