• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
KıZlar ablam "pompa şimdi alma, gerekli olursa hemen aldirirsin" demişti Ama şimdi sizden okuduklariima göre, pompa baya baya gerekli snrm. Ben de almak istiyorum bu hafta.
Hangi marka model ve ne kadara aldiniz? Ben medela ile lansinoh arasında kaldim, bi de tekli mi ciftli mi almak lazim???
Medela tekli var gayet iyi bnce:KK66:aynen kesinlikle lazım bence de. Ben gögüs ucu sıkıntılarım geçti diye kullanmıyodum ama biriktirmek için kullanıcam ilerisi için

Kızlar dün hastaneden tabucu oldum ama bebeğim sarilik oldu sutum az :KK43: birde karnımdayken dıskısini yemis kuveze aldilar Bebeğimi çok.üzüldüm süt sagip hastaneye goturcem, bir kaç gün bebeğimdenn ayrı kalacam rabbim inş sağlıklıca tekrar kucağına almami nasip eder,doğum yapan arkadaşlara allah anali büyütsün diyorum
Tez zmanda bebeginle kavuşursunuz inşallah cnm Allah şifa versin

Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff

Canım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de hem kalkan hem kelebek uç aldım. Doğurmadığım için hiçbir bilgim yok. Ama pekçok kişi çok memnundu. Demek ki sana yaramamış.
Ben A archi_84 e katılıyorum. Meme uçlarım iyileştiğinden beri ne krem ne kalkan kullanmıyorum. Sadece unibaby gögüs pedi koyuyorum sütyenin içine. Ve doğru emzirdiğin için artk hiç acı yara bir şey kalmadı

Hiç açılmam yoktu
Saat 4ten beri suni sancı veriliyor
Ama pek bi sancım olmadı
Birazdan açılma var mı diye bakcaklar
Kim bilir kaç gün sürecek :KK43:
Neden suni sancı verdiler? Doğuma yönelik belirtilerin nelerdi?

Sana kolay bir doğum diliyorum. Bizi haberdar et canım.

Evet canm ya ne güzel baslarda cok iyiydim sizlere de moralman destek veriyordum, simdi ben stres oldum :KK43:

He he :) bebek icin gün aşırı birlikte olun dedi dr, eşimin işleri yoğun, cok yorulduğu için ağlanıp duruyodu, bu hafta her gün dediğimde baya şok olacak :)) e bedavaya bebek yok, herkes bi işin ucunu tutacak :)
Evet hatırlıyorum. Bakalım eşin bu işe ne diyecek?
:KK70:

o galiba su gelip yumuşama, açılma olmayınca mı kullanılıyor. Yanı bana da kullanıcam demedi de neden ilişki önerdiğini söylerken söyledi.
Ya bir arkadaşımda bizim gibiydi, günü benimle aynı ... kireçlenme olduğu için plasentada cumaya (dün) randevu verdi doktoru suni sancı için. perşembe gecesi kendi sancısı gelmiş :) Gece 2 de hastaneye gitti ve kendi sancısıyla doğurdu :))))
Çok sürprizciler çooook :)

Ayy inş canm ya, bizim de kendi sancimiz gelsin de bu ilaçlari suniyi konustuğumuzla kalalim.

Moralim o kdr çökük ki güya bebek mevlütü yaptık bugün kv istedi bir de yapılsın diye ama günümüzü de mahvetti sağolsun :/ pfff
Aaaa ne oldu canım? Boşver hiç sıkma canını. Üzme kendini. Her ne olduysa geçip bitti diye düşün. Kendini hırpalama.

Ben A archi_84 e katılıyorum. Meme uçlarım iyileştiğinden beri ne krem ne kalkan kullanmıyorum. Sadece unibaby gögüs pedi koyuyorum sütyenin içine. Ve doğru emzirdiğin için artk hiç acı yara bir şey kalmadı
Teşekkürler canım.

Back
X