- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Dur bakayım, ben de muhasebecime soyleywyim.Sgk ya bi kisi raporlu parayi yatirin demekmis kadinin demesine gore oyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bakayım, ben de muhasebecime soyleywyim.Sgk ya bi kisi raporlu parayi yatirin demekmis kadinin demesine gore oyle![]()
Ya aslnda yerleri daraldi, az hareket etmeleri doğal ama biz anneler telaşlaniyoruzBizim minnosunda azdı dunhissettirdi kendini ama minik hareketlerle cts kontrolum var neyseki suyumda azalma mi oldu ki diye cok takıldı aklıma
![]()
Hadi inş tez zamanda kavus bebişine cnmTahmini doğum günüm canım. Tabi daha erkende olabilir. Arada şiddetli ağrılarım oluyor ama siklasmadi henüz.
Hayrlisi oldun kuzum, inş sorun olmaz da pazt hemen bebişine kavusursunCanim benim tesekkur ederim cok sağol @Aylininannesi
@nicki nick canim masallah ogluna allahim esirgesin cok tatli
Amin canim cümlemizi sağlikla sıhhatle kavuştursun yavrularimiza
Evet canim pazartesiye gün verdi ama ben iyi değilim grip yüzünden iyileşemezsem ayvayi yerim hem nefes darligi oluyor hem öksürük bu yüzden anestezi uzmani beni Ğöğüs hastaliklari doktoruna gönderdi bugün 9 da orda olucam.problem yok derse kesin pazartesi sezeryan.
Bugun mu senn sezeryan canm?Tam evden çıkarken aradılar doktorun kızı hastalanmış saat 12. De gidicez,aç aç bekliyorum bakalım ne olcak
Bence çok küçük değil. BenimkiBenim bebeğim haftasına göre küçük. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde kilosu 2.700 gr. gözüküyordu. Herşey yedim burda okuduğum. Muz, süt, kaşar, pekmez, ceviz. Başka önerileriniz var mı yapabileceğim?
Benim bebeğim de 35 ile 37.haftalar arasında 600 gr.aldı. Yani haftada 300gr.Bizim ki 1 hafta da 300 gr aldı.. Son haftalar alıyorlar canım merak etme
Soyle canim calisamaz raporunu her ay girsin bikdirsin sende parca parca al maasini yoksa toplu alip son ay almak zorunda kalma bidr ziraatten hesap actir onlarafa soyle sgk ya bildirsin o hesaba yatsin paran yoksa tc ile git gel bankaya yapmak zorunda kalmaDur bakayım, ben de muhasebecime soyleywyim.
Hem canın tatlı hem de canın çok yanmamış. Ne güzel. İnşaallah biz de senin gibi kolay acısız doğumlar yaparız. Epidural oldun mu?canım ben hiç zorlanmadım açıkçası hastaneye gittiğimde hiç sancı yoktu hemen suni sancı verildi ama normal sancı nasıl olur sezeryan ağrısı nasıl olur onuda bilmiyorum sadece suyum geldiği için kaygılıydım ve biran önce doğsun istedim canım çok yanmadı ki canı çok tatlıdır senin içinde en güzeli ve hayırlısı ne ise öyle olmasını umut ederim
"Dokunanı yakarım" süpermiş.daha beter oluyor bir de benim kızım erken doğdu iyice hassas bir durum prematüre olunca iyice korumacı oldum kimse dokunamadı enfeksiyon riski var dedik eşimle eşler dehşet derecede destekçi oluyorlarmış bu arada doğum öncesi kaygılar eşle ilgili olanlar tamamen siliniyormuş ama bebek paylaşmak asla dokunanı yakarım dedim kibarca
Canım daha çok yeni. Hepsi geçecek. Hiç merak etme.kimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
Dogumhanede bebegin kakasini yaptığını fark edince sezaryana almislar
Benim kizdada var hareketleri azaliyr bi siz anliyrsnz beni insan korkuyr ya ufack bi ihmalkarligmdn dolayi kizima bisey olursa dun anneme yardmci oldm evimi temzledi bisey yapmadm ama onu getir bunu gotur oda yoruyr insani cok yorulmusm kizimn hareketlerini dun hic hissetmedm 9dan snra az az hissettim bi rajat nefes aldm hayirlisyla ins evlatlarmiza bisey olmadan saglikla alirz kucagmiza evlatlarimizi kokularni icimize cekmeyi nasip eder ins RabbimYa aslnda yerleri daraldi, az hareket etmeleri doğal ama biz anneler telaşlaniyoruz
Canım maltepede nene hatun hastanesi var orda özlem yüce cantürk diye çocuk dr var çok mükemmel bir dr aklında olsun dedimCanim maltepede maltepe hastanesi
O ağrıyı biliyorum canım benim on gün kadar sürmüştü ve hatta içimdeki gazmış içimde başka bebek var diye dr bile gitmiştim herkesin ağrı eşiği değişiyor heraldekimseyi korkutmak istemem ama bayagi agrim var,sezaryan sirasindada bayagi bisryler hissettim.normal mi bilmiyorum.ayaga kslktim zar zorda olsa yuruyorum..yarina gececekmis guya
Sizin 40haftada bitmiş sanirim hala bekliyonuz dimi benimde 15gun var dolmasina bekliyorum Dr.seninki beklemez aralik ilk haftasi gelir dedi bekliyorum dua ediyorum dogriyim diye artik ya :)Allah bağışlasın tatlım. Ya bu bebekler neden doğmuyor? Deli olcam. Gün geçmiyor yeminle. Bebeğinin cinsiyeti ne, ben kız bekliyorum.
insallah canim sağolHayrlisi oldun kuzum, inş sorun olmaz da pazt hemen bebişine kavusursun