- 25 Mart 2015
- 1.585
- 933
- 53
- 38
Evet aynen babalarin isi ne git gel yapsinlar dimi :))))Bide benim ev hastaneye 200metre mesafede eksik bisey olsa yollarim birini alir gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen babalarin isi ne git gel yapsinlar dimi :))))Bide benim ev hastaneye 200metre mesafede eksik bisey olsa yollarim birini alir gelir
ben de 15 tane bez koydum yeter mi kiEvet ayri bi poset yaptim bezi acmak istemedim mikrop kapmasin ozel hastanede olsa insan mikropdan korkuyo haliyle oyuzden paketi acmadim oylece goturucez zaten 40 li kucuk paketten aldim hastane icin
Ya sezeryan olursan iki gece kaliniyomus gunde 10 bez kullansan yine 20 tane koy bence canimben de 15 tane bez koydum yeter mi ki
Bende bebegimin giysilerini bugun 30 derece de yikadim dalan roxy ile sabunlar kalmış hep üstünde erimemis tekrardan attım makinaya durulattim iyiceben 40 derece yıkadım sabun izi kalıyor demişlerdi hiç bir şey de kalmadı şu an için memnunum ama lekeleri çıkarır mı bilmiyorum canım
tatlım benim kalmamıştı yüksek sıcaklık etkili olmuş demekkiBende bebegimin giysilerini bugun 30 derece de yikadim dalan roxy ile sabunlar kalmış hep üstünde erimemis tekrardan attım makinaya durulattim iyice
Ben dalinin sıvı deterjaniyla yikadim 30 derecede yumuşacık oldularBende bebegimin giysilerini bugun 30 derece de yikadim dalan roxy ile sabunlar kalmış hep üstünde erimemis tekrardan attım makinaya durulattim iyice
Polar sabahlıklar çok iyi oluyo her şeyle kombinlenir bi deBenim kv pijama takimi almis bana,pijama derdinden kurtuldum.bi tek polar guzel bir sabahlik alicam geceleri kalkinca usumiyeyim diye
Cnm sordum annemlere Yeterler diye bi yermiş e-5 e yakın.Ben dalinin sıvı deterjaniyla yikadim 30 derecede yumuşacık oldular![]()
İyi yapmissiniz sıvı deterjan ile yıkamak gerekiyormus düşük derecede yıkandığı için bir dahaki sefere sıvı deterjan ile yikayacamBasakfehpost:deterjanlember: 707677 .!.:Ben dalinin sıvı deterjaniyla yikadim 30 derecede yumuşacık oldular![]()
ben 40 derece yıkadım sabun izi kalıyor demişlerdi hiç bir şey de kalmadı şu an için memnunum ama lekeleri çıkarır mı bilmiyorum canım
Bahar çiçekleri aldım. Yıllardır zaten kendi iç çamaşırlarıma da kullanırım. :)
Çeşitleri olduğunu hamile olduktan sonra öğrendim.![]()
Ben henüz hazırlamadım. Kabin tipi küçük 1 adet valiz hazırlamayı düşünüyorum.kızlar çantamı hazırlamaya başladım ama ayrı ayrı iki tane orta boy valiz hazırlayım dedim almadıben de tek valize hazırlayacam sanırım biraz büyük olacak
.sizin nasıl valizleriniz çok büyük olursa gülünç duruma düşmeyeyim eşim bu valizle herkes güler bize diyor
siz ne yaptınız valizi
![]()
Benim goguslerden henuz bisey gelmiyir![]()
Benim de henüz gelmiyor kızlar. Sanırım herkesin bünyesi farklı.benim de gelmiyor tatlım endişelensek mi normal mi bilemedim ben de
Bende tersten ütülücem sağol Nilaycımhıı tamam canım bende herşeyi tersinden yıkarım renkleri solmuyor hem yeni kalıyorlar ama tersin ütülemeyordum bu da güzel bir fikir aslında daha da iyi bir fikir :)
Cok guzel canim bebeginle birlikte guzel gunlerde kullanin nerden aldigini ve fiyatini ogrenebilirmiyim cnm bende arastiriyorum daSonunda biitti alışverişşşşş ikea yalan olduen geç 10-15 güne gelecek gerisi anneme kalmış
Eki Görüntüle 1668227
Yok cnm biz odayı 1 yaşından sonra yapıcazpark yatağı odaya kurduk bi de büyük şifonyerimi bebiş için boşalttım. koltuk koyduk odaya emzirme için. aldıklarımızı yerleştircem daha ama bugün anca kışlıkları çıkarabildim eşimin yardımıyla
Bizim yatak odası salon kadar o yüzden şanslıyım baya idare eder bizi rahat rahat
tamam canım sor
hatta ben kestikten sonra da ay gruplarına göre ayırarak yıkayıcam dolaba asarkende karıştırmam :İ)
Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
Sağol nilaycım :)Çok güzel olmuş canım, iyi günlerde kullanın.