- 2 Kasım 2015
- 294
- 149
- 23
- 42
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
çok teşekkür ederim tedirgindim bu gün tekrar kan verdim ama inan ki ilk kan verdiğimde bu kadar heyecanlanıp stres yapmamıştım resmen kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ki çok şükür 426,36 olan bta değerim 909,13 olmuşşşşşşşş şimdi sıra kese ve kalp atışında inaşşal Allahın izniyle onlarıda görücezAnaaammm eee hoşgeldiniZZ o zaman aramıza :) 2kişilik yaşamak anı,saatleri,günleri nasıl da tarifsiz bi mutluluk di mi? Allah sağsalim kucaklarımıza kavuştursun minik meleklerimizi innnşallaaahh
Nedenini bilmiyorum ama ilk gittiğimde benim karnımdan gözükmedi iki gün sonra gel dedi alttan bakalım demedi ki iki gün sonra gidince gözüktü zatenKızlar merhaba :) bende 25 aralıkta öğrendim . 5 hafta 4 günlüğüzpazartesi günü keseyi gordük,14 ndede kalp atışlarıni ins. Ama aklıma takıldı neden keseyi ilk goreceğimiz zaman alttan muayene edilmesi uygun değil ? Çünkü doktor beni öyle muayene etti.
bende 2015 in son günü ögrendim hamile olduğumu hemde dört haftlık olmus keseyıde alttan gördük. alttan muayene sadece bizi huzursuz ediyor diye tercih edilmiyor karından göremediyse mecbur alttan bakıcak.Ben bir kaç kişiden daha duydum.sakin alttan muayene olma diye,neden dediğimde kimse cevap veremiyor. Bende burdada okuyunca korktum. Ama gerçi benim doktorum prof. Bebek için zararlı olsa yapmaz böyle bisey. Çünkü ben normal yolla hamile kalmadim. Benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu.
25 Aralıkda tranferimini 8.günü kan testimiz ile ben de bu mutluluğa ortak oldum. Benim de 5+4 günlük. :) Aynı ılmak ne güzel. Ama 2.kan testimde 12.gün doktorum keseyi görmek için dr 10 gün sonra gel dedi. Siz baya erken görmüşsünüz maşallah :)Kızlar merhaba :) bende 25 aralıkta öğrendim . 5 hafta 4 günlüğüzpazartesi günü keseyi gordük,14 ndede kalp atışlarıni ins. Ama aklıma takıldı neden keseyi ilk goreceğimiz zaman alttan muayene edilmesi uygun değil ? Çünkü doktor beni öyle muayene etti.
evet biz 8 . gün gordük keseyi :) çok tatliydi25 Aralıkda tranferimini 8.günü kan testimiz ile ben de bu mutluluğa ortak oldum. Benim de 5+4 günlük. :) Aynı ılmak ne güzel. Ama 2.kan testimde 12.gün doktorum keseyi görmek için dr 10 gün sonra gel dedi. Siz baya erken görmüşsünüz maşallah :)
bende öyle duyunca korktum açıkçası. Çok bekledik, çok ugrastik çünkü o yüzden elimden gelse hiç kipirdamicam yerimden :) gözünüz aydın olsun sizinde ne guzellll sürpriz yapmış bicirik ,bende 2015 in son günü ögrendim hamile olduğumu hemde dört haftlık olmus keseyıde alttan gördük. alttan muayene sadece bizi huzursuz ediyor diye tercih edilmiyor karından göremediyse mecbur alttan bakıcak.
benim ilk cocugumdada hem kese hem kalp atışlarını alttan dinledik. hiçte bir problem olmadı.
benimde ilk cocugum tedavi ile olmustu baya ugrasmıstık ama bu hiç beklemediğimiz bi anda süpriz yaptııı :))
Amin inşallah. Hayırlı olsun. :)evet biz 8 . gün gordük keseyi :) çok tatliydi3 tane transfer olmuştu ben o yüzden ikiz olur diye bekliyordum ama tek çıktı,gerçi sonradanda bazen 2 . kese cikabiliyomus. Ama hiccc önemli değil,sağlıklı olsun bi tane olsun benim olsun :) seninde hayırlı olsun. Sağlıkla kucagimiza alıriz ins
Canim ben 22 aralık trasnfer ôldum 4+6 iken sen 25 aralıkta nasıl 5+4 oluosun merak ettim25 Aralıkda tranferimini 8.günü kan testimiz ile ben de bu mutluluğa ortak oldum. Benim de 5+4 günlük. :) Aynı ılmak ne güzel. Ama 2.kan testimde 12.gün doktorum keseyi görmek için dr 10 gün sonra gel dedi. Siz baya erken görmüşsünüz maşallah :)
Kıyamam sana ... Bolca dinlen şu haftalar çok önemli bizler için... Rabbime emanetler,inş sağlıcakla gelicekler yakında kucaklarımıza ben hissediyorum :)Bende 14unde gidicem canim inşallah hep sevinçli haberle devam eder 2 kaybim var
Canım 6. Haftadan sonra diye biliyorum ama 6,5-7 haftada daha netleşiyo. Bugün bi forumda okudum kız 6+2 günlük hamile olduğu halde kalp atışı alınamamış bi sonraki haftaya randevu vermiş doktor. O yüzden 7 hafta daha garanti benceKalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor canım
Hiiiii canım yaaaa nasıl sevndim anlatamam :) hadi gözünüz aydınn :) Yüce Allahım hepimize sağlıcakla geçireceğimiz keyifli bi gebelik süreci nasip etsin... Sonrasında da bi avazda bebişlerimizi kucağımızı aldırsn, bol da sütümüz olsun ki meleklerimiz bi ömür sağlıklı ve mutlu yaşasınlar bizlerle :))) Amiinnn ... :)Kızlaaaar sonuçlarınız hayırlı olsun. Hep güzel haberler verelim inşallah
Bizde çok yeniyiz 6 yıl sonra 4.tedaviyle oldu şükürler olsun
5+4 günlük olduk :) cumartesi kese yada keseleri göreceğiz inşallah.
Kızlar merhabalar bende ayın 22sinde öğrendim 25 inde kesemizi gördük 4 ocakta tomurcuklarını gördük bu cumartesi kalp atışı için gidicez bende size hamilelik diye bi program öneriyim günlük gelişimi var daha iyi olur her sabah kalkıp bugün nolcak diye okuyorum. Aynı dönemlerde olmamıza sevindim burdan birbirimizle gelişimleri takip edebiliriz de bence
Canım benim, inan tüm dualarımda bundan sonra sende olucaksın... Ne kdar zordur o yaşadığın zamanında,tahmin edebiliyorumKizlar herkeze merhaba bende siz gibi hamileyim yazdiklarinizi okudum hepsini dikkatimicekti.ben 9 ay once bos gebelik gecirdim sonra tabi sonlandirildi gebelik birdaha hamile kalamadim tabi sonra tedaviye basladik klomen ve catlatma ignesi kullandik 4 gun once ogrendikki hamileyim.2016 buyuk ikramiye bana vurmus haberim yok evde idrar testi yaptik sonra ayni dkka doktorumu aradim gel dedi hemen.gittim hcg testi yapildi sonuc pozitifti sukur.benide carsanba gunu cagirdi ne kese ne ultrasyon gormedik tabi.kizlar korkuyorum sizden ricam allah rizasi icin dualariniziz eksik etmeyin cunki bos gebelik gecirdim birkere yasadim ya cok zor birsey allah kimseye yasatmasin.umarim bende birdaha yasamam bebegim saglikla dunyaya gelir guzel gelimeler olur bebegim iyi gelisir.
Cok hemde cok tsk ederim ictenligin icin allah dularimizi kabul etsin.rabbim evlat acisiyla sinamasin hayel kirikligina ugrastmasin insallah.dualarinizin ictenligini yazinizdan aldim hissettim resmen tsk ederim.dularini eksik etme olurmu carsanba gunu gidicez doktora insallah guzel haberler veririm size.Canım benim, inan tüm dualarımda bundan sonra sende olucaksın... Ne kdar zordur o yaşadığın zamanında,tahmin edebiliyorumİnş vakitlice keseyi de görürsünüz, kalp atışını da alırsınız... Rabbim canına can katsın her geçen gün daha çok inşallah... Sen kalbini dualrınla birlikte ferah tut.
Cok hemde cok tsk ederim ictenligin icin allah dularimizi kabul etsin.rabbim evlat acisiyla sinamasin hayel kirikligina ugrastmasin insallah.dualarinizin ictenligini yazinizdan aldim hissettim resmen tsk ederim.dularini eksik etme olurmu carsanba gunu gidicez doktora insallah guzel haberler veririm size.
Ay cnm benim ya saol sayfamada beklerim muhakak tsk ederim yanimda oldugunu hissettirdiginiz icin cok tsk.hakkinizi helal edin.Canım benim, teşekkürlük naptım ki... Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyo olucam. Mutlaka haberdar et bizi
Ben 17 aralık da transfer oldum canım. iki adet 5.gün embriyosuCanim ben 22 aralık trasnfer ôldum 4+6 iken sen 25 aralıkta nasıl 5+4 oluosun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?