- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşalah cnm hemde normal olmuş ne gğzel Güle güle büyüt bebişini sağlıkla inşallah :)Kızlar minigim dünyaya geldi şükür iyiyiz normal yolla doğurdum darısı sizlere olsun ins
Annem yanımda Allah'a şükür ,gece gündüz ayırt edemiyor BebislerIlk gunler nasildi peki
İnş elifim inş.amin canım cumlemızı bırbırımıze ınsallah herzaman yanındayım kuzum aynı seylerı bende yasadım senı o kadar ıyı anlıyorumkı bebegını dunyaya getırene kadar surcek bu dusunceler sonrası cok guzel olcak
Teşekkür ederim canım.
Eğer adını stresli ve panik koysaydın, emin ol ki daha çok strese girer ve panik olurdun. Seçtiğimiz nick ler bile bizi etkiliyor.
Daha önceki yorumlarında daha rahat biriydin. Sanırım son zamanlarda hamilelik hormonlarının etkisiyle biraz gerildin. Sıkma canını. Rahat olmaya çalış. Herşey olacağına varır. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Ben de normal doğum istiyorum ama olmazsa da yapacak birşey yok. Herşeye hazırım.
İlla şöyle olsun deyip de olmayınca insan çok hayal kırıklığı yaşıyor. Bunu zaman içinde çok yaşadım. Fazla beklenti içine girmek, bizi çok yıpratıyor. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım.
Ooo hadi bakalım. Sen de o zaman cuma yeniay annelerinden olacaksın.
![]()
Himm anladim canm, sezeryan sonrasi sezeryani direk yapiştiriyokar malesefBenim iki dogumum sezeryan. o yuzden fazla bekletip riske atmam dedi. benim denemek icin israr etmemden sebep destek oldu. yoksa direk sezeryan konusuyorduk
Aynen meltem hala eşim üzülmesin diye bir çok şeye katlanıyor ve üstleniyorum işi çok stresli bide bizle uğraşmasın üstüne birde ev almaya kalktık durmadan bankaya evrak götür gel son günlerim planladığım gibi gitmiyor yetişemiyor yoruluyorum ve ikinci kez anne olmama rağmen korkuyorum sütüm gelcekmi doğumum nasıl genelmi spinalmi yine ayılabilecekmiyim yarın dörte kontrolüm var anestezi uzmanıylada görüşücez durup dutrurken ağlamak gerginlik bugün eve abla geldi sözde ben daha çok yoruldum sanki hafif sancım var bebeğim çok hareketli göbeğim sanki çok büyüdü ikigün önce giydiğim pijama yukarı çıkmıyor seni rahatlatıyım derken galiba daha çok strese sokucam
Aa daha az önce bana akıl verene bakdaha sonra bunları hatırlayıp güleceğimize eminim. Neleri düşünüp dert edip son günlerimi zora sokmuşum, bebeğimi de strese sokmuşum diye pişman olcaz bence...
Oh içim ferahladıaçılmaya ne zmn baktı? Bnmki ona da bakmaz bence..
Herkesin bi derdi var durur içerisindecnm sen niye yordun ki kendini, ben abla gelince bayağı salona geçip yatıyorum
ooo çiçeği burnunda annemiz de teşrif etmişler![]()
Bizde de tam tersi oldu, hareketleri azaldı diyince "annenin hissiyatı önemli bizim için" diyip nst'ye soktu hemen geçen cuma ilk defa. Bu cuma da açılmaya bakar inşallah, merak ediyorum şahsen. Yoksa devletten randevu alıcam 1 kerelik.
İstanbul kuzum.
Aynen bnm de b*k götürüyodu, kızlarla kıl tüy keçe çuval işine girince evin her yeri hav-ip-çöp içindeydi, texas gibi saman topları uçuşuyordu ortadao yüzden iki kişi gel dedim ablaya, tmm dedi.
Allahım bebek bekleyen, isteyen her anneye tattirsin gülcüm.Dünya Alp Atlasmış
Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Benimde cok fena ,ne bulsam suruyorum saglik ocagindaki ebe bi ilac onerdi onu agldim surdum,dun baska bir doktor bi krem onerdi onuda surdum,dun bide ayva cekirdeginden jel yaptim bugunde onu surucem.bide uzerine senin tarifi yapayimCanim yarim cay bardagi suya bir tatli kasigi karbonat koydum sabah aksam yapiyorum pamukla tonikler gibi yapiyorum. Fazla yapmak iyi deilmis midesini bulandirabiliyomus. Benimkilerde cok fena cnm lansinoh hic fayda etmedi bana
Benimde cok fena ,ne bulsam suruyorum saglik ocagindaki ebe bi ilac onerdi onu agldim surdum,dun baska bir doktor bi krem onerdi onuda surdum,dun bide ayva cekirdeginden jel yaptim bugunde onu surucem.bide uzerine senin tarifi yapayim
Benimde cok fena ,ne bulsam suruyorum saglik ocagindaki ebe bi ilac onerdi onu agldim surdum,dun baska bir doktor bi krem onerdi onuda surdum,dun bide ayva cekirdeginden jel yaptim bugunde onu surucem.bide uzerine senin tarifi yapayim
Ya benimki hep ucunu emmek istiyo agzina sokuyorum kendini geri cekiyo illa ucunu emecek. Aglaya aglaya emziriyorum. Biyle giderse mamayi veririm hep gibime geliyo cunku cok canim yaniyoBenimde gogus uclarim cok fena oldu kalkan ve lansinohu en bastan beri kullanmama ragmen emziremeyecek hale geldim. Sonra yenidogan hemsiresi bi arkadasim var aldim bebegimi onun yanina gittim. Yanlis emzirmekten yara oldugunu farkettik. Kizlar memeyi cocugun agzina iyice tikin.ucunu damagina sikistirmasina izin vermeyin. Tam almazsa acitirsa cikarin tekrar sokun. Benimkiler baya iyilesti. Ustelik krem kullanmayida birakti. sadece aventin silikon meme ucunu takiyorum emzirdikdikten sonra.ea1986
Ya benimki hep ucunu emmek istiyo agzina sokuyorum kendini geri cekiyo illa ucunu emecek. Aglaya aglaya emziriyorum. Biyle giderse mamayi veririm hep gibime geliyo cunku cok canim yaniyo![]()
amin Canım eğer sezeryan olmak zorunda kalırsanız korkmayın sütte gelio inş gönlünüzdeki olsun yeterki saglıkla gelsinAllahım bebek bekleyen, isteyen her anneye tattirsin gülcüm.
Ay ins bizde öyle yaparızAynen canm ya, etrafta normal yok herkes sezeryan yapiyo, ondan iyice stres oldum. Bugun, benm doktorumda normal doğum yapan bi arkadasım vardi onu aradım da brz rahatladim.
Onun da hic sancisi acilmasi yokken, de sunı vermiş, epidural de vermiş, hem canı acımamiş hem de normal doğurmus. Bebek kanalda da değilmiş, ittirerek ındirmişler.