• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kuzum efe bebek yanına geldimi emmeye başlar merak etme ve süt olayı sen daha yeni doğum yaptın bşiraz daha bekle sabret hem sütün çoğalması azıcık arz talep meselesi bebek ne kadar emerse o kadar çoğalır sen bolö sıvı gıda al dengeliş beslen yeter sıkma o tatlı canını da
Çok sağol tatlım. Sıvı tuketimime çok dikkat ediyorum. Biberonun kolayligina iki günde alışmış sıpa. Meme emmek zor geliyor. Bugun uc saatte bir hastaneye gittim. Iki cuk cuk yapıyor en fazla. Annemde eve bi gelsin alistiririz onu diyor. Merakla bekliyoruz keratayi

kimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
Canım kolaymı daha çok yeni inşallah günden güne toparlayacaksın yardım edenin coktu yanlış hatırlamıyorsam eve donunce kendini sakın yorma bebeğinle ilgilen sadece Cok tebrik ederim bol sütlerin olsun inşallah :KK60:

nicki nick nicki nick canim iki gün agri kesici yaptılar bana fazla bişey hissetmedim. Sonrada agrilarim azaldi. idrarini kesinlikle tutma azda gelse yap. İlk yapmak zor geliyor ama sonra seni rahatlatiyor. Bide üşüme gaz olmasın. Kayısı kompostosu falan iç ve bol bol yuru gaz için. Çıksın sancı yapmasın. Çünkü sancı biraz canını yakıyor

sağolun kızlar insallah güzel olur hersey

Hayirlisiyla saglikla alicaz insallah bebeğimizi kucağimiza canim
Birdaha ortadan kaybolma canim merak ediyoz sonra:)

evet cnm az kaldi benide korku heyecan sardi .

insallah canim güzel haberlerle dönerim bende insallah

Gulom ben kacrdm, sezeryan tarihi mi verdı dr?

Back
X