2015 Aralık ayında hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlar kesemizi göremedik ama değerimiz artmış çok şükür 1429 olmuş. Cuma günü inşaAllah keseyi görmeye gidecegiz

Ooo kıyamammm demek daha çok çookk küçük annesiii :) gözünüz aydın tekrar :) sen içini ferah tut, cuma günü kese görünür. Sonraki 10-15 günde de kalp atışı alınır Rabbimin izniyle

kızlar doktorum kese için 14 ocak randevu verdi dilerim rabbimden bu kez sevincim yarım kalmaz önce kesecikleri sonra pıt pıtları sonr asağlıkla sihatl eevladımı koynuma alırım

İnşallah canım benim... Dualarımız bebeklerimiz için, sen içini ferah tut. Rabbime emanet et ...

Ooo kıyamammm demek daha çok çookk küçük annesiii :) gözünüz aydın tekrar :) sen içini ferah tut, cuma günü kese görünür. Sonraki 10-15 günde de kalp atışı alınır Rabbimin izniyle
Evet benim minigim sanırım susam tanesi kadar filan herhalde teyzesi inşaAllah canım Rabbim yardımcımız olsun beklemek hem zor hem güzel Rabbim inşaAllah kucaklarimiza almayi nasip etsin inşaAllah

kızlar doktorum kese için 14 ocak randevu verdi dilerim rabbimden bu kez sevincim yarım kalmaz önce kesecikleri sonra pıt pıtları sonr asağlıkla sihatl eevladımı koynuma alırım
InşaAllah canım benim birbirimize dua edelim Rabbim Her aşamamizda mutluluklarimizi kat be kat katlandirsin inşaAllah

Kızlar merhabaaaa bende dün aldım hcg sonucumu 426,36 çıktı yarın tekrar bakıcaz hepimizin gözü aydııııın
Oyy maşaAllah Rabbin değerlerini kat be kat arttırsin kuzum inşaAllah hepimiz miniklerimizé sağ salim kavusuruz

Kızlar merhabaaaa bende dün aldım hcg sonucumu 426,36 çıktı yarın tekrar bakıcaz hepimizin gözü aydııııın
Anaaammm eee hoşgeldiniZZ o zaman aramıza :) 2kişilik yaşamak anı,saatleri,günleri nasıl da tarifsiz bi mutluluk di mi? Allah sağsalim kucaklarımıza kavuştursun minik meleklerimizi innnşallaaahh

Bu arada kızlar size bi uygulama önericem,dün keşfettim ama inanılmaz bilgilendirici. Hem bebegimizin haftalık gelişimini takip edebiliyoruz hem de foruma bağlanıp uygulamayı kullanan anne ve anne adaylarıyla her konuda görüş alışverişi yapabiliyoruz. Ben bayıldım, sizde gözatmak isterseniz its my baby adı... Ücretsiz zaten. Belki bizim için daha çok erken ama napim içim içime sığmıyo. Şimdiden doğum,emzirme,gaz ... Herbiseyi arastırmaya ögrenmeye calısıyorum :)))

Bi kese ile kalp atışını duyduğumuz gün gelse Allahın izni ile
Yaaa eveettt!!! Biz kesemizi gördükte kalp atışını almamıza daha 10gün var. Ama ben 2hafta sonra gidicem. 19u doğumgünüm ve kendime hayatımın hediyesni o kalp atışlarını duyarak vermek istiyorum Rabbimin izniyle

Bende 14unde gidicem canim inşallah hep sevinçli haberle devam eder 2 kaybim var

Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor canım

Kızlar merhabalar bende ayın 22sinde öğrendim 25 inde kesemizi gördük 4 ocakta tomurcuklarını gördük bu cumartesi kalp atışı için gidicez bende size hamilelik diye bi program öneriyim günlük gelişimi var daha iyi olur her sabah kalkıp bugün nolcak diye okuyorum. Aynı dönemlerde olmamıza sevindim burdan birbirimizle gelişimleri takip edebiliriz de bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…