• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım neden öyle diyorsun? Daha önceki mesajımda yazdığım ve leylam355 leylam355 in dediği gibi sen özverili ve anlayışlı olursan bence de sorun olmaz yani. :)
yok canım işin geyiği çeviridim
bugüne kadar hiç sorun olmadı zaten aman olmasında sonuçta kimse ağaç kovuğunda çıkmıyor herkes ana baba kuzusu ama yine de ben dehşet anneci biri olduğum için öyle biraz bencilim

Hamilelik süresince kilo alımı şu şekilde olabilir:

Hamileliğin ilk üç ayında 1- 3 kilo arasında,
Hamileliğin 4-5-6. aylarında 1’er kilo
Hamileliğin 7-8-9. aylarında 2’şer kilo

ENDİŞELENME ALMAN GEREKEN KİLO SON AYLARDA ZATEN.

toplamda 12 kılo dıyosun yanı Cok degıl aslında Ins bu rakamları gecmeyz cnm :(

4d yi nerde yaptirdin ?
Daha haftasi erken.degilmi?
Bana 15 temmuza gun verdi dojtorum
21 24 hafta arasi yapilacak dedi merak ettim

al bendende onadar :KK43:
Unv hastanesinde bi hocanin ozel muayenesine gidiyoruz canim 4 lu test icin bakti sanirim simdiye kadar hic bakmamisti

toplamda 12 kılo dıyosun yanı Cok degıl aslında Ins bu rakamları gecmeyz cnm :KK43:

ya bu yüzeysel yazılmış sitede yazıyor ideal alınması gereken kiloyu.otomatik hesaplıyor ..

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelikte-alacaginiz-kilo-hesaplama.html

Hesaplama Sonuçları
Gebelik Öncesi Vücut Kitle İndeksiniz: 23

Gebelikte Almanız Gereken Kilo: 11.5 ile 18 kg arasında

Ortalama Haftalık Alınacak Kilo Miktarı: 0.4

bende böyle çıktı..

Benmkı de oyle canım :) 2 erkek cocugu var, torun kız oldu dıe baya hayaller kuruluyo, alıp biyerlere goturuyolar yazları falan. Sesim çıkmıyo da içimden "heeee, tabı, ben de yalı kazıgıyım zaten" dıyorum :))
He he oldu deseydin tobe töbe ben saten aslan burcuyum kiskancim hic biseye sesim cikmaz ama kiskanirsam olay cikar valla :-)

ınsallah ılk gıttıgınde ogrenırsın canım o an herseye bedel suprız yumurtadan ıstedıgın oyuncak cıkmıs gıbı :KK70:

öğreneyim artık ya 17.hafta oldu 2 doktora gittim 1 i müsait değil diyo öbürü daha erken diyor. kendimi ultrasonun önüne atıp gösterene kadar kalasım var artık.

Eşim erkek istiyor ben kız içimden erkek geçiyor.Falan filan..

Back
X