• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Öyle düşünme tatlım. Nil'in erken gelmesinde de vardır bir hayır. Hem sonuçta bizim elimizden gelen bir durum değil. Gelecek ise sen ne yaparsan yap geliyor bu bebişler. Bak ne güzel şimdi karşında mis kokulu kuzun. :)
evet zarten terk avurtum bu kuvöze girmedi ya başkan ne isterim

Kızlar merhaba
Nst ve doktor kontrolümü oldum. Herşey yolunda. :)
39+2 yim. Bebeğim kanala inmiş, sancı yok, açılma yok.
Beklenen doğum tarihim 10 aralıkta tekrar kontrole çağırdı. :KK66:
35-37 haftalar arası 600 gr.almıştı. Yani haftada 300 gr. (3200 gr)
2 hafta geçti. Sadece 100 gr.almış. Şimdi 3300 gr.olmuş.
Seninle neredeyse ayniyiz.. ben de durumlar oyle. San i yok aciklik yok. Birdaha beklenen digum tarihinde randveum

Bebiş kanalda mi peki senn
Az önce kontrolden geldim. Kanala inmiş. Zaten 1 haftadır göbeğimin alt kısmında biraz ağrı oluyor. Özellikle de geceleri soldan sağa dönerken. O yüzden sürekli uyanıyorum. Demek ki kanala indiği içinmiş. Ama Nst de hiç sancı çıkmadı. Açılma da yok.

Bu arada hepinizi alintilayip,begenemiyoru guzel dileklerinuz icin cok cok cok tesekkur ederim,Allah herkesin bebegine saglik,sihhat versin.dogum yapmis arkadaslara hayirli olsun,gunu belli olanlarada Allah kurtarsin diyorum
Günü belli olmayanlara birşey yok mu?
:mad:

Cmt sorayım bakayım, ben de eşim yanmdayken rahat soramiyorum kadına, o yokken daha rahat soruyorum :)
İlahi Meltem.
:KK70:

Kızlar merhaba
Nst ve doktor kontrolümü oldum. Herşey yolunda. :)
39+2 yim. Bebeğim kanala inmiş, sancı yok, açılma yok.
Beklenen doğum tarihim 10 aralıkta tekrar kontrole çağırdı. :KK66:
35-37 haftalar arası 600 gr.almıştı. Yani haftada 300 gr. (3200 gr)
2 hafta geçti. Sadece 100 gr.almış. Şimdi 3300 gr.olmuş.
Ay süper maşallah bişey yaptın mi kanala inmesi için

Kızlar bende kontrolden geldim
Bebegim 3500 olmus
Doktor 39 dadogurdun dogurdun 40. Haftayi beklemem suyun cok dedi
Şimdi normal dogum pozisyonunda
Inş. Normal olur
BENİMDE SUYUM COK AMA NEDEN BEKLEMIYORKİ 40 I SUYUN COK DİYE NE SAKINCASI OLUYORMUS 1 HAFTA DAHA BEKLEMENİN NE DEDİ DOKTORUNUZ

leylam355 leylam355 zendost zendost biraz daha sabretmeye çalışın kızlar. Her dönemin bir zorluğu var. Doğumu atlattınız sağlıkla. Bunu da atlatırsınız inşallah. Biz daha doğuracaz da lohusa sendromuna girecez. :KK70:
Öyle böyle sabrediyoruz canımcım sizinkilerde bir an evvel gelsinde beraber sabredelim :KK76::KK76:bak şu dakika oldu gece 3 ten beri uykusuzum güya deneyimli anneyim unutmuşum walla bebek bakmayı:KK70:

Bnm akintim var cnm lekelenmem var kum dokuyorum kadin cok rahat biri yada ben cok panik :anneadayı: :KK45: insan korkuyr merak ediyor bebisini iyimi kac kilo oldu fln dondumu bilmiyrm mesela suan cati muayeneside yapmadi onu yaparmi yapmzmi onuda bilmiyrm
İlk doğumunmu canım ikincimi ikinciyse çatı yapmaz ilkse yapabilir oda bebeğin normal geliyorsa

Öyle böyle sabrediyoruz canımcım sizinkilerde bir an evvel gelsinde beraber sabredelim :KK76::KK76:bak şu dakika oldu gece 3 ten beri uykusuzum güya deneyimli anneyim unutmuşum walla bebek bakmayı:KK70:

İnşallah. Sağlıkla gelsin diye bekliyoruz canım. Uykusuzluk uzun bir süre devam edecek sanırım değil mi? :)

uykusuzlar kulübü gibiyiz zuhalcimm doğurmayanları da korkutacağız yaa senn bebeğin arada çığlık atar gibi ses çıkarıyormu zuhal benim kız arada çığlık atıyor nasıl korkuyprum bağırdğında anlatamam

Onu ben de dıydum ama gercek mi bilmem. Gercek olsa ben dr a ewde yapabilcegim bişey var mı dediğimde söylerdi die düşünüyorum

Meltemcim ben yapamadim ama cok istiyordum normal dogum ve doktorumun bana soyledigi ilk sey olmustu. Duzenli cinsel iliski tavsiye etmisti. Spermin icindeki birsey rahim agzini aciyormus.

Leyla bebişin göbeği düştümü ya da şöyle sorayım düşmeden yıkadın mı?
canım göbek bağımız 6. gün düştü bende 7. gün yıkadım çocuğu ama hala göbek deliğinde yara kabuğu var ya normalmi, acaba o siyah kabuk bu arada gönbek bağı düşmeden dr yıkamak yasak dedi sizin düşmedimi daha

Ben seviyorumda hatunu ama deli olcam yaa bitmek bilmiyor bu haftalar off off bekle bekle sanvi varmi diye vermedigim muayene parasi kalmadi yavvv bune boyle ,))) gelecekse gelsin yoksa buyuyunce slipleri ufakliga vercem odesin geri :KK66:))
Benimde eşim aynısını diyor kızı bedavaya doğurduk bunda dokuz ay kullandığım iğneler muayneler doğum ücreti hepsini sakla sıpaya gösterceem diyor

Back
X