• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kıyamam canım ya. İnşallah kısa sürede giderler tatlım.

Aynen öyle leylacım. Sen nil ile olan ilk günlerinizin keyfini çıkarmaya bak.
umarım birazdan kalkarlar yoksa ben kafada huni dolaşıcam evde
nil bebek çok tatlı ya herşeye değer canım kızım

ben bir paket 1 numara aldım o büyük odu kullanmadım 0 numara aldık şimdilik stok yapmadan gidiyorum kakamız altın sarısı oldu mama çok tüketince açık yeşil gibi oluyor ama normal
Ben kampanya varken alıyım dedim doğumdan sonra eşim anlamaz kv dede yalnış alırlar bende bebeğimi bırakıp çıkmak istemiyorum açık renge döndüyse güzel senin yediğindende rengi değişir maşallah kuzuna emsin amsin bezleri doldursun

Ben kampanya varken alıyım dedim doğumdan sonra eşim anlamaz kv dede yalnış alırlar bende bebeğimi bırakıp çıkmak istemiyorum açık renge döndüyse güzel senin yediğindende rengi değişir maşallah kuzuna emsin amsin bezleri doldursun
sorma ya böyler süreçlerde söylenilenin aksine kendi kafasına göre alışveriş yapanlara gıcık olurum bende
bezleri sorma altını açıp temzilyorum yeni bezi takıp giydirdim ohh rahatladı derken yeni beze yapıyor cadı babası herseferinde nasıl kahkaha atıyor bşrde arkadaş m,innacık bebek ya o nasıl sesli kaka yapıyor anlatamam insanı zan altında bırakır dışarıda falan

sorma ya böyler süreçlerde söylenilenin aksine kendi kafasına göre alışveriş yapanlara gıcık olurum bende
bezleri sorma altını açıp temzilyorum yeni bezi takıp giydirdim ohh rahatladı derken yeni beze yapıyor cadı babası herseferinde nasıl kahkaha atıyor bşrde arkadaş m,innacık bebek ya o nasıl sesli kaka yapıyor anlatamam insanı zan altında bırakır dışarıda falan
:KK70::KK70:

canım ya benim karnım şuan hiç ok normalmdoğum yaptım ve dr emzirince trahim kasılıp daha çan-buk küçülğr demilti gerçekmiş eski kıyafetleriöme girmeye başladım ve sarkma olmadı bende sadece azıcık bir şey karnım yumuşak sıkılaşması gerekli spor yapınca düzelir diye düşünüyorum
ağda işine gelince ben ağda yapamadım ama doğumdan 2 gün önce dr kontrolüm vardı o zaman temizlik yapmıştım ve doğumu aniden olunca hazırlıksız yakalanmadım ama doğum yapmasaydım 3 yada 4 günde bir temizlik gerekli olacaktı açıkçası ve çok soru sormadın tatlım niye çok olsun bende sormak isterdim keşke bebiş erken değil zamanında gelseydi de sizlerinki gibi benimde kafamda deli sorular ve kaygılar olsaydı hala içim sızlıyor bu yüzden
ayy ne güzel bende normalde hep kabızlık çeken biriydim ve 10 gün tuvalet e gitmediğim zaman olurdu o durumda karnım 7 aylık hamile gibi gerildiği için bende göbek kalmaz herhalde diye nasılsa gerilmeye alışık diye tahmin ediyorum ve merak ediyorum bugün 37 . haftaya girdim yani 36+0 yarın kontrol var nedense içimden hep 38den sonra gelir gibi bir duygu var içimde çünkü bebeğim tam iki hafta büyük gelişimi . gerçi bununla alakası yok doğumun dedi doktorum ama içime öyle doğuyor nedense yada istediğimden . bebbeğim uzun ve iri o yüzden bu duygum var sanırım :)
ya bende iki hafta önce temizlemiştim ama azcık olunca rahatsız hissediyorum bakalım nasıl olucak doğum anı en kötü jilet yaparsın diyroum eşime minnacık tüy olur diyorum ben göremem diyorum :) sorun etme diyor:)
ayyy bebeğe kavuşmak çok güzel olsa gerek yaaa Rabbim sağlıkla bizlerede nasip etsin inşallah . ben toplamda 9 kilo aldım sanırım herşey göbeğimde:) bakalım ne kadarı gidecek. 34. haftada bebeğim 2900 gr dı :) iri dedi doktorum 4 kiloyu geçmezde rahat doğar umarım:)
içimde normal iri bir bebek olduğuna inanamıyorum yaaaa nasıl sığıyor oraya diyroum hep:)
bana cevap verdiğin için teşekkür ederim canım :) Rabbim bebeğini eşini seni korusun :)

Merhaba bende aralık annesi olcam kızlar 21aralik sezaryan tarihi ccuk 2300kilo alımı durmuş bebek ters diye sezaryan olcam yoksa 5cm acikligm var moralim çok bozuk dönmedi dönse rahat dogcakti kiloda almiyo kaynanamda ck sinirlym hamileleigmi boyunca bana gelip bakmamasi ve üstüne usttuk yasattiklati yüzünden çok dertliyim cok
Hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

leylam355 leylam355 zendost zendost biraz daha sabretmeye çalışın kızlar. Her dönemin bir zorluğu var. Doğumu atlattınız sağlıkla. Bunu da atlatırsınız inşallah. Biz daha doğuracaz da lohusa sendromuna girecez. :KK70:
Ayy lohusa sendromu beni çok korkutuyor. Umarım hepimiz kolayca atlatırız.
:mad:

uykusuzlar kulübü gibiyiz zuhalcimm doğurmayanları da korkutacağız yaa senn bebeğin arada çığlık atar gibi ses çıkarıyormu zuhal benim kız arada çığlık atıyor nasıl korkuyprum bağırdğında anlatamam
Yok benimki bildigin avaz avaz bağırıyor çığlık değilde arada tiz bir ses çıkartıyor nefes alırken leylacım o da sarılıkta olabiliyormuş

Seninle neredeyse ayniyiz.. ben de durumlar oyle. San i yok aciklik yok. Birdaha beklenen digum tarihinde randveum
Evet aynı sayılırız. Bakalım kim önce doğuracak? ;)
Senin bebeğin kanala inmiş mi canım?

Ay süper maşallah bişey yaptın mi kanala inmesi için
Ekstra hiç birşey yapmadım. 6.aydan beri pilatese gidiyorum. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum.

Kızlar bende kontrolden geldim
Bebegim 3500 olmus
Doktor 39 dadogurdun dogurdun 40. Haftayi beklemem suyun cok dedi
Şimdi normal dogum pozisyonunda
Inş. Normal olur
Maşallah canım. :nazar:
Suyun çok olması dert, az olması dert.
:KK68: Neyse bu günlere geldik ya. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Öyle böyle sabrediyoruz canımcım sizinkilerde bir an evvel gelsinde beraber sabredelim :KK76::KK76:bak şu dakika oldu gece 3 ten beri uykusuzum güya deneyimli anneyim unutmuşum walla bebek bakmayı:KK70:
Araya zaman girince unutuluyor demek ki. Yine de hatırlarsın. Ya biz ne yapalım? Hiç birşey bilmiyoruz.
:KK70:

canım göbek bağımız 6. gün düştü bende 7. gün yıkadım çocuğu ama hala göbek deliğinde yara kabuğu var ya normalmi, acaba o siyah kabuk bu arada gönbek bağı düşmeden dr yıkamak yasak dedi sizin düşmedimi daha
Yok canim ya sinir oldum 10.gündeyiz hâlâ düşmedi benim doktorda yıkamayin dedi siliyorum yağlıyorum ama yıkamanin yerini tutmuyor tum derimiz soyulmaya başladı gidığımız hafif isiliklendi saçımızda konaklar çıkmaya başladı kokacaz yakında

Az önce kontrolden geldim. Kanala inmiş. Zaten 1 haftadır göbeğimin alt kısmında biraz ağrı oluyor. Özellikle de geceleri soldan sağa dönerken. O yüzden sürekli uyanıyorum. Demek ki kanala indiği içinmiş. Ama Nst de hiç sancı çıkmadı. Açılma da yok.
canım kanala girdiyse gelmesi yakındır. sancı ve açılmaya bakma sen. bnmde sancısız olmuştu :)

Gulayim gunun belli olmus gozun aydin

Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum

canım gülayım lütfen üzülme herşey güzel olacak senin sabrını bayağı zorlamışlar canım yaa lütfen dikkat et kendine
Halada zorlamaya devam ediyorlar doktorumda günümü çarsambaya aldi pazartesi nstye cagirdi sali göğüs druna gonderdi carsamba gel sezeryan yapalim dedi ama ben cok yoruldum:KK61:

Bu da bizim Minik beyzamız ..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 109
Back
X