• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.:KK200::KK200:rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Gozun aydin canim,foto isteriz

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Ben çok rahattım. Hiçbir konuda içinde korku ve endişe yoktu. Fakat buna rağmen dün duyduklarımdan sonra hamilelik hormonlarının etkisiyle 2 göz 2 çeşme ağladım. Neyse ki artık kendime geldim.

Sen de hiç korkma. Ne kadar üzülsek de herşey olacağına varıyor. Hem kendimizi hem de bebeklerimizi boş yere üzmüş oluyoruz. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

Amin canm, inşallah.

Dualarım seninle canım. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.

Ooooo Meltem.
Hem doğsun doğsun diyorsun. Hem de hazırlıklarını bitirmiyorsun. Olacak iş mi???
Ben de hep 10 aralıktan önce doğmaz dedim. Dediğim oldu. Nasıl enerji gönderirsek öyle oluyor.
:KK66:

Yeniay bugün saat 12.29 gerçekleşti. Doğumlar başladı.
:KK70::KK70::KK70:

Yarin ilk iş haZirliyorum cantami, yine de normal doğmazsa, hani bebek ılk doğunca dr kıcına saplak atiyo ya, o şaplağı ben aticam hem de okkali bi şekilde :))

:KK75: Bir arkadaşım emzirirken sezonlarca dizi izledi :))) iki elimi kullanmadan yapabildiğim tek şey diyordu :)) ben de ondan hevesleniyorum :)) tabii alışınca emzirmeye :KK37:
umarım bende alışırım ve normal hayata dönerim yaa tv izlemiyorum zaten açınca sinşrlerim bozuluyor arkadaşın gibi yapabiliriz umarım çok özendim bende ne güzel

Canım panik yapacak birşey yok. Nişanın gelmiş olabilir. Tarihin iyice yaklaşmış. Nişandan sonra 48 saat de geçebilirmiş. Eğer nişansa doğum süreci başlamış demektir. Sancılarını bekle. Sancılar başlayıp düzene girerse hastaneye gidersin canım. Hakkında hayırlısı olsun.

Sancıların düzenli ise doğum yakın doğum yakın olabilir. Açılma olmasa da sancılarla olabilir.

Sancın ne kadar çıktı? Çok az ve düzensizse doğum tarihine de zaman olduğu düşünülürse daha vaktin var gibi.

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Saol cnm hiç bi değişiklik yok duş aldm evi topladm o panikle bakalm hayırlısı yarın da anne bebek Fuarı'na gitmeyi istemiştim :)

Birde doğum parası için 170 ten her türlü bilgiyi yardımı alabilirsin birde ilk çocuğa 300 lira veriyorlarya onun içinde 144 arıyorsun adres veriyolar ordan alıyorsun çocuğun kimliği ile birlikte
Ya da terör ihbar hattını arayabilirsin onlar da veriyolar süt parasını Di mi aylacm :))

Son düzenleme:
meltemcim yaa dr ne dedi son durumunla ilgili ikide bir sorup sinirlerini bozmak istemiyorum ama merak ettim seni

Yok leyloşum ya neden sinirleneyim, yarin 9:30 da randevu. Yine bekliycez der baska bişi demez dr. Bu kez zorlayacagim, doğmazsa nolacak, 41 ile 42 arasindaki fark ne ki 41 i bekliyoruz da 42 yi beklemiyoruz diycem. Bakalim ne diyecek?

Back
X