• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin canım ama o kadar ağladım ki anlatamam dr çok kızdı dünyanın sonu değil diye ama çok istedim bende her ışte bi hayır var bebek biraz iri doğdu dr çok dikisin olurdu alttan dedi

Evet canm, hayırlisi o demek lazimmiş Ama gel sen bi de bana sor, ben de sezeryana girerken alt üst olmus sekilde girerim büyük ihtimal :(

Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur :KK68:

Hadi gözün aydın canm ya, senn adina cok sewindim. İnş 1-2 ıkınmada pıt die cıkar bebiş.
Darisi benm başima :KK43: doğururken bana da dua et, allahım şu dünürüme de sağlıklı bi normal doğum nasip et de.

Son düzenleme:
Arkadaslar ben de bugun kontroldeydim ne acilma ne kanala inme ne sanci hi bisey yok aksine suyum da azalmis bu aralar dogurman lazim dedi dr oglum 3900 olmus ama cok yukarda dedi cumaaya kadar bol bol yuru dedi insallah suni sanci vermek istemiyorum kendi sancin gelir dedi poff baska ne yapmam lazim kizlar sanci acilma fln olmasi icino_O
Kizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin :KK61:

Yaa söylemesi ayıp hemoroid sıkıntısı çekip çare bulan var mı :(

13 gun bile cok geliyr aman diyim ya gunumu gecirmiyim cadi kizim bugidisle yilbasinda gelick cadi
benim haftaya olacak gibi doğuyor içime. ya bide içerde durdukça kilo alıyorlar :) ne kadar çok kilo almasalar o kadar iyi şu an

Back
X