• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Dualarımız seninle....

Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Gözünüz aydın cnm, Allah bağışlasın.

folik folik ( cevapla yaptım ama olmamış etiketleyeyim)
vallahi normalde vajinal muayene olduysan bilirsin, açılmaya bakmasında pek bir numara yok bence :) Bana baktıktan sonra işte doğum başladıktan sonra bu muayeneden olacaksın belli aralıklarla dedi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk doğumda saatte 1 cm açılma bekliyorlarmış... Benimki de diyor " anne hisseder, doğuracağın Zaman'ı hissedersin "
Benim oğlan gazla sakin :) burada yazıyordu herkes tekmelerle uyandım, çok hareketli uyuyamadım vs ... Benimki sağ oldun iki kıpırdayıp duruyordu. Hele bazı günler saatlerce hissetmedim işte o Zaman için rahatlasın NST ye git dedi. Şimdi de hareket konusu olunca çocuğun mizacı böyle uslu olacak daha ne istiyorsun diyor :)
Vajinal muayene bnm göbek adım, 2 yılım gebe kalabilmek için tedaviyle geçti...Ben sadece hiç açılma var mı diye merak ediyorum. Ben çözemedim mizacını, 1 hafta öncesine kadar çılgınlar gibi deviniyordu. Şimdi ise tam tersi. Anası gibi dengesiz olacak zaar :KK53:

Gözünüz aydın cnm, Allah bağışlasın.

Vajinal muayene bnm göbek adım, 2 yılım gebe kalabilmek için tedaviyle geçti...Ben sadece hiç açılma var mı diye merak ediyorum. Ben çözemedim mizacını, 1 hafta öncesine kadar çılgınlar gibi deviniyordu. Şimdi ise tam tersi. Anası gibi dengesiz olacak zaar :KK53:
Ahahhaa :)) ben de böyle ağır abi takılıyor acaba bu çocuk gününü geçirip oğlak mı olacak diyorum ciddi ciddi :) böyle az kıprak yay olur mu? :)))

yaaaaaa :mad:ben de doğurcam artık bana neee :mad:
Doğurrrr artkkk Alii kuzummm hadiii gelll anneyi bekletme :nazar:
O değil de 2 gün listeye uymadım gazlı mı değil mi düşünmeden yedim içtim bebek gazdan duramıyo :(( kızlar yediklerinize dkkat edin yoksa güxelim uyuyan bebiş ıkınmaktan sıkınmaktan uyuyamıyo :((

Ahahhaa :)) ben de böyle ağır abi takılıyor acaba bu çocuk gününü geçirip oğlak mı olacak diyorum ciddi ciddi :) böyle az kıprak yay olur mu? :)))
Amann, yay olmasın, yayar! Gerçekten istemiyorum ben yaa :eek: günü geçicek diye bütün korkum o.

annem aç bırakmak istiyor ben mamayi dayiyorum dayanamiyorum. Hangimiz haklıyız
Aç bırakmak iyi değil kan şekeri düşüyor cnm benimde hiç gelmedi 2 gün şimdi 3 saatte bir 2 göğüs toplam 100 CC ye kadar çıktı, süt yapıcı çay içiyorum rezene de tavsiye ettiler ayrıca boza hoşaf

Herkese merhabalar kızlar
Doğum yapan tüm arkadasları tebrik ederim Allah bebekleri ile bir ömür mutlu bir hayat nasip etsin
Ve en yakın zamanda darısı benim ve sevgili meltemcivil meltemcivil başına olsun diyorum :)
Biziö kızların geleceği yok onu anladım
Bikaç hafta önce olan çatı ağrılarım sancılarım bile geçti
Oyun mu oynuyor, sabırlı olmayı mı öğretiyor bilemedim :)
Bende karar verdim olurda sancım gelirse hemen doğurmicam karşı koycam inat öyle olmaz böyle olur dicem inşallaj :))
Doktor 1 hafta önce doğurmazsan 11 aralık cuma sabah 10 a randevu vermişti kontrol için bakalım hayırlısı ile cuma günü gitcem bugyn doğurmazsam (ki hiç doğurcak gibi hissetmiyorum )
İçimden bir ses kızım da abisi gibi 41. Hafta bittikten sonra suni sancı ile gelecek diyo
Bakalım hakkımızda hayırlısı 9 ay bekledik 1 hafta daha beklicez mecbur yeter ki sağlıkla doğsun lar :)

Kizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Aaa şimdi gördüm inşallah sağlıkla almışsın dır bebeğini kucağına cnm
Allah sağlık versin

Back
X