• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta :KK73:
Bende bugun son kontrolumu oldum sancim cikti ama ben hissetmiyorum :)
muayene etti yumusama varmis ama acilma olmamis cati darligindan kanala giremeyebilirmis bebek o yuzden sanciyi hissetmeyebilirmisiz...
Su veya nisan gelmezse bizimde 11 aralik 6 da yatis yapilcak:) ayni gun ayni saat gorunce yazmak istedim.. ayni durumdayiz heyecan panik korku hepsi bir arada suan :anneadayı:

Arkadaslar pek yazamiyorum ev tasidik biraz zor oldu ama yazamasamda hepinizi tek tek takip ediyorum yazdiklarinizla moral buluyorum bunu soylemek istedim..:)
bizde Allahin izniyle 11 aralik sabahi spinal sezryanla kavusucagiz oglumla...
Herkese hayirli dogumlar insallah..

Erkek bebekler geç doğar diyor herkes. Benimki bu kadar gecikince bu kez de aceba erkek mi soruları başladı. Her şeyi pembe pembe. Kafayı yerim herhalde. Biz en iyi birbirimizi anlarız arkadaşım haklısın. Depresyona girdim. Devamlı uyumak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Doktorda randevun vardi gittinmi ne dedi doktorun?

Seninkine yarmagul olacak derken benimki olmus,bude guya minyon olacak demisyi doktorum:-)seninde emzirirken bebegin cektigi zamsnlar canin aciyor mu
evet ya benimkli minnoş oldu seninki tosbik oldu pınarcım aman önemli değil maşallah bebeklerimize sağlıklı olsunlarda önemli olan bu diyorum ben artık en başında çok üzüldüm ama yapılacak bir şey yok maalesef
meme uçları maalesef en başında emziriken çok acıyır benim kanadı hatta ki tam ememediği halde ama bir iki çekişten sonra meme ucu uyuşuyor sanki bir hafta sonrada tamamen alışılıyor sen sürekli krem sür ve sütyen veya göğüs pediyle teması kes hava almazsa daha fena canın yanar kalkan veya kelebek uc kullan çok işe yarıyor ıslak da olmasın eğer kelebek uc kullanacaksan emzirdiğin zaman boşta kalan memeden kelebek ucu çıkar çünkü bebek emerken boşta kalan memeden de süt akıyor

Çok sağol tatlım. Sıvı tuketimime çok dikkat ediyorum. Biberonun kolayligina iki günde alışmış sıpa. Meme emmek zor geliyor. Bugun uc saatte bir hastaneye gittim. Iki cuk cuk yapıyor en fazla. Annemde eve bi gelsin alistiririz onu diyor. Merakla bekliyoruz keratayi
canım ben ilaç kaşığı aldım mama takviyes,n, onunla yapıyorum keşeke sende yavaş yavaş kaşıkla vermeye başlasan

"Dokunanı yakarım" süpermiş.
:KK70::KK70::KK70:
Eşle ilgili doğum öncesi kaygılar derken neyi kastettin?
bebekle ilgili paylaşımın minimum olması gerektiği konusunda sanki destek olmaz gibi geliyordu ama öyle değilmiş benden daha korumacı bir babaymış meğer süper bir babamız var yani :nazar:

Ayyy aynen ole leylacım boncuk boncuk bakıyor kuzum. Bugün nolduysa emdi kuzum. Biraksalar daha emcekti. Kan alcaz diye aldılar kuzumu
bak sana demiştim günden güne fark edecek bu bebekelr tam boncuk ya kıyamam ben o efe bebeğe sen sabırlı bak herşey daha güzel olacak ayşecim efe bebek yeşil kakadan sarı kakaya geçti mi

Back
X