• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim iki dogumum sezeryan. o yuzden fazla bekletip riske atmam dedi. benim denemek icin israr etmemden sebep destek oldu. yoksa direk sezeryan konusuyorduk
iki sezaryen sonrası normal doğum yapmayı kabul etti mi doktor hangi doktor bu istanbul da mı genelde bi taneden sonra bile kabul etmiyorlar benimki yapmıyor mesela

Bizim hastane de hafif sarılık olan çocuğa vi kaç gün mama veriliyor.bır de göbek bağı desene kadar her gün duş aldırıyorlar.düşmesinden sonra ise size kalmış .

Yok canim reşat bey nerede bilmiyorum
Sanirim yanlış anladim
Cuma doguma gidecegim diye bende varim demiştim.
Suni sanciyla normal dogumu deneyecegiz
Anladım rabbim yardımcın olsun. Hepimiz meleklerimizi kucağımıza sağsalim alalım inşallah

Bende çok heyecanlıyım cnm rabbim sağlıkla yüzlerini göstersin inşallah. Ben yarım saat önce geldim son dozu yedim bu arada bnm adım Banu seninki cnm?
Benim ağrım vardı nst ye bağladılar azcık cıktı sancı şükür bu geceyide atlattık hayırlısıyla. Bende iğnemi yaptırdım. Bide normal dogum vardı çığlık çığlığa ona şahit olduk :KK17: benim isim övgü :) memnun oldum canım. Doğum fotoğrafçısı tuttunuz mu? blueflower blueflower I iklimcan

Cuma günü kavusuyoruz oglumlaa..neyin nesidir kime benziyor onu gordugum ilk an neler hissedecegim cok meraktayim hayatimin bir baska dönüm noktasi da geldi catti :KK200::anneadayı:
Bizde cuma günü kızımıza kavuşucaz inşallah. Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum. Hep ilk karşılaşmayı hayal ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. :)

Valla geçen hafta baktı, bu hafta bakmadı. Kafasına göre :)) beni hiç nst ye de sokmadı mesela :) sadece ben bebeğin hareketlerini az hissediyorum diye kontrol amaçlı girip ona Sonucu gönderdim. :)
Bizde de tam tersi oldu, hareketleri azaldı diyince "annenin hissiyatı önemli bizim için" diyip nst'ye soktu hemen geçen cuma ilk defa. Bu cuma da açılmaya bakar inşallah, merak ediyorum şahsen. Yoksa devletten randevu alıcam 1 kerelik.
canim senin dr hangi sehirde
İstanbul kuzum.
Bende yatardım ama bu sefer çok iş vardı sanki bitmeyecekmiş gibi geldi resmen bende baya bir iş yaptım
Aynen bnm de b*k götürüyodu, kızlarla kıl tüy keçe çuval işine girince evin her yeri hav-ip-çöp içindeydi, texas gibi saman topları uçuşuyordu ortada :KK70: o yüzden iki kişi gel dedim ablaya, tmm dedi.

Son düzenleme:
iki sezaryen sonrası normal doğum yapmayı kabul etti mi doktor hangi doktor bu istanbul da mı genelde bi taneden sonra bile kabul etmiyorlar benimki yapmıyor mesela
Denemek istedigimi soyledim. risklerini anlatti. ve eger istiyorsam destek olacagini soyledi. cok mukemmel bir doktor. Ferhat Uysal.

Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.

Son düzenleme:
folik folik ( cevapla yaptım ama olmamış etiketleyeyim)
vallahi normalde vajinal muayene olduysan bilirsin, açılmaya bakmasında pek bir numara yok bence :) Bana baktıktan sonra işte doğum başladıktan sonra bu muayeneden olacaksın belli aralıklarla dedi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk doğumda saatte 1 cm açılma bekliyorlarmış... Benimki de diyor " anne hisseder, doğuracağın Zaman'ı hissedersin "
Benim oğlan gazla sakin :) burada yazıyordu herkes tekmelerle uyandım, çok hareketli uyuyamadım vs ... Benimki sağ oldun iki kıpırdayıp duruyordu. Hele bazı günler saatlerce hissetmedim işte o Zaman için rahatlasın NST ye git dedi. Şimdi de hareket konusu olunca çocuğun mizacı böyle uslu olacak daha ne istiyorsun diyor :)

annem aç bırakmak istiyor ben mamayi dayiyorum dayanamiyorum. Hangimiz haklıyız
Çok faydalı bir linktir. Tomris'in notları bence şu an sana ve emzirmek için emek harcayan diğer annelere çok faydalı.
İnşallah yakında da bize :)
Notların tümünü 1-2-3-4 -5 diye gidiyor okumanı tavsiye ederim. Bu oylattılarsa bilgi yok kendini be durumunu tanımlıyor.
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl...02/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba.html?m=1

Benden de tavsiye.secde. secdeye gitmek ve salavat getirmek. Ayrıca doğumu bir noktadan çıkan sonsuz enerji big bang olarak hayal edin. O noktayı kabenin tam ortasında hacerülesved taşı olarak. Allahın hu ismi ile O noktadan bismillahirrahmanirrahim ile Allah olarak nurunun. Tecelli ettiğini yani big bangi . çocuğu da böyle düşünüp besmele cekmek.

Back
X