- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
-10 dan itibaren alım yapıyoruz cnm bugün git yarın gelBen varım, ben varım ben de burdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-10 dan itibaren alım yapıyoruz cnm bugün git yarın gelBen varım, ben varım ben de burdayım
Bende internette gordum ama buyuk bebek magazalarinin sitelerine bak istersen daha guvenilir olurCanım az önce zendosta yazmıştım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinde bir kapak varmış. Onu dene istersen.
Canım bu yastık nerde satılıyor? İnternette bildiğin bir site var mı?
Cildine gore degisiyir herhalde ben 1 haftadir unibaby kullaniyorum bi sorun olmadiAa bende unibaby almıştım iyi diye en iyisi pamuk o zaman
Hadi bir avazda insallahKizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
araştırdım omurilik kemiği ve kasların gelişimi açısından ve boğulma tehlikesinden dolayı 1.5-2 yaşına kadar kulanmamalıymış canımB
bende pek bilmiyorum canim ama cok kucuk olduklarundan oyle cok bi boslukta yok zaten
Beni beğenmiyor musunuz ? ( burhan stayla )-10 dan itibaren alım yapıyoruz cnm bugün git yarın gel![]()
lohusa sendromu erken mi başladı senin de bizim gibi kızBeni beğenmiyor musunuz ? ( burhan stayla )![]()
Bir arkadaşım da aynı şeyi söylemişti. "Anne olunca annemin kıymetini anladım" demişti.amin canım ya annelik çok güzel anneme sarılıyprum hergün sen neler çektin diye bizi büyütürken
"Ben doğurmaktan vazgeçtim" de.Of meltemcim beklemekten bunaldim yetmezmiş gibi kv arıyor daha dogurmadin mi ay daha kaç gün var deyip sinirimi bozdu
Evet. Bakalım merakla bekliyoruz. Senin günün ne zaman doldu? Sana sormuş muydum yoksa?Senin gnun de yarin bitiyor bakalim neolacak :)
Ben bayağı stresteyim bizim oğlanın kafası bir ay öndeydi bugün gittim 39 haftayı doldurmuş 10 cm olmuş normal doğuramayacağım diye korkuyorum :-/ telefondan girdigim için pek yazamıyorum takipteyim amalohusa sendromu erken mi başladı senin de bizim gibi kıznasıl gidiyo bakim son haftalar? görünmüyordun sen epeydir.
Ohhh maşallah hadi hayırlsı Aylin yola çıkmışşşşşş :)))![]()
çatlaklardan kaçış yok ne yapalım ben her baktığımds güzel kızıma karnımda ayırdığım harşka zamanlar kalacak diye düşünüyorum çok da sorun etme bence sende öyle düşün kuzucum
canım benim sütüm hemen gelmişti öncesinde de sızıntı oluyprdu zaten rahat ol vücudun yapması gerekeni yapar zaten süt hemen gelir sen yeterki iste ve rahat ol emelcim
Son gunler patir patir dokulmeye basladiniz![]()
Gözün aydın canım. Sancın kaçlarda çıktı? Sen hissediyor musun? İnşaallah sunisiz normal kolay bir doğumun olur.
1-2 gündür zonklama hissi vardı regldeki gibi meğer açılmam oluyormusSancım düzenli ve 40-50-60 arasındaydı şuan resmen belimde ve karnımda ağrı hissediyorum ara arada kasılmalarım oluyor
37.haftadan itibaren ben her hafta nst ye giriyorum canım. Asıl son haftalarda önemli nst olayı. Hatta 40ı doldurduktan sonra 2 ya da 3 günde bir nst istiyorlar.
Ewet canim aynen bu sebepten dolayi doktorlar bile doyluyo kontrollerde ben de 14 ayliga kadar yastik kullanmamistim zaten yastikla rahat yatamiyolar o donemlerde duz zemin istiyolararaştırdım omurilik kemiği ve kasların gelişimi açısından ve boğulma tehlikesinden dolayı 1.5-2 yaşına kadar kulanmamalıymış canım
Pipi kapağıBen anlamadım heralde. Mendil kapagimi pipi kapagimi![]()
Maşallah canım.Selam kızlar biz bugün bir haftalık olduk..
Maşallah oğluma :)
Anne olmak zor olsada gerçekten çok güzel.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Pazartesi günü doğum günümdü. Geçen yıl doğum günümü hatırladım.
O gün çok ağlayıp dua etmiştim.
Yeni yaşımda eksilmeyelim çoğalalım diye..
Şükürler olsun bu doğum günüm de evladım kucağımdaydı.
Her geçen gün büyüyoruz.
Daha göbeğimiz düşmedi.
Sizin yavruların kaçıncı gün düştü kızlar?
Meltem iyi düşün, iyi olsun. Kötüyü çağırma canım. Sen de bu cuma doğum yapabilirsin bence.Cmt canm, eminm bebek inmemiş diyecek ki inse de doğum kesin olmuyo zaten
Sen dogum yaparken en son dusundugun sey o olucak idrar icin sondami ne onu takip bosaltiyolar ama gaz ve kati wc durumu yapcak bisey yok ishal degilsen sorun olmaz bitek gaz icin yapcak bisey yokkk amannn dogum kolaymi takma sen bunlari o an insan okadar zor durumda oluyoki sen sancina bebegine odaklan canim:))resmen ağrılarım başladı kasıklarımda belimde kasılmamda varBakalım
nicki nick demesi ile yolun sonuna geldik
ayyy doğum yaparken gaz sıvı katı halde wc durumu olmuyordur değilmi rezalet olur yaa
lavman komple temizliyordur değil mi bağırsakları
![]()
yaaaaaaresmen ağrılarım başladı kasıklarımda belimde kasılmamda varBakalım
nicki nick demesi ile yolun sonuna geldik
ayyy doğum yaparken gaz sıvı katı halde wc durumu olmuyordur değilmi rezalet olur yaa
lavman komple temizliyordur değil mi bağırsakları
![]()
Ayy saçma sapan şeyler geliyor aklımaSen dogum yaparken en son dusundugun sey o olucak idrar icin sondami ne onu takip bosaltiyolar ama gaz ve kati wc durumu yapcak bisey yok ishal degilsen sorun olmaz bitek gaz icin yapcak bisey yokkk amannn dogum kolaymi takma sen bunlari o an insan okadar zor durumda oluyoki sen sancina bebegine odaklan canim:))
Gözün aydın hayırlısı olsunBen ciktim suan iyiyim kizlar kızımda iyi cok şükür.Daha iyi olduğumda yazarim size
Bende varım bu liste çoğalıyor