• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inanmıyorum, resmen doğum başladı :rolleyes: hastaneye yakın mısın cnm? aradın mı dr.unu?
Canm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyim

Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Allah yardimcin olsun canım bir avazda kurtul ins

Canm son durumum, yarım saatte bir sancim geliyor bir iki dk suruyor , suan kasiklarimdan belime vuruyor ama gozlerimden yas getirten bir sanci var
Allah yardimcin olsun canim ins fazla surmeden acilman hizli bi sekilde ilerler de kucagina alirsin bu sancilarda dogum aninda ne dua edersen geri cevrilmiyo ins normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum uzanarak sancini gecirme daha gec olur dogum ayakta yada cömel otur kalk

doğum sancısı çekenlere kolay gelsin.kendinizi hasta gibi hissetmesini arkadaşın dediği gibi hareket edin sürekli taciz eder gibi yaklaşan hemşireler olursa kendi isteklerinizi yaptırın unutmayın doğumu siz yapacaksınız onlar sadece yardimci.bol hareket lazım.

Canm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyim
ayy cnm bi de evlat sahibi olmak isteyen, yıllardır bekleyen arkkadaşlarım var, onların adını söyleyin nolur sancısı başlayan diğer arkadaşlar da unutmasın. Arkadaşlarımın isimleri Nevriye, Mutlu, Gamze.

Bu arada sürekli arayan es dost akradaların da doğumunu bekleyen anneye saygı duyması lazım. sürekli Taciz eder gibi arayıp nasılsın nasıl gidiyor vs diyipdurmak yerine allah yardimcin olsun vs iyi dileklerde bulunmak lazım bunlar hep normal doğumu isteyen anneyi bitirecek yaklaşımlar. buyuzden doğum ebeleri dersi verenler doğum anında ve öncesinde anneye sürekli nasıl gidiyor vs soru sorup durmuyor. bunu yapan KP kV giller esleriniz kibarca söyleyebilir.sonuçta sizin sabriniz ile oynanarak telaş yapmanızı ve gereksiz sezeryana girmenize neden olabilirler.

Doğum yapan anneler ayakta bu saatte:KK46::KK200:
Seninde gözün aydın canım,nasıl geciyor doğum sonrası benim agrımlar biraz çok oluyor sezeryan fenaymış
Ilk 2-3 gun fenaydi gercekten,sonra aklina bile gelmiyor sezaryan oldugun.
alistim annelige,kimslere vermiyorum oglumu herseyini kendim yapiyirum,ilk bur kac gun zor uyanip zor aliyordu memeyi ama simdi duzeldi.memenizin ucuna kendi sagdiginiz sutu surup oyle verin agzina

B
bakın bunu bilmiyordum. neden 6 aydan önce kullanılmıyormuş ki acaba? yastıksız yan yatınca boynuyla omzu arasındaki boşluk dolmadan nasıl rahat ederlerki. ay ayrıntılara çok takılıyorum galiba :KK43:
bende pek bilmiyorum canim ama cok kucuk olduklarundan oyle cok bi boslukta yok zaten

Back
X