Aslında yapılmış araştırma yokmuş konuyla ilgili fakat içerisinde solumaya zararlı gazlar olduğundan ilk 3 ay tavsiye edilmiyor. Sonra da bitkisel boya tercih edeceğim ben.
Teşekkur canim.ben de bir tanidiga sordurdum dr a benim için sabah akşam iç dedi.ben de bir saat 3de içiyorum bir de akşam :) malesef dun 12de ictim akşam o yuzden akşam12de icicem hep zaten geç uyuyorum:)
Hayırlı sabahlar . Bugün saat 14.30 da doktor randevumuz var sizden dualarınızı bekliyorum taze anneler. İnşaallah hayırlısı ile bebeğimi görebiliriz .
Kizlar merhaba..bugun dr.gittim.4 haftalik hamileyim.alttan muayene etti rahim duvarinin kalinlasmis oldugunu gordu.erken oldugu icin ne keseyi ne bebegi goremedik.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman insallah gorucez.kanaman olabilir korkma dedi.
Aranizda benim gibi regli gecikmesi olmadan hamile oldugunu ogrenen varsa gecikme olduktan 2 hafta sonra gidin derim.cok erken oldugu icin drlar kesin hamilelik var diyemiyorlar yani duymayi beklediginiz o guzel cumleler gelmiyor..onlar da hakli cok erken kesin konusabilmeleri icin..insallah 2 hafta sonra duyucam:)
Teşekkur canim.ben de bir tanidiga sordurdum dr a benim için sabah akşam iç dedi.ben de bir saat 3de içiyorum bir de akşam :) malesef dun 12de ictim akşam o yuzden akşam12de icicem hep zaten geç uyuyorum:)
Evet sabah akşam.28tane var zaten içinde dr da 2hafta sonra gel dedi iç de vitamini.aile hekimine de sorduk o da dedi ki ben de hamilelere bunu veriyorum sbh akşam içsinler.diye