• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet cnmm heppp ondann oluyo di miii böyle emerken bile edalı işveli bir kızz ahh ah :KK48:
Yüzüne bi bakıyo derin derin inceliyo annesini dünya duruyor :KK51:
Oy maşallah denizcim sen böyle anlatınca hemen gelsin Efe'm istiyorum :)) biz de böyle olacağız inşallah de mi :))))

.

Gözün aydın canım sağlıcaķla büyüt oğluşunu...sütün gelmesede hep emzir yarım saate bir göğsünün siyah kısmını daya ağzına tenini hissetsin hatta arada emzikte ver emme refleksi gelişsin azar azar mamayı da kaşıkla ya da şırıngayla ver olmadı en son çağre biberonla ver bugün yarın sütün gelir unutma ilk başta su gibi gelecek benim süt 3. Gün geldi ama göğüsümü hep verdim
cnm çok teşekkürler darısı başıma inşallah

kızlar merhaba . dün gece dayanılmaz bir kasılma yaşadım ağrı değildi ama bebeğim cokkk hareket ederek sanki bıçak batması gbi vajınamdam cıkacak gibiydi 10 dk da bır olmadı o yüzden aramadım doktorumu ama bıldiğiniz cıkacaktı şeyimden fenaydı yani ağrısız olması garipsedim kasılmalarla oluyordu çünkü . sizce noldu??
Kanala immiş miydi daha önce, belki kanala inmiştir ;)

Soyle yaptirdi bana arkadasim. Dudagina meme ucunu dokundurup cekiyorsun. Arada agzini kocaman aciyor yakalamak icin o sirada agzina sokusturup basinida arkadan itiyorsun .:KK70: boyle yakalarsa birakmiyor sonra. Bende cok zorlaniyorum bazen 10 dakika uğraşıyorum sirf bunun icin . konusuyorum agzini kocaman acmazsan vermem diye :KK73:
Bende deniyim oyle canim cok zor isimiz valla ya

Merhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış. :(

Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.

Moralim çok bozuldu. Ağladım.

Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık. Belki bu arada kendiliğinden doğar.

Anladm cnm arada olurdu bnm fkt dun ilk defa bukadar cok surdu agrisi ve hala devam ediyr agrisini kessn diye bisey yapiynzmu. Ben yurumuyrm cnm kanamam oluyr diye. Pek yurumuyrm markete git gel yapiyrm iste azda olsa hareket olur diye biryere gitmk istesm esim getirip goturuyr aracla anneme gidiyrdm ne gzl 3 hafta onceye kdr simdi minubuse binemiyrm zorlasti artk
Ben hala araba kullanıyorum, göbeğim o kadar büyük ki arabadan inince milletin gözleri faltaşı gibi açılıyor :))?

Son düzenleme:
Merhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış. :KK43:

Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık. Belki bu arada kendiliğinden doğar.
Hayırlısı olsun canım.... Daha pazartesiye çok var , kendini strese sokma belki gelir bebiş...

Merhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış. :KK43:

Uzuldm cnm ins sancin gelir cnm da norml,dogum gerceklesir uzulme cnm ya napicksn boleyms sanci cekip son anda sezeryanada gireblirdn dimi cnm boyle dusun birde

Merhabalar

Canim bozma moralini guzel dusun hayirlisi boyleymis demekki hem sezeryanda cok kotu deilki iyi bakarsan kendine hemen toparlarsin kendini bak ne guzel yawruna kavusucaksin iste :)

Kaynim cinema bileti alms bize dugun dernege supriz dedim sksam bi yere gotrcm seni dedim emri vaki yapicm bklm ne edick gecen dedim olmz dedi ya dogum olursa diyr panikltme bni diyor ksynim icimi okudu sanki bilet alms saolsn bklm emrivaki icin ne edecek soyledm nere gidicz dedi suprz dedim cok tirsiyr bisey oluck olmdk zmnda diye bnde pis yakalnmktn evim daginik yakalnmktn korkuyrm ins bole bisey olmz

Kizlar biz hastanedeyiz hala arada bakiyorum ama yazamiyorum
Mesajlarinizi alinti yapmadim ama hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Benim gripten dolayi biraz sorunlu oldu spinal
olacaktim fakat olmadi 5 kere denendi olmadi en son kıl olduğum anestezi doktoruna bagirdim cikar o iğneyi dedim sonra genel yapildi sonrası biraz daha zor oldu onuda baska zaman anlatirim artik.
Sütümde tam inmedi hala ama vazgecmek yok

Back
X