• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
.
Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Gözün aydın canım sağlıcaķla büyüt oğluşunu...sütün gelmesede hep emzir yarım saate bir göğsünün siyah kısmını daya ağzına tenini hissetsin hatta arada emzikte ver emme refleksi gelişsin azar azar mamayı da kaşıkla ya da şırıngayla ver olmadı en son çağre biberonla ver bugün yarın sütün gelir unutma ilk başta su gibi gelecek benim süt 3. Gün geldi ama göğüsümü hep verdim

Kizlar karnim cok sertlesti acayip rahatsz ediyr sizdede oldumu hic bu 2, olusu ufff birde gobek deligim tatli tatli kasiniyr dusa giriyrm cikiyrm ayni
Canım benim 3 gündür hep sertleşiyor karnım bir yere toplanıyor gibi bebis ve sanci oluuor öyle yapınca ama uzun sürmüyor

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.

Oooo hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma.

Aralığın başında olduğumuz için normal doğum yapanlar az gibi geliyor. Çünkü sezaryen olanlar 38.haftada oldukları için kasımda da doğumlar oldu. Bence baya normal doğum da olacak.

Moralini bozma canım. Hem hangisi hayırlı ise o olsun. Normal sezaryen farketmez.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Tarih belli mi?
Haklısın aslında normal olunca bekliyor mecburen ins sağlıklı doğumlar olur hepimiz için

Herkese merhabalar kızlar
Doğum yapan tüm arkadasları tebrik ederim Allah bebekleri ile bir ömür mutlu bir hayat nasip etsin
Ve en yakın zamanda darısı benim ve sevgili meltemcivil meltemcivil başına olsun diyorum :)
Biziö kızların geleceği yok onu anladım
Bikaç hafta önce olan çatı ağrılarım sancılarım bile geçti
Oyun mu oynuyor, sabırlı olmayı mı öğretiyor bilemedim :)
Bende karar verdim olurda sancım gelirse hemen doğurmicam karşı koycam inat öyle olmaz böyle olur dicem inşallaj :))
Doktor 1 hafta önce doğurmazsan 11 aralık cuma sabah 10 a randevu vermişti kontrol için bakalım hayırlısı ile cuma günü gitcem bugyn doğurmazsam (ki hiç doğurcak gibi hissetmiyorum )
İçimden bir ses kızım da abisi gibi 41. Hafta bittikten sonra suni sancı ile gelecek diyo
Bakalım hakkımızda hayırlısı 9 ay bekledik 1 hafta daha beklicez mecbur yeter ki sağlıkla doğsun lar :)

Senn ilk doğumun suni sanci ile normal doğum mu oldu? Bi de bebek kanalda mıydı suni verilirken?

Eger ilki normalse ikinci kesin normal olur zaten değil mi?

Son düzenleme:
Canım benim 3 gündür hep sertleşiyor karnım bir yere toplanıyor gibi bebis ve sanci oluuor öyle yapınca ama uzun sürmüyor
Biz gece ciktk yuruduk esimle braz iyi geldi yada gecicegi geldi belim agriyr dundn beri bi bel agrisi bi bu kasilmalar sertlesme rahatsz etti bulasklrmi bile yikiyamadm dua ettm ins dogurm diye bu gece sabah 5 nobetme kalktigimda yikadm bulasklri

Biz gece ciktk yuruduk esimle braz iyi geldi yada gecicegi geldi belim agriyr dundn beri bi bel agrisi bi bu kasilmalar sertlesme rahatsz etti bulasklrmi bile yikiyamadm dua ettm ins dogurm diye bu gece sabah 5 nobetme kalktigimda yikadm bulasklri
Canım bende bayadir var bel ağrısı ve kasilmalar ama gelen giden yok nst bi kaç sancı çıkmıştı geçen cuma ama düzensiz.yürüyüş hergün yapiyorum ben yaklaşık 3 saat ama bebek kanalda değil daha

Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ayyyy ne güzelll:) bizede nasip olsun inşallah ama merak ettim tamamamen normal doğum yapmıssın herkes sezeryan olunca merak ediyorum zorda olsa nasıl başladı vs vs her anını yazabılırmısın korkmaayız merak etme sadece merak daha da korkutuyor

kızlar merhaba . dün gece dayanılmaz bir kasılma yaşadım ağrı değildi ama bebeğim cokkk hareket ederek sanki bıçak batması gbi vajınamdam cıkacak gibiydi 10 dk da bır olmadı o yüzden aramadım doktorumu ama bıldiğiniz cıkacaktı şeyimden fenaydı yani ağrısız olması garipsedim kasılmalarla oluyordu çünkü . sizce noldu??

Kızlar minigim dünyaya geldi şükür iyiyiz normal yolla doğurdum darısı sizlere olsun ins
ayyy maşallah canımmm gözün aydın sonunda normal doğuranlar çoğalıyor tabi insan sezeryana mecbur kalınca o ayrı ama hikayeni nasıl başladı nasıl ilerledi merak ediyorum anlatırmısın müsait olunca her aşamasını hissettiklerini

kızlar ayy çok şey yazdım ama birşey sorucam şimdi doğru dürüst yatamıyoruz her yerimiz ağrıyor sızlıyor ben bazen kemiğime batınca ağlıyacak kadar oluyorum . doğum yapınca gerçekten hafifliyormu insan ağrıları geçiyormu bilek ağrım sırt ağrım çok oluyor benim

kızlar ayy çok şey yazdım ama birşey sorucam şimdi doğru dürüst yatamıyoruz her yerimiz ağrıyor sızlıyor ben bazen kemiğime batınca ağlıyacak kadar oluyorum . doğum yapınca gerçekten hafifliyormu insan ağrıları geçiyormu bilek ağrım sırt ağrım çok oluyor benim
Pazartesi sezeryan oldum o hamilelikteki agrilarin hicbiri kalmiyor bn bacaklarimi kapatip yatamiyordum artik penguen hibi yuruyordum merak etme tatlim kalmiyor bnm dikis agrilrm var normal yaparsan kus gibisin insallah

Bendim canım. Doğum hikayemi anlatıp hiçbir gebeyi korkutmak istemem. Doktoruna güven. Her koşulda doğru seçim. Sonuç sezeryan da olsa benim içimde keşke kalmadı. Her şeyi denedik. Kolay doğumlar dilerim canım.
ayyy anladım canım doktorumuz aynı ya merak etmiştim . neyse atlatmışssın ama ayrıntı yazmak istersen özelden yazarsan sevinirim neler yaptı doktorumuz nasıl başladı normal olarak falan merkatayım ynede

Back
X