Kizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim cikti

temizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu

neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri

herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne

ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim