- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
İlki normal ise 2.si normal olacak diye bir şart yok. @elifeva 2 normalden sonra 3.yü sezaryen yaptı.
Ama onun bebeği kaka yapti ondan bekleyemediler tatlim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki normal ise 2.si normal olacak diye bir şart yok. @elifeva 2 normalden sonra 3.yü sezaryen yaptı.
kizlar benimde kontrolum vardi bugun nst de sancilar 19 dan yukari cikmadi kilosuda 3600 gr 54 cm olmus dogsun artik lutfeen
Canım hiç moralini bozma bende günlerdir kafama takıyorum doğmadı doğmadı diye herşeyin başı sağlık düşünüyorumda ya sağlığında sıkıntı var normal imkansız deselerdi en başından beri sırf bebeğimiz sağlıklı sıhhatli doğsun diye takıcaktık kafamıza. Hakkımızda hayırlısı bende doktora gittim bgn bendede doğum belirtisi hiç yok doktor hiç belli olmaz heran sancı başlar gelebilir canını sıkma dedi. Bizde haftaya cuma yani 41in sonuna kadar beklicez sonrası suni sancı dedi doktorum bakalım hayırlısıMerhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış.
Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.
Moralim çok bozuldu. Ağladım.
Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık. Belki bu arada kendiliğinden doğar.
hmm, Deniz'in de olmuştu, aynı ilk aylar gibiydi hem onun, bnm de 1,5 ay kadar önce 1-2 hafta oldu bitti sonra.Midemiz bulanıyor onu soruyoruz. Bir kaç gündür bende bir mide bulantısı olayı çıktı da. Ama ilk dönemlerideki gibi değil ...
Aaa, ben Selimiye'de oturuyorum. Doğru çok arttı buralarda son zamanlarda fiyatlar ama belki uygun bir şey denk gelir. Kaça kadar, nasıl bir şey bakıyorsunuz, tanıdık emlakçılara bakarım. ( Daha ilana düşmeden haber veriyorlar )
ahahRessam arkadaşlarım var onların atölyesinde bizdeki kadar resim malzemesi yoktur, yapıyor resim ama arada sırada öyle yoğun değil. Ama o arkadaşlara gittiğimizde onların verdiği yarım boyaları bile alıyor lazım olur diyeee![]()
Hayırlısı cnm, belki de kendi gelir kim bilirBugün beklenen doğum günümdü. Önceden, doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz demişti. Şimdi suyu azaldığı için riske atmak istemediğini, pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryen yapacağını söyledi.
ebeeeetEşin hangi burç? Başak mı demiştin?
nne diyosunnnnnKizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii![]()
VuhuuuuuuuuKizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii![]()
Sancım geceden beri var sabaha kadar sürdü ama geçer gibi olmuştu bi baktim tıpkı anlatıldığı gibi sumukumsu pembe bisey geldi anlamamak mümkün degil simdi artti agrim cok heyecanliyimHadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Sancın başladı mı? Bizi haberdar et. Güzel haberlerini bekliyoruz.
hmm, Deniz'in de olmuştu, aynı ilk aylar gibiydi hem onun, bnm de 1-5 ay kadar önce 1-2 hafta oldu bitti sonra.
Bütçemiz çok değil, max.250, öyle bakıyoruz elimizin arkasıyla, denk gelirse bişey değerlendiricez işte. bu tarafta ya da o tarafta belli bölgelere bakıyoruz göz ucuyla.
ahahaynen çalışıcam diye salonun orta yerine kaçıncı kuruşu masayı, bnm kaçıncı toplayıp arka odaya alışım. en son kurarken "1 hafta süre veriyorum, o masada seni 1 kere görmezsem yine kaldırıcam" dedim, tamam dedi, şimdi masa yine arka odada kapalı duruyor
hevesi var ama icraat yok, enerji yok. kıyamıyorum da çocuk gibi
geçen gece çöpün yanında koca tv sehpası bırakılmış, gerisini sen düşün. biraz yüz bulsa alıp eve getircekti
Hayırlısı cnm, belki de kendi gelir kim bilir
ebeeeet
nne diyosunnnnn![]()
Cepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu buVuhuuuuuuuu
Yeni ay yeni ay bizlere kutlu olsun
![]()
bize de kutlu olsunVuhuuuuuuuu
Yeni ay yeni ay bizlere kutlu olsun
![]()
ayy çok heyecanlı, inşallah kolay olur doğumun cnmSancım geceden beri var sabaha kadar sürdü ama geçer gibi olmuştu bi baktim tıpkı anlatıldığı gibi sumukumsu pembe bisey geldi anlamamak mümkün degil simdi artti agrim cok heyecanliyim
Ayy beklenen doğum günümüz aynı, doktor kontrol günümüz de aynı, belirtilerimiz neden aynı değiiiilllCepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu bu![]()
Kizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
aslında hemen başlamıyor bebek basıyla aşağı inmeye başlamış mukus yıkayın açmış iki günu bile bulabilir bence sınıfı kabul etme.tam kıvamında başlamış kendi sancin gelirse daha kolay olur. Ama doktorunu ara tabiki belki evde kal der.ya da gel derCepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu bu![]()
Kizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii![]()
over sancı da var süper ozaman doğum yakın yeni ay bebeklerigSancım geceden beri var sabaha kadar sürdü ama geçer gibi olmuştu bi baktim tıpkı anlatıldığı gibi sumukumsu pembe bisey geldi anlamamak mümkün degil simdi artti agrim cok heyecanliyim
Tahminen cuma olur senin dogumun demisti dün sancimda nstde çıktı bugunde nişan sanirim haftasonu Allahin izniyle kızıma kavusacagımaslında hemen başlamıyor bebek basıyla aşağı inmeye başlamış mukus yıkayın açmış iki günu bile bulabilir bence sınıfı kabul etme.tam kıvamında başlamış kendi sancin gelirse daha kolay olur. Ama doktorunu ara tabiki belki evde kal der.ya da gel der
Canimm cok tesekkurler hem heyecanliyim hem korkuyorumİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım aylin'i. :) Güzel haberlerini bekliyoruz.
Vaktini saatini bekliyor canım bir anda geliverir belirtilerin bakarsin benden once dogurmussun hic belli olmaz bu islerAyy beklenen doğum günümüz aynı, doktor kontrol günümüz de aynı, belirtilerimiz neden aynı değiiiilll![]()
Hemen başlaması garanti değil bir kaç gün sürebiliyormuş da 2 saat sonra başlayabiliyormuş da ama sonuçta başladı süreç :))) Zaten sancın da varmış :)Cepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu bu![]()
Insallah Allah razi olsun vallahi korkuyorum cocuk gibibize de kutlu olsun
ayy çok heyecanlı, inşallah kolay olur doğumun cnm![]()