• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bak sana demiştim günden güne fark edecek bu bebekelr tam boncuk ya kıyamam ben o efe bebeğe sen sabırlı bak herşey daha güzel olacak ayşecim efe bebek yeşil kakadan sarı kakaya geçti mi
Leylacım benimki arada yeşil kaka yapıyor çoğunlukla sarı ama ne oluyormuş yeşil yapınca:KK43:

Y
Ne yalan diyim bende 40 a dayansin derim artik sezeryan aldiye yoruldum cunku
yorulmaktan ziyade artık Bebek riskli oluyor şuan 3400 zaten gününü beklese 4 kiloyu gecti diye çatı dar deyip yine sezeryan olur bi hafta içinde kanala girmezse zorlamayacam Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Soyle canim calisamaz raporunu her ay girsin bikdirsin sende parca parca al maasini yoksa toplu alip son ay almak zorunda kalma bidr ziraatten hesap actir onlarafa soyle sgk ya bildirsin o hesaba yatsin paran yoksa tc ile git gel bankaya yapmak zorunda kalma
Tamam nurco, Sağolasın :)
Sen nasıl oldun iyi msn

Benim kizdada var hareketleri azaliyr bi siz anliyrsnz beni insan korkuyr ya ufack bi ihmalkarligmdn dolayi kizima bisey olursa dun anneme yardmci oldm evimi temzledi bisey yapmadm ama onu getir bunu gotur oda yoruyr insani cok yorulmusm kizimn hareketlerini dun hic hissetmedm 9dan snra az az hissettim bi rajat nefes aldm hayirlisyla ins evlatlarmiza bisey olmadan saglikla alirz kucagmiza evlatlarimizi kokularni icimize cekmeyi nasip eder ins Rabbim
Benmki de oyle canm, ben ayaktayken kesinlkle kımıldamz, ama oturayım ya da yatayım hemen hareketlenir

Y

yorulmaktan ziyade artık Bebek riskli oluyor şuan 3400 zaten gününü beklese 4 kiloyu gecti diye çatı dar deyip yine sezeryan olur bi hafta içinde kanala girmezse zorlamayacam Rabbim hayırlısını versin inşaallah
Insallah cnm bnm mevlam saglik sihhat versin hangisi olursa artik yeterki saglikla gelsin

Back
X