• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maaşallah :) yalnız emzik için çok erken değil mi.. bir de sağlık ocağındaki hemşire diş yapısını bozar demişti bana
Evet erken ama emzirmeyi tam becermedigim icin yara olmaya adany memelerim var bide cok yapisti memelrrime kendi acıma yanamadim hastanede verdik napalim ; (

Evet erken ama emzirmeyi tam becermedigim icin yara olmaya adany memelerim var bide cok yapisti memelrrime kendi acıma yanamadim hastanede verdik napalim ; (
anladım canım benim mecbur kalmışsın napıcan :( meme ucu kremi kullanıyor musun

anladım canım benim mecbur kalmışsın napıcan :KK43: meme ucu kremi kullanıyor musun
Kullaniyorum tabii her emzirme sonrasi bide kuru tutmak onemli hemen pijamama yapistirmiyorum kurumasini beklyrm tam alamiyor mememi alisamadik gerci cocugu kucagima alamiyrm tam pozisyon yakalayamadik karnim gaz dolu canm aciyor diye yan yatarak emziriyorum

Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Rabbim yardimcin olsun cnm incir hosafi getirsinler sana gaz cikarman icin ne olursa olsun kalk yuru cnm parcalniyordu ama yuruyerek attim gazı kolay gelsinnn simdiden bol emzikli gunler

Kullaniyorum tabii her emzirme sonrasi bide kuru tutmak onemli hemen pijamama yapistirmiyorum kurumasini beklyrm tam alamiyor mememi alisamadik gerci cocugu kucagima alamiyrm tam pozisyon yakalayamadik karnim gaz dolu canm aciyor diye yan yatarak emziriyorum
hangi kremi kullanıyorsun

Kızlar geldim dr dan nstde sancım çıktı ilk defa, muayene etti dr 1 cm açılmam varmış dogumun başlangıç aşamasinda dedi 1-2 gun icinde baslar sancın suni vermeye gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes:bebisin kilosuda 3500 mus korkma yuksek degil dedi
Ay canım çok sevindim ins tez zamanda dogurursun :KK200:darısı başımıza ınş normal normal gelir minnaklar

Back
X