• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Demekki senin dr normal görüyo benim dr gerek görmedikçe çağırmıyordu son zamanda akıntım lekem olunca çağırdı bende kısmetse 16 aralıkta doğurucam
Bnm akintim var cnm lekelenmem var kum dokuyorum kadin cok rahat biri yada ben cok panik :anneadayı: :KK45: insan korkuyr merak ediyor bebisini iyimi kac kilo oldu fln dondumu bilmiyrm mesela suan cati muayeneside yapmadi onu yaparmi yapmzmi onuda bilmiyrm

Sanci cikcagi yokya paso gidiyos onun yerine muayene etseya uff 16 araligi beklmk zorundayim :KK34: doktorum iyi olmasa cekilcek kadin degil he kardes olsa sevilmez :KK12::-)
Ben seviyorumda hatunu ama deli olcam yaa bitmek bilmiyor bu haftalar off off bekle bekle sanvi varmi diye vermedigim muayene parasi kalmadi yavvv bune boyle ,))) gelecekse gelsin yoksa buyuyunce slipleri ufakliga vercem odesin geri ;)))

Hala hastane köşelerinde sürünüyorum anestezi uzmani göğüs hastaliklarina gondermisti beni oda ilaç baslatti nefes ilaci ve antibiyotik.
Okadar cok gezdimki bu gripli halimle anesteziciye çattim geldiğinde ağliyordum ne oldu dedi niye bu kadar gezdiriyorsun beni zaten 5 gün vardi 3 gundur geziyorum doktor doktor evde dinlensem zaten gecerdi gribim bu soğuk havada bunlarla uğraştigimdan dahada artti dedim.Ben senin iyiliğin için gönderdim dedi evet olabilir ama yapamiyorum gezemiyorum agrim var dedim bütün hırsimi adamdan aldim anlayacaginiz.
Pzartesi olucam Allah izin verirse,ilaclarimida kullanmam gerekiyor şimdi doktorumu brkliyorum görüşüp son seyleri konusup ayrilicam burdan insallah

Ay ben daha bez alıcam dr iri gidiyor deyince 2 numara aldım 3-6kg oda gözüme büyük geldi yarın ilk iş bez almak kakada şimdilik normal altıncı sydan sonra renkleri önemli ben kızın hasta olacağını renkten anlardım
ben bir paket 1 numara aldım o büyük odu kullanmadım 0 numara aldık şimdilik stok yapmadan gidiyorum kakamız altın sarısı oldu mama çok tüketince açık yeşil gibi oluyor ama normal

1 pkt premium care bitmek üzere bizim, elimde 1 paket de prima aktif bebek var yeşil olan onu devam etsem mi premium care mi alsam yine:/ sen hangisini kullanıyosun cnm?

Bnm kız 3 kg oldu hala 1 numara büyük geliyo 2-5 kg yazan. Hafif kıvırarak takıyoz, kesinlikle al 1 beden bence
denzicim ben prima Premium care alıyorum deneizcim aynı markanın farklı ürünü pişik yaparmı b,lemedim ama aktif bebede bence güzel kankim onu kullanıyor hata bize bir hediye hazırlamış isimlik tarzı bşrşey çine bebek bzi koymuş prima aktif bebe koymuş ama 4 numara o bedene geldiğinde kullanıcam onları yazık yaaa hepi topu kaka çiş altın değilya arada değişiklik den zarar gelmez
ben 0 numara kulanıyorum 2-5 kg çok rahat oluyormuş bedenine uygun bez ilk 1 numara almıştım büyük olunca hemen 0 aldık çok rahat oldu denizcim seninde büyükse bir paket 0 numara al dene istersen

Hala hastane köşelerinde sürünüyorum anestezi uzmani göğüs hastaliklarina gondermisti beni oda ilaç baslatti nefes ilaci ve antibiyotik.
Okadar cok gezdimki bu gripli halimle anesteziciye çattim geldiğinde ağliyordum ne oldu dedi niye bu kadar gezdiriyorsun beni zaten 5 gün vardi 3 gundur geziyorum doktor doktor evde dinlensem zaten gecerdi gribim bu soğuk havada bunlarla uğraştigimdan dahada artti dedim.Ben senin iyiliğin için gönderdim dedi evet olabilir ama yapamiyorum gezemiyorum agrim var dedim bütün hırsimi adamdan aldim anlayacaginiz.
Pzartesi olucam Allah izin verirse,ilaclarimida kullanmam gerekiyor şimdi doktorumu brkliyorum görüşüp son seyleri konusup ayrilicam burdan insallah
canım gülayım lütfen üzülme herşey güzel olacak senin sabrını bayağı zorlamışlar canım yaa lütfen dikkat et kendine

Aynı canım ama hemencecik akşam oluyor günler kısa havalar çabuk kararıyor maalesef :KK43: o kasvet beni de sarıyor demekki yaşanılan sıkıntılar benzer
sorma sabah oldumu dünya ne güzel akşam oldumu off içime fenalıklar basıyor umarım şu hormonlar normale döner artık yolun sonuna geldik ama ızdırap yaa resmen sabredeceğiz sanırım zuhalcim

Merhaba bende aralık annesi olcam kızlar 21aralik sezaryan tarihi ccuk 2300kilo alımı durmuş bebek ters diye sezaryan olcam yoksa 5cm acikligm var moralim çok bozuk dönmedi dönse rahat dogcakti kiloda almiyo kaynanamda ck sinirlym hamileleigmi boyunca bana gelip bakmamasi ve üstüne usttuk yasattiklati yüzünden çok dertliyim cok

sorma sabah oldumu dünya ne güzel akşam oldumu off içime fenalıklar basıyor umarım şu hormonlar normale döner artık yolun sonuna geldik ama ızdırap yaa resmen sabredeceğiz sanırım zuhalcim

leylam355 leylam355 zendost zendost biraz daha sabretmeye çalışın kızlar. Her dönemin bir zorluğu var. Doğumu atlattınız sağlıkla. Bunu da atlatırsınız inşallah. Biz daha doğuracaz da lohusa sendromuna girecez. :KK70:

Gulayim gunun belli olmus gozun aydin

Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum
canım yaa üzülme sen siyah kaka bizde neredeyse 6 gün geldi ilk gece tam 4 defa kaka yaptı ve hatta ilk bez değişiminde beni nasıl zorladı anlatamam bez değişimi bitince hanım efendi sinirden morar dı ben hastanede ciyakladım kızım morardı nefes alamıyor diye hemşire geldi bizimki normale döndü bende rezil oldum kısaca

canım yaa üzülme sen siyah kaka bizde neredeyse 6 gün geldi ilk gece tam 4 defa kaka yaptı ve hatta ilk bez değişiminde beni nasıl zorladı anlatamam bez değişimi bitince hanım efendi sinirden morar dı ben hastanede ciyakladım kızım morardı nefes alamıyor diye hemşire geldi bizimki normale döndü bende rezil oldum kısaca
canım birşey sorucam doğumdan sonra karnınız nasıl oldu hemen indi mi yada kaç günde iniyor eskisi gibi olabiliyormu sarkmamı oluyor:(
bide ayyyy doğuma hazır mı gittiniz ağda temizlik açısından ay cok soru sordum. bebeğinin mis gibi boynundan öperim melek o melek oyyy kuzuummmmm:)

Aynen katiliyorum ben cok rahattim ben Fransadayim.

Aslinda refakatciye gerek kalmiyor cunku gerekli yardimi hemsireler yapiyor senin ablan onlardan pek yardim istememistir bence. Bende ilk baslarda refakatciden yanaydim kizima dogum yaptigimda tek olmanin daha iyi oldugunu anladim.
Ben ozel oda jstedim. Eger hastane musait olursa iki kisilik oda verecekler esim de benimle kalacak. Onu kendim odemem gerekiyor ama yine de oyle istedim bakalim ne olacak

canım birşey sorucam doğumdan sonra karnınız nasıl oldu hemen indi mi yada kaç günde iniyor eskisi gibi olabiliyormu sarkmamı oluyor:KK43:
bide ayyyy doğuma hazır mı gittiniz ağda temizlik açısından ay cok soru sordum. bebeğinin mis gibi boynundan öperim melek o melek oyyy kuzuummmmm:)
canım ya benim karnım şuan hiç ok normalmdoğum yaptım ve dr emzirince trahim kasılıp daha çan-buk küçülğr demilti gerçekmiş eski kıyafetleriöme girmeye başladım ve sarkma olmadı bende sadece azıcık bir şey karnım yumuşak sıkılaşması gerekli spor yapınca düzelir diye düşünüyorum
ağda işine gelince ben ağda yapamadım ama doğumdan 2 gün önce dr kontrolüm vardı o zaman temizlik yapmıştım ve doğumu aniden olunca hazırlıksız yakalanmadım ama doğum yapmasaydım 3 yada 4 günde bir temizlik gerekli olacaktı açıkçası ve çok soru sormadın tatlım niye çok olsun bende sormak isterdim keşke bebiş erken değil zamanında gelseydi de sizlerinki gibi benimde kafamda deli sorular ve kaygılar olsaydı hala içim sızlıyor bu yüzden

Kızlar merhaba
Nst ve doktor kontrolümü oldum. Herşey yolunda. :)
39+2 yim. Bebeğim kanala inmiş, sancı yok, açılma yok.
Beklenen doğum tarihim 10 aralıkta tekrar kontrole çağırdı. ;)
35-37 haftalar arası 600 gr.almıştı. Yani haftada 300 gr. (3200 gr)
2 hafta geçti. Sadece 100 gr.almış. Şimdi 3300 gr.olmuş.

canım ya benim karnım şuan hiç ok normalmdoğum yaptım ve dr emzirince trahim kasılıp daha çan-buk küçülğr demilti gerçekmiş eski kıyafetleriöme girmeye başladım ve sarkma olmadı bende sadece azıcık bir şey karnım yumuşak sıkılaşması gerekli spor yapınca düzelir diye düşünüyorum
ağda işine gelince ben ağda yapamadım ama doğumdan 2 gün önce dr kontrolüm vardı o zaman temizlik yapmıştım ve doğumu aniden olunca hazırlıksız yakalanmadım ama doğum yapmasaydım 3 yada 4 günde bir temizlik gerekli olacaktı açıkçası ve çok soru sormadın tatlım niye çok olsun bende sormak isterdim keşke bebiş erken değil zamanında gelseydi de sizlerinki gibi benimde kafamda deli sorular ve kaygılar olsaydı hala içim sızlıyor bu yüzden

Öyle düşünme tatlım. Nil'in erken gelmesinde de vardır bir hayır. Hem sonuçta bizim elimizden gelen bir durum değil. Gelecek ise sen ne yaparsan yap geliyor bu bebişler. Bak ne güzel şimdi karşında mis kokulu kuzun. :)

Back
X