2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
saklamasınlar ya ben artık dayanamıyorum umarım yarın görürün artık yüzünü öleceğim meraktan rüyalarım bile sinir bozuyor :KK51:
eşim bile ohh be son aya girdik artık dedi aslında onlarda ne kadar stres olmuşlar yazık uyanınca kızın odasına gidip bakıyor günüm güzel geçsin diye birde bizim karnımızda olanları hissetseler nasıl olurlar yazık:rolleyes:
Evet ya bende çok merak ediyorum yüzünü en son kontrolde azıcık gösterdi ne hikmetse sadece kayınvalide gördü!!! :mad:Sürekli eli kolu dirseğı kordonu yüzünde yarın kontrol var umarım bu kez gösterir beyfendi..

Canım ben kraft pamuk yatak aldım biraz mecbur kaldım çünku başka bulamadım sünger almak istemedim beşık yatağı da çok yüksek geldi normalde yatağın biraz sert olması makbuldüŕ pamuk yatak yumuşak 4,5 aya kadar anca yatar gibime geliyor ondan sonrada normal beşık yatağı alıp park yatağı alt bölümde kullanmayı düşünüyorum
sağol cnm cevap için, sen önce beşik kullanacaksın yani öyle mi?

hadi bakalım hayrlı haberlerle inş :nazar:
Cnm babyjem aldm yan yatış için 20 tl, bi de delikli olan düz yastık aldım boğulma önleyici diyor o da 30du sanrm.
Kraft pamuk yatağı eve getrdik snunda tam uydu ölçüleri:KK15:ince gibi geliyo tabi insana 5 cm kalınlığı var tamamen pamuk dolgulu zaten yataş diye de tercih ettim yeni doğan bebeklerde visco sağlıksız oluyormuş:110:
babyjam 20 tl. ok sağol kuşum. yatağı hemen sipariş edeyim de hazır evdeyken gelsin o zmn. bu hafta tatil bana 9 gün evdeyim :rolleyes: bi de desitin mavi mi alıyorum mor mu?

Evet ya bende çok merak ediyorum yüzünü en son kontrolde azıcık gösterdi ne hikmetse sadece kayınvalide gördü!!! :mad:Sürekli eli kolu dirseğı kordonu yüzünde yarın kontrol var umarım bu kez gösterir beyfendi..
haha çok sinir bozucu bir durum ya :rolleyes:
benim kızda çok aşağıda ve iki kolu da yüzünde nazlılar bizim çocuklarımız yine sen kızına bakıp nasıl bir şey olacak tahmin edebilirsin ya profil resminde ki senin kızınsa harika güzellikte çocukların olacak demektir:nazar::nazar: hiç kaygılanma
ben ne yapayım hiç görmedim göstermedi yüzünü:KK61:

Kızlar otribebe burun aspiratörünün hem başlangıç seti (içinde ayrıca deniz suyu var) hem de normal aspiratörü var. Başlangıç setini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Oyuncak_4599167.jpg

Oyuncak_4350266.jpg
sanki yedek ucu olan en üstteki daha iyi gibi ama deneyimli anneler daha iyi bilir bence

haha çok sinir bozucu bir durum ya :rolleyes:
benim kızda çok aşağıda ve iki kolu da yüzünde nazlılar bizim çocuklarımız yine sen kızına bakıp nasıl bir şey olacak tahmin edebilirsin ya profil resminde ki senin kızınsa harika güzellikte çocukların olacak demektir:nazar::nazar: hiç kaygılanma
ben ne yapayım hiç görmedim göstermedi yüzünü:KK61:
Canım ya çok sağ ol evet benim kız eğer ablaya benzerse beyaz tenli datlı bir oģlan olur ama yine de merak ediyorum:oops:...umarım bizim nazlılar yarın kutularından ziyade yüzlerini gösterirler yoksa doğuma süprizz diyecekler

Hayır canım ben hep park yatak kullanacagım ama içinin yataģını üst bölmede pamuk yatak bebek 4,5 aylık olunca da alt bölmeye geçip beşık yatağı koymayı planlıyorum.

babyjam 20 tl. ok sağol kuşum. yatağı hemen sipariş edeyim de hazır evdeyken gelsin o zmn. bu hafta tatil bana 9 gün evdeyim :rolleyes: bi de desitin mavi mi alıyorum mor mu?

selam kasımın güzel anneleri..:anneadayı::anneadayı:

ben 36. haftamda işten ayrılıp salı gunü izne çıktım..:KK45::KK45:

evde yatıyorum ohhh mis valla...:cool::cool:

eski sayfaları oku oku bitiremedim en sonunda pes ettim:eek::eek:

Canım ya çok sağ ol evet benim kız eğer ablaya benzerse beyaz tenli datlı bir oģlan olur ama yine de merak ediyorum:oops:...umarım bizim nazlılar yarın kutularından ziyade yüzlerini gösterirler yoksa doğuma süprizz diyecekler
evet ya benim kızda hep ya bacak arasını yada poposunu gösterdi hiç yüz fotosu yok başkalarının bebekleri de hep yüz fotosu verir bacak arasını göstermez

Kızlar bu pazarı tamamen bebişe ayırdım kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantasına koyacaklarımı ayırdım akşam bavula yerleştirecem inşallah çok heyecanlı bişi ya :) bavula koyarım eksikleri de artık tek tük tamamlarım . Göbeği için bakım setini falan da aldım ihtiyaçlarını tamamen bitirip doğuma odaklanmak istiyorum artık .

Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
meltemcim çok güzelmiş bu ya ne şirin bir dolap güle güle kullansın bebeğin ee artık sıra bebeklerde yavaş yavaş başlarız doğumlara baksana kasım anneleri başladı sıra bize geldi

Ohh kuzunun kuzulu dolabı gelmiş çok tatlı meltemcim güle güle kullanın canım harika olmuş.

Evet zuhalcim, ben de kuzumun kuzuları die sevebilmek için kuzu sectim kulplari :)
Bebek esyası iste ne alsan tatli oluyo :) allah hepimize ağiz tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

meltemcim çok güzelmiş bu ya ne şirin bir dolap güle güle kullansın bebeğin ee artık sıra bebeklerde yavaş yavaş başlarız doğumlara baksana kasım anneleri başladı sıra bize geldi

Sağol canm leyloşum benm :) sen daha temizlemedim die nil bebeğinkileri atmadin ama bekliyoruz bak :)
Evet cnm ya, "hadi hadi, zaman geçmiyo" diye diye şu güne geldik, herşeylerini de hazırladık, sıra hanımlarin ve beylerin gelişinde :)

Ben mor aldım cnm. Ama mavi de alanlar var bilemedim. Ben bi de sudocrem alabilirim karar veremedim daha
Ohhh ne güzell olmuş tatil :KK49:ilaç gibi gelir Yorma kendini çok :nazar:

Back
X