- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
Teşekkür ederim canim benim insaAllah kuzum yaa hepimiz inşaAllah miniklerimizé sağlıklı sıhhatli kavusuruzAyy canim hadi hayirli olsunn :) bnde ayin 21inde ogrendm 4,5-5 haftalik dedi dr gecen gunku kontrolumde... Kan degerlerinin hergun yaklasik 2katina cikmasi cok normal. Ama degerlerine gore sanirim daha cok kucuk,kese de 4.haftanin sonunda goruluomus dr ole dedi bana. Ama tbi kontrole gidip uzmana gorunmek en dogrusuhadi yavrularimiz saglicakla buyusun kucaklarimza kavussun insallahhh
Teşekkür ederim canim benim insaAllah kuzum yaa hepimiz inşaAllah miniklerimizé sağlıklı sıhhatli kavusuruzpeki canım bu değerlerde acaba kaçıncı haftada olabiliriz biz
Anladım canim benim insaAllah Rabbim yarın hayırlı haberler almayi nasip etsin degerlerimiz artmistir insaAllah sen keseyi gördün mü canım inşaAllah bizde görürüz yarınCanimcim ben ogrendgimde degerim 383,5'tu ve o esnada dr bana daha cookk kucuk 3,5-4 hftalik anca demisti. Haftaya gel keseyi gorelim dedi. Bi sonraki hafta yani gecen prsembe gunu gittigimde de 4,5-5 haftadayiz dedi iste... Gec dollenme olabiliyo falan, o durumlari anca dr ultrasondan anlayabiliyo. Yarin seninki de belli olur muhakkak,haberini beklicem :)
Ayy hadi insallahh vakitlice sizde gorursunuz... Biz persembe gunu gorduk :) 10gun sonra da kalp atisini duymak icin gidicez Allah'in izniyleAnladım canim benim insaAllah Rabbim yarın hayırlı haberler almayi nasip etsin degerlerimiz artmistir insaAllah sen keseyi gördün mü canım inşaAllah bizde görürüz yarın
Oyy yy ne güzel yaaa Rabbim inşaAllah size de bize de hayırlısıyla miniklerimizin kalp atışlarını duymayı nasip etsin. Çok şükür Rabbime bizlere bu duyguyu yasatti. Nekadarlik evlisin canımAyy hadi insallahh vakitlice sizde gorursunuz... Biz persembe gunu gorduk :) 10gun sonra da kalp atisini duymak icin gidicez Allah'in izniyle
Onumuzdeki ay 1,5 yil olucak canimm :) siz??Oyy yy ne güzel yaaa Rabbim inşaAllah size de bize de hayırlısıyla miniklerimizin kalp atışlarını duymayı nasip etsin. Çok şükür Rabbime bizlere bu duyguyu yasatti. Nekadarlik evlisin canım
4 aylık evliyiz biz :) ama ben çok çocuk seviyorum eşimde istiyodu çok şükür Rabbim nasip etti inşaAllah kucagimiza da alırızOnumuzdeki ay 1,5 yil olucak canimm :) siz??
Oyy masallah :) Rabbim kalbinize gore vermis ne mutlu bizlere4 aylık evliyiz biz :) ama ben çok çocuk seviyorum eşimde istiyodu çok şükür Rabbim nasip etti inşaAllah kucagimiza da alırız
Elhamdülillah çok şükür Rabbime bizlere bu duyguyu yasatti hayırlısıyla kucaklarimiza da almayi nasip etsin Rabbim isteyen herkese de hayırlı zamanda versinOyy masallah :) Rabbim kalbinize gore vermis ne mutlu bizlere
Canım ama ben daha hic gitmedim kadın doğuma çok merak ediyorum en azından bi daha kan değerine bakilir inşaAllah hayirlisi.. bi sorun olup olmadığı şimdiden belli olur mu acaba yani ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorumKizlar oncelikle hayrlisi olsn bende 17 haftalk hamile yim kesiyi 2000 degerlerde gozukur alttan baktirmayin sabretdip bekleyn 1 hafta snra gtsen daha iyi canm
Heh işte ben bunu filan bilmiyodum yani dış gebelik olup olmadığını Allah razı olsun en azından bu konuda içim rahatladı.Normal gebelikte kan degerinniki gunde bir iki kayina ciikmasi lazim seninde çıkmış zaten yani gebelik dis gebelik falan değil doktor smdi birsey goremeyor cnm bn giitim 620 falan di gozukmedi 1 hafta sonra keseiyi 10 gun snra bebegmi kalp atsini duydm yani 1 hafta snra gidersen keseyi gorursn
Rica ederimmmHeh işte ben bunu filan bilmiyodum yani dış gebelik olup olmadığını Allah razı olsun en azından bu konuda içim rahatladı.
Bu arada canım kendime düştüm k.bakma Rabbin insaAllah sağ salim hayırlısıyla minigini kucağına almayi nasip etsinKizlar oncelikle hayrlisi olsn bende 17 haftalk hamile yim kesiyi 2000 degerlerde gozukur alttan baktirmayin sabretdip bekleyn 1 hafta snra gtsen daha iyi canm
Aminnn saglikla hepimiz inssBu arada canım kendime düştüm k.bakma Rabbin insaAllah sağ salim hayırlısıyla minigini kucağına almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?