• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
direk usg + alttan muayne + nst yapiyolar zaten. O kadar gerekli gereksiz herkese yapiyolar ki eşine dikkat et, yakalarlarsa ona da yaparlar o derece yani.
Ayy Meltem çok yaşa.
Moralim çok bozuktu. Mesajını okuyunca beni gülümsetmeyi başardın. Normalde olsa baya gülerdim sanırım. ;)
Teşekkürler.

Kızlar bu hafta iştahım kesildi zorla yiyorum bebeğim için önceden aç hiç duramazdım sabah erken kalkardım artık kalkamıyorum son günlerde yaşadığım strestenmi böyle doğummu erken olucak dün akşamdan beri adet sancısı ve miğde bulantısı çekiyorum son kontrolüm var bugün saatte geçmiyor bu arada herkes başladı doğurmaya maşallah

Kızlar bu hafta iştahım kesildi zorla yiyorum bebeğim için önceden aç hiç duramazdım sabah erken kalkardım artık kalkamıyorum son günlerde yaşadığım strestenmi böyle doğummu erken olucak dün akşamdan beri adet sancısı ve miğde bulantısı çekiyorum son kontrolüm var bugün saatte geçmiyor bu arada herkes başladı doğurmaya maşallah
Bende de iki gündür mide bulantısı var neden oluyor ki?

Kizlar biz hastanedeyiz hala arada bakiyorum ama yazamiyorum
Mesajlarinizi alinti yapmadim ama hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Benim gripten dolayi biraz sorunlu oldu spinal
olacaktim fakat olmadi 5 kere denendi olmadi en son kıl olduğum anestezi doktoruna bagirdim cikar o iğneyi dedim sonra genel yapildi sonrası biraz daha zor oldu onuda baska zaman anlatirim artik.
Sütümde tam inmedi hala ama vazgecmek yok
Geçmiş olsun , gözün aydın:nazar:

kızlar ayy çok şey yazdım ama birşey sorucam şimdi doğru dürüst yatamıyoruz her yerimiz ağrıyor sızlıyor ben bazen kemiğime batınca ağlıyacak kadar oluyorum . doğum yapınca gerçekten hafifliyormu insan ağrıları geçiyormu bilek ağrım sırt ağrım çok oluyor benim
Sırt ağrısı bel ağrısı hiç yok cnm dikişleri oluyor sadece

Hayırlısı olsun canım.... Daha pazartesiye çok var , kendini strese sokma belki gelir bebiş...
Evet haklısın canım. Ama çok üzüldüm. Hayırlısı olsun tabii.

Uzuldm cnm ins sancin gelir cnm da norml,dogum gerceklesir uzulme cnm ya napicksn boleyms sanci cekip son anda sezeryanada gireblirdn dimi cnm boyle dusun birde
Sancı çekip sezaryen olmaktansa direk sezaryen daha iyi tabii. Destekleriniz için teşekkür ederim.

Canim bozma moralini guzel dusun hayirlisi boyleymis demekki hem sezeryanda cok kotu deilki iyi bakarsan kendine hemen toparlarsin kendini bak ne guzel yawruna kavusucaksin iste :)
Teşekkür ederim canım. Moral çok önemli. ;)
Bugün beklenen günümdü. Doğum olmazsa 1 hafta daha bekleyip sonra sezaryena razıydım ama hemen bu pazartesi deyince birden şok etkisiyle moralim bozuldu.

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Kizlar kizimin cikosunu siparis verdim
Ben de 1 gün önce verdim siparişi, dün geldi çikolatalarım. Çikolata siparişi vermedim diye doğum olmuyor diyordum. Çikolatalar geldi hala tık yok. :(

Kizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Allah yardımcın olsun. Kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bize güzel haberler vermeni bekliyorum.

Teşekkür ederim canım. Moral çok önemli. :KK66:
Bugün beklenen günümdü. Doğum olmazsa 1 hafta daha bekleyip sonra sezaryena razıydım ama hemen bu pazartesi deyince birden şok etkisiyle moralim bozuldu.

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 1 gün önce verdim siparişi, dün geldi çikolatalarım. Çikolata siparişi vermedim diye doğum olmuyor diyordum. Çikolatalar geldi hala tık yok. :KK43:

Allah yardımcın olsun. Kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bize güzel haberler vermeni bekliyorum.
:KK45::KK45: alemsn cnm ya sinir oldm kargocuya evde bkliyrm sabhtn beri gelmsler evde yokmusm sabhtn beri evde kargo bekliyrm gelckler diye zile basmslrda ben bisey duymadm lavabodamydm artk bilmiyrmda insan bi arar msj atms gitms fircaladm tekrar gelick diyr sma ins gelir tekrar beklemedeym

Back
X