- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Canım var ya ben asla mantıya hayır diyemem! Ne 5 kaşığı 2 tabak yerim!! İradene hayran kaldım:) bence harikasın!! Bu arada spor için teşekkür ederim ama benim gibi tembele göre değil yaa.. Benim severek yaptığım tek spor yoga! O da zihne iyi geliyorKızlar ablamlara geldik bugün spor yok. Gece dönücez evimize. Akşama da mantı var başka sebze yok ben de kendime özel bişeyler ayarlayamam görümceleri de var ablamın ayıp olur. Yanıma soda aldım evden yemek öncesi limonlayıp içicem birkaç bardak da su içerim. 5 yk mantı alırım en fazla. Yanında ufak parça tavuk olur ve 1-2 kaşık yoğurtla da kalkarım sofradan. Sonra da tatlı var kararlıyım yemicem. Yani inşallah öyle olur. Hep bu misafirlikler bozuyo beni. Bu arada sabah: 1 yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin ara:1 hurma 1 ufak portakal öğle: 2 dilim ekmek, 4 yk sebze yemeği. Ara: şimdilik yok Öyle işte
Sorma irademe yazık oldu akşam dayanamadım yedim mantıyı bi güzel. Bugün de temizlik yaptım evde temizliğin ortasında komşu geldi yemeği hazırlayamadık çok da acıkmıştım bol miktarda makarna yedim. Akşam yemeği yemedim. Spor yapamadım sırtım ağrıyo kızlar kanepeleri çektirirken oldu. Öyle bi gündü işteCanım var ya ben asla mantıya hayır diyemem! Ne 5 kaşığı 2 tabak yerim!! İradene hayran kaldım:) bence harikasın!! Bu arada spor için teşekkür ederim ama benim gibi tembele göre değil yaa.. Benim severek yaptığım tek spor yoga! O da zihne iyi geliyor
yaa ben sizden ses çıkmayınca saldım. bugün baktım 50.5 hala.KIzlar benim atkadaşım geldi Nete giremiyorum öyle sma siz de yazmamışsınız hiç
Canım benim arkadaş gelmişti uzaktan onla ilgilendim o yüzden giremedim. Ama artık burdayım.. Ben de 58de kaldım! Hoş kilo almadığıma seviniyorum çünkü arkadaş gelince saçmaladım iyiycegulit_me muhendisim kızlar selam artık hiç girmiyorsunuz hâyırdır
ben de çok yoğundum taşındım bu arada hep dışarda yedim daha düzeni tam oturtamadım haftaya daha dikkatli olacam
bu arada 65.8 im çok şükür 65 leri gördüm
hazal canım geçmiş olsun
canım geçmiş olsun umarım bugün daha da iyisindir. Arkadaşının gidişi iyi olmuş devam etmene. Ben kendimde eski motivasyonu bulamıyorum. yani dikkat etmiyorum yediklerime bazen sporumu yapıyorum öyle koruyorum ancak. anneannem bizde pasta börek gırla gidiyo.Ben hemenmenümü yazayım sabah tost yedim kepekli. Dün geceden beri kulağım ağrıyo ve akıyo doktora gittim. Orta kulak iltihabı olmuşumben kulak ağrısı çocuklarda olur diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.. Neyse bu sebeple öğlen de bir şey yemedim. Eve geldim uyumuşum. Akşam da 3 adet ızgara köfteöncesinden de 2 kepçe tarhana çorbası içtim. Sizler naptınız. Bu arada bana önerisi olan var mı!?? Antibiyotiğe başladık, damla ve ağrı kesici verdi.Ama bildiğiniz bir şey varsa uygularım.. Bu arada arkadaşım gitti artık burdayım
off süper thomson cidden imreniyorum kızlar size. Kendimi çok başarısız hissediyorum yaa. Aslında motivasyonumu kaybetmemin nedeni uzun süredir işsiz oluşum. Bu aralar bana iyice dokunuyo bu durum. Kimseyle görüşmek dahi istemiyorum. Öyle işte bu aralar iyi değilim aslında.gulit_me muhendisim kızlar selam artık hiç girmiyorsunuz hâyırdır
ben de çok yoğundum taşındım bu arada hep dışarda yedim daha düzeni tam oturtamadım haftaya daha dikkatli olacam
bu arada 65.8 im çok şükür 65 leri gördüm
hazal canım geçmiş olsun
Canım benim arkadaş gelmişti uzaktan onla ilgilendim o yüzden giremedim. Ama artık burdayım.. Ben de 58de kaldım! Hoş kilo almadığıma seviniyorum çünkü arkadaş gelince saçmaladım iyiyce
menülerin güzelmiş hazal. Ben de yazıcam buraya artık yoksa fena boşladım kendimi. Her anlamda.Bu arada sağol canım. Ben menümü yazıyım. Dün ağrıdan ancak sabah yattım. 11 buçukta kalkabildim tabi! İlaç saatim gelmişti elim poğaça almış işe giderken. Ondan yedim peynirli. Akşam da 2 kepçe tarhana çorbası ve patates yemeği 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim. Şimdi de 1 adet portakal yedim..
Ya böyle hiçbir dönüş olmayınca moralim bozuldu üstüne düşmüyorum eskisi gibi. Bu aralar biçok hedefimden uzaklaştım. Bi tuhaflık geldi... Bravoo kilon süper canım benim :)muhendisim canın sıkma canını o dönemleri ben de yaşadım geçecek inşallah sabret
yabancı dil nasıl gidiyo başka hedeflerin vardı onlara konsantre ol
yok canım mühendisim ben :) ya inan geçen yıl kpss ye hazırlanırken daha iyiydim bi hedefim vardı ders çalışıyorum bi güzel. Ama şimdi bana soruyolar ne yapıyosun diye atama bekliyorum diyorum ama utanıyorum çok uzun zaman geçti çünkü. Ayrıca artık insanları görmemek için evden çıkmamaya başladım. Hep soruyolar.Bu zamanının da kıymetini bil.Mühendisim ben de işsizim çok zor o durum biliyorum. Ben de kpss hazırlanıyorum işte.. Sen avukat değil miydin.. Bir avukatın yanına girsen mesela??? Ah canım ben de evde kafayı yiyorum! Ahh ahh derdine ortağım yani
:) canım önemli değil karışmıştır. İşte sabrediyorum da sıkılıyo insan. Yani evli olsam çocuğum olsa falan bu kadar kötü hissetmem yani hayatta bi adım ilerlemiş hissederim insanlar sorduğunda evi çocukları anlatırım ama böyle de... Aman buna da şükür ne diyeyim.Ben niye öyle hatırladım ki neyse canım öyle deme sen de takmamaya çalış inan anlıyorum seni.. Ben bugün dikay edemedim o kadar.. Yarına umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?