• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sağolun kızlar insallah güzel olur hersey

Hayirlisiyla saglikla alicaz insallah bebeğimizi kucağimiza canim
Birdaha ortadan kaybolma canim merak ediyoz sonra:)

evet cnm az kaldi benide korku heyecan sardi .

insallah canim güzel haberlerle dönerim bende insallah
Tamam artık burdayim :oops: senin bebisin durumu nasil kanala yerlestimi

leylam355 leylam355 tatlım seninle bir bebişleri paylaşamama durumumuz vardı :KK48: Doğduktan sonra geçiyor mu? yoksa daha beter mi oluyor :KK53:

Canim yeelesmedi yerleşsede farketmiyir cunku benim sezeryan
Pazartesi sezeryan olucam bir aksilik cimazsa eğer,bebeğin eşi yaslanmis o yüzden alacak
aaaaaaaaaa ne diyorsunnn sende mi brütüs:rolleyes: Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun meleğine canımmm :KK46: Artık benimkide gelsin yaaaa her ayağa kalktığımda şarr diye suyum gelicek sanıyorum :-)

Suni sanci da zorlandin mi bizle tecrubelerini eger halin varsa anlatirmisin? Idrarimda protein fazlasi varmis ve gebelik zehirlenmesi olabilirmis Allah korusun tansiyonum cikarsa hemen suni sanciyla dogurtacaklarmis. Suni sanciya da herkes cok kotu diyor. Bukadar az zamanim kalmisken de sorunsuz olur hersey insallah.
canım ben hiç zorlanmadım açıkçası hastaneye gittiğimde hiç sancı yoktu hemen suni sancı verildi ama normal sancı nasıl olur sezeryan ağrısı nasıl olur onuda bilmiyorum sadece suyum geldiği için kaygılıydım ve biran önce doğsun istedim canım çok yanmadı ki canı çok tatlıdır senin içinde en güzeli ve hayırlısı ne ise öyle olmasını umut ederim

leylam355 leylam355 tatlım seninle bir bebişleri paylaşamama durumumuz vardı :KK48: Doğduktan sonra geçiyor mu? yoksa daha beter mi oluyor :KK53:
daha beter oluyor bir de benim kızım erken doğdu iyice hassas bir durum prematüre olunca iyice korumacı oldum kimse dokunamadı enfeksiyon riski var dedik eşimle eşler dehşet derecede destekçi oluyorlarmış bu arada doğum öncesi kaygılar eşle ilgili olanlar tamamen siliniyormuş ama bebek paylaşmak asla dokunanı yakarım dedim kibarca

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda inşallah eve çıkarsınız. Peki niye aniden sezeryana aldılar? Sorun neydi?

Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Suyu bittigi icin acil sezeryana aldılar canım. 6. aydan bu yana çok akinti oluyordu kaç kere suyummu siziyor diye doktora gitmiştim. O yüzden suyum az az geldiği için anlayamadim

tekde çıkıyordu canım ilk 3 gün hiç sütüm yoktu. 3. gün banyoya girip sıcak suyla masaj yaptım göğüslerime öyle süt indi. mutlaka 3 saatte bir sağdım hatta bazen 2 saat. petibör var mutlaka ondan ye baya süt yapıyor Mamsel still tea var humananında vardı ama artık kaldırmışlar günde 3 bardak mutlaka ondan içtim. o baya arttırıyor. 3 saatte bir en az 150ml en fazla 180ml çıkarttım. 3. gün 20ml dı sütüm sonra bunlarır yapınca birden arttı. tabi su içmen gerektiğini söylememe gerek yok ben her sağım öncesi ve sonrası 1 kupa su içiyordum
Bende 3 saate bir sagiyorum canım cuma günü doğum yaptım. Sütun anca 20-30 ml arası çıkıyor. Ama oglusa yetisemiyorum. O 60 ml falan iciyomus. Her geçen günde içtiği değer artıyor Maşaallah. Çayı yarın mutlaka alcam. Petiboru ilk kez duydum mutlaka onuda deniycem. Çok teşekkür ederim canim

daha beter oluyor bir de benim kızım erken doğdu iyice hassas bir durum prematüre olunca iyice korumacı oldum kimse dokunamadı enfeksiyon riski var dedik eşimle eşler dehşet derecede destekçi oluyorlarmış bu arada doğum öncesi kaygılar eşle ilgili olanlar tamamen siliniyormuş ama bebek paylaşmak asla dokunanı yakarım dedim kibarca
Hahaha dokunani yakarim mı :KK70:ariyorlar sürekli dogurdunmu dogurdunmu ruhum daraldi yeminle:KK11: en son yengeme dogurmuyorum icimde tutacagim dedim ondan beri aramiyor:KK48:

Bir melek uyuyo resmen kollarında aşktan öte dünyanın en güzel duygusu oturur sayfalarca yazarım o kdr yoğun o kdr güzel :KK200:kızlara da yazdım daha önce hamileyken bu kdr anlamıyosun ama doğunca kucağına alınca çok çok farklıymış:nazar:Hele emzirmek ilk günler o emerken bende duygulanıp ağlıyodum öyle büyülü bir bağ ki, artk ağlamıyorum ama emerken seyredip şükrediyorum her saniye :anneadayı:
Sağlıkla alın sizde bebişleri kucağınıza daha paylaşcak çok şey var :KK66:
Denizcim seninds ilk emzirdigin gun bebek emerken canin yandi mi

Herkesin kendi tercihi canım birçok dr yenidoğan sünnetini öneriyor yurtdışındada hep yeni doğan sünneti oluyor birde benim kızkardeşim oğlunda çok sorunlar yaşadı mecburen iki aylıkken yaptırdı yine sen bilirsin ben yaptırıcam allah nasip ederse
Tamam doktorda dedi zaten yurt fisi ysptir
Ama penis biyu kisaligini bir arastir dedi
Agrisiz hisetmez psikoloji vs diye erken yapturip
Ilerdeki hayatinda pdikolojisini dahada bozabilirsin dedi :(
Sen bilirsin cnm ben oaylasmak istedim

pınarcım çok tatlı bir oğlun var maşallah sağlıkla büyütürsün seni ve babasını çok seven ve sayan bir evlat olsun
bu arada damadım bayağı yakışıklıymış
Seninkine yarmagul olacak derken benimki olmus,bude guya minyon olacak demisyi doktorum:-)seninde emzirirken bebegin cektigi zamsnlar canin aciyor mu

Back
X