• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Şimdiden göZün aydın canm, allahım yar ve yardımcın olsun

Bu arada sürekli arayan es dost akradaların da doğumunu bekleyen anneye saygı duyması lazım. sürekli Taciz eder gibi arayıp nasılsın nasıl gidiyor vs diyipdurmak yerine allah yardimcin olsun vs iyi dileklerde bulunmak lazım bunlar hep normal doğumu isteyen anneyi bitirecek yaklaşımlar. buyuzden doğum ebeleri dersi verenler doğum anında ve öncesinde anneye sürekli nasıl gidiyor vs soru sorup durmuyor. bunu yapan KP kV giller esleriniz kibarca söyleyebilir.sonuçta sizin sabriniz ile oynanarak telaş yapmanızı ve gereksiz sezeryana girmenize neden olabilirler.

Kendileri de doğum yaptıkar di mi, kendilerinn anlamalari lazim, sık aramamalilar ama nerdeeee, her gun arıyolar. Cok da alingan bi kadin, esime soylesem de o da gtse annesine solese hemen esime tavar yapar Eşimi de cok sewiyorum kıyamiyorum, en saglıklı cözün tlf acmamak.

resmen ağrılarım başladı kasıklarımda belimde kasılmamda var:rolleyes: Bakalım nicki nick nicki nick demesi ile yolun sonuna geldik :KK3: ayyy doğum yaparken gaz sıvı katı halde wc durumu olmuyordur değilmi rezalet olur yaa:KK35: lavman komple temizliyordur değil mi bağırsakları :stop:
Boswer düsünme sen onlari, ebeler düşünsünler.

Pipi kapağı
:KK70::KK70::KK70:
Ben tesadüfen gördüm. İşe yarar mı bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez. Islak mendillerin içinde hediye olarak veriliyor. Büyük paketlerde olanlarda. Ürün olarak da içeriği en temiz olanlardan. Ben ilk zamanla su ve pamuk kullanacağım. Sonra babyme düşünüyorum. Aldım zaten. 24 lük paketlerde oluyor sanırım.

Senin için yazıyı kopyaladım:
"Baby&Me Islak Pamuk Mendil Yenidoğan Erkek Bebeklere Özel 12li Paketlerin içerisinde bebeğinizin altını değiştirirken size büyük kolaylık sağlayacak, ani ıslatmalara karşı önlem alabileceğiniz 2 adet pipiped mevcuttur."

Adı "pipiped" miş.
:KK70:

Maşallah canım. :nazar:
Darısı bizim başımıza. Doğum günün kutlu olsun. Ne güzel duaların kabul olmuş. Belki gelecek doğum gününde de 4 kişi olursunuz. :KK66:

Meltem iyi düşün, iyi olsun. Kötüyü çağırma canım. Sen de bu cuma doğum yapabilirsin bence.
:KK66:

İnş canm inş.
Senn nickin tam sana uygun ya huzurlu ve mutlu, keske bende stresli ve panik koysaymışım, tam uyardı.

Ayni durumdayız :KK43:
Ve moralim cok bozuk artk
Meltemcim normal diye hazırlama kendini Allah cumlemizi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın.Bak benim şuan normal görünmesine ragmen her iki ihtimalede hazırım onemli olan saglıkla kucağımıza almamız :KK60:

Ayni durumdayız :KK43:
Ve moralim cok bozuk artk
Açma telefonunu en güzeli bende 1 aydır ailem ve eşim dışında açmıyorum:KK31: evlendiğimizden beri bebek ne zaman şimdide doğum ne zaman insanlar kendini bırakıp elalemle uğraşmaya cok meraklı :KK34:

İlk dönem ılık suda pamuğu ıslatıp ole silmeni tavsiye ederim canım. Bende ilk Unibaby nin yenidogan ıslak mendilini kullandım poposunda kızarıklık oldu. Pamuğa gecince kızarıklık da hemen gecti
Zaten ilk zamanlar su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda babyme kullanacağım. Unibaby de piyasadaki en zararsız mendillerden. Ondan da aldım 3 paket. ;)

Aa bende unibaby almıştım iyi diye en iyisi pamuk o zaman
Pamuk ve su en doğal olanı. Ama her ortamda kullanma şansımız olmaz. Gezmeye falan gittiğimizde. O zaman unibaby kullanırsın. O da oldukça masum sayılır.

Kızlar çok iyiyiz çok şükür darısı sizlere öpüyorum cok kolay gecti sezeryan 9.20 de oldu. şükür hala sancım yok
Gözün aydın canım. Seni merak ediyorduk. Sağlıkla büyüt bebeğini. ;)

Ben e bebek ten almıştım sevi bebenin netten de bulabilirsin
Teşekkürler canım.
;)

Canm son durumum, yarım saatte bir sancim geliyor bir iki dk suruyor , suan kasiklarimdan belime vuruyor ama gozlerimden yas getirten bir sanci var
Oooo doğum başlamış. Hadi hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bende suruyorum lansinoh ama hic fayda etmedi:KK43:

Canim bi de memeyi çocuğun ağzına vermeden önce ucunu elinle iyice cekistir kahverengi halka biraz büzüssün sut dolu olunca o bolge gergin oluyor bebek kavrayamiyor ucu iyice cikinca elinle bırakmadan çocuğun ağzına tep zamanla bebek de alisiyor benim ucu biraz içeri doğru olduğu için bebek de ememiyordu o yüzden yara oldu ama bu formulle kurtuldum

Back
X