Canım doktor kadar ebe de önemli. Ben gittiğimde Fatma Ebe vardı. O yapıyodu çatı muayenesi saat başı. İnan hiç acıtmadı. Yalnız kotu haber Ümit Hoca arada uğruyor. Başka Bi doktor ilgileniyor doğum boyunca. Sonra Fatma Ebenin mesaisi doldu. Başka Bi ebe geldi. Adını bile unutmuşum. Sinir etti. Bi o sokuyo bi diğer doktor. En sonunda bağırdım. Sen bakıyosan o niye bakıyo, o bakıyosa sen ne işe yarıyorsun diye. Ger ger gerdiler beni. O kadar zor açıldım ki bunlara sinirlenmekten. Umarım Fatma Ebe'ye denk gelirsin cnm. O bir melek bence...canım bebeiş nasıl napıyor bakalım ne güzel kavuştun bende bekliyorum . gecen gece bir damla kan geldi ümit beyi aradım kontrol etsinler hastaneye git dedi orada saçmA sapan bir doktor vardı afedersin hayvan gibi davrandı bu hafta doktoruma söylüyeceğim . o durum beni gerdi şimdi hep gece gidince doktorum yokken oyle insanlar olursa ben gerilirim ama gece de doğum başlamazsa tabıkı doktorumuz gelmiyor malesef . o durum beni, doğumdan soguttu yaaa. nasıl piskolojim düzelcek bilmiyorum gerildim artık . doktorum Allahtan melek gibi seviyorum onu . doktor ne kadar öneml i yaaaa