• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo

:KK46::KK46:Merhaba arkadaşlar. Önceleri okumadım, ama aralığın ilk annesi benim galiba. 1 aralık salı günü saat 17:26 da kızım dünyaya geldi. Doktor amcamız yoğun olduğu için o saatte bizi aldı. Epidural oldum.operasyon başladıktan 6 dakika sonra kızım doğdu. Herşey şu anda yolunda çok şükür, eve geldik. Ama doğım sırasında ciğerine su kaçtığı için 2 gece yoğun bakımda kaldı kızım. İlk yürüme denemem de kızımın yanına çıktım. İlk kızımda ağrıdan hareket bile edememiştim. Anladım ki insan kendini mecbur hissedince sezeryan çok daha kolay. İlkinde ağrı kesici vurun diye yalvarırken bunda ağrım yok gerek yok dedim. Neyse uzun ve karışık yazdım. Siz de yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsnız İnşallah. :KK46::KK46::KK46:

kızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Bnm bildigm son ayinda daha cok kg alir diye biliyrm cnm ins sagligi yernde olurda dogduktn snra annesi guzel besler toplar kendini uzulme cnm

Hic uzulme bence benim bebegim 34 haftadan 38e 800gram almisti. Sonra iki haftaya 450 gram daha aldi
Yani son zamanda almiyor diye bisey yok

@elifeva canim gözün aydın hayırlı olsun @folik canım sejin bebeğin hareketleri nasıl düzeldi mi hiraz daha Gul_ay01 Gul_ay01 günün belli olmuş sanırım ins sağlıkla bebeğine kavusursun
Evet canim bir aksilik olmazsa pazartesiye gun verdi.amin cümlemiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Gozun aydin canim allah saglikla buyutmeyide nasip etsin.öpüyorum seni ve guzel kizini

ayy kızlarrr bizim tavşan ilk yaramazlığını yaptı bugun cok korkuttu anne babasını:cry: Dünden beri hareketlerinde yavaşlık vardı burayada yazmıştım hatta.Sabahta öğlene kadar devam etti bu hareketsizlik hiç yok diyemem ama minik minikti. Birde ben boyle kaygılıyken anne olan bir arkadaşım aradı ayy nasıl duruyorsun git hemen filan dedi bir tutuştumm soluğu hastanede aldım:rolleyes: Hastaneye gider gitmez cimcime hareketlere başladı :KK35: Çok şükür herşey yolundaymış ama benim kız cok şakacı olucak sanırım :KK66:

Hepimiz senin doğuracağını sandık, hatta doğurduğunu. :KK70:
Hakikatten çok acayip insanlar var. Sanki doğurmak bizim elimizde. :p
Boşver sen takma onları. Keyfine bak. Ben bana soranlara doğurmaktan vazgeçtim diyorum. :p:p:p
Ben de doğuracağımı sandım bildiğin sancım vardı :( ama hala bekliyorum

Demek ki annenle kardesin birilerine haber uçurmuşlar :)
Hayrlisi olsun canm, kendini sıkma, bebek nasil istiyosa oyle olsun, normal ya da sezeryan
Evet arayana büşra nın yanına gidiyoruz demişler telefonu kapatmayı düşünüyorum yarın son gün bakalım doktorum ne diyecek

Hayırlısı olsun tatlım. İnşallah gelir en kısa zamanda. Arayıp soranları da takma kafana hiç. Elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış.
Saol canım dişim başım artk yoruldum inş yarın bi netliğe kavuşturur doktorum millete 3 gün daha beklicem bi 3 gün daha bi gün daha demekten sıkıldım sanki hesap vermek zorundayım herkes meraklı yahu

hehe bizim türk milleti fazla meraklı ve tez canlı maalesef banada sürekli söylediler ve sonunda çocuğum dayanamadı ve dışarı çıktı yeter ulan annemi rahat bırakın dedi yengen doğumda gelir meraklanma çok merak ediyorlar acaba bebeklerin tipi nasıl olacak diye ondan soruyor lar banada sürekli tacizde bulunan tipler vardı çok şükür kızımın yüzünüe bakınca aldılar cevaplarını senşnde az kaldı sende al bak bu güzellik benim kızım dersin susar o fesat tipler
Sorma ya beni 1 kere aramışlığı yok doğum zamanı aklına gelir oldum insanların:KK67: zaten sinirliyim bir sinir var üzerimde doğum korkusumudur nedir birde sabrını zorluyorlar insanın :KK54: Kaşınanı kaşıyorum valla :-)

En çok kiloyu 38. Haftada alıyor. Sonra evet biraz yavaşlıyor. 38. Haftada 300gr dan fazla almıştı ama 39. Haftada sadece 60 gr almiş :KK43: benim bebeğimde çok zayıf. 2500 üstü doğduktan sonra sorun yok dedi doktor.

Back
X