2015 Benim yılım olsun :)

Canım iddiayı kaybetsen de hedef kilona gelince çirkefe yat gene de yenilet dolabını hak ettin yaa :)

Yok mühendisim ya iddia yalan oldu.. En son 58.. Bu hafta da 57 olmuşumdur en fazla.. Pazar tartılcam.. Ama diyete devam sonuçta hedef var ortada.. Sen de hoşgeldim canım benim.. Ben mercimek diyetimi başka çorba ve anayemekle devam ediyorum.. Sabah kahvaltı öğlen geciştirme akşam da çorba anayemek yapıyorum.. Ders çalışırken çok az yemek zor oluyor sanırım.. Sabah kaşar ve kepek ekmek yedim. Öğlen çay kahve.. Akşam ne yapıcam bilmiyorum..

Evet sınav dönemleri ben kilo alırım aksine . Önemli olan sağlığın yeterince yiyosan kendini güçsüz hissetmiyosan aynen devam hazal. Ben ablamda çok abarttım yaa evde olunca ayarlayabiliyorum başka yerde hiç ayarlanmıyo spor yapamıyorum zaten orda. Öyle işte döndüm ben de yarın sabah tartıyla yüzleşip size utana sıkıla bildirim yapmaya karar verdim sonra da 15 gün boyunca tartılmadan diyet yapıcam. Çabuk gelen çabuk gider sonuçta. Kendimi 50 ve altı görmek istiyorum. Hadi bakalım aynen devam :) bugün yine izledim motivasyon videolarımı. Ya ben hiç tanımıyorum sizleri ama çok alışmışım o da bi tuhaf geldi özledim resmen

Bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sizler de :) inşallah hep birlikte sağlıklı ve mutlu olduğumuz kilolara geliriz. Başarı öyküleri yazıp yorumlar yaparız birbirimize :)

mühendisim hoşgeldin özlettin kendini ben 67.600 e indim geçen hafta malum dönemdeydim pek veremedim

Mühendisim aynen.. Sen yokken bi ara biz de koptuk gibi oldu.. Alışmışız birbirimize çok özledim ben de hoşgeldin sefa geldin:) thomsan harikasın bu arada yaa ben de yapabilseydim bunu şuan iddayi kazanmıştım acaba vermiş miyim ki.. Ama imkansız.. Pazar tartılıcam ben de

vayyy hesaplamışsın
Tabii hesapladım kızıım. Gözüm üzerinizde
Valla benim kadar kopma olmamış belli ki. Çok mutlu oldum ama böyle oluşuna. Ya boşver iddiayı bak sen hedef kilonu ver eşin zaten alır her istediğini. sen gaza gel diye girmiştir iddiaya. hiç takma kafana

Kızlar bu arada akşam yemeğimi de yazayım: 4 yk haşlanmış mercimekli yağsız salata. 1 dilim ekmek 4 yk taze fasulye 3 yk yoğurt.
Ay kızlar nişandan geldim hemen yorgunluk demeden leslie 5 mil yaptım. 2 lt suyumu da içtim.

Kızlar tartıldım hala 50.5 kiloyum. Gram almamışım nedenini anlamadım galiba sporla verdiğim için öyle oldu. Neyse hedefi değiştiriyorum tabii büyük hedef şimdi 15 günde 49 olmak. Hadi bakalım

Kızlar tartıldım hala 50.5 kiloyum. Gram almamışım nedenini anlamadım galiba sporla verdiğim için öyle oldu. Neyse hedefi değiştiriyorum tabii büyük hedef şimdi 15 günde 49 olmak. Hadi bakalım
tebrikler canım sporla giden çabuk gelmiyor bide orda da hareketliysen almaman normal 14 şubat a kadar 49 olursun canım takipteyim

canım bence de gaza getirmek için yapmıştır sen zayıfla istediğini yaptırırsın

Ayy ben de yarın tartılıcam bakalım.. Aynen canım sonuna kadar devam :) ben sabah tost yaptım kepekli ekmeğe.. Öğlen de yeşil çay ahududulu çay içtîm.. Akşama napıcaz bakalım

tebrikler canım sporla giden çabuk gelmiyor bide orda da hareketliysen almaman normal 14 şubat a kadar 49 olursun canım takipteyim

kızlar bugün itibariyle 31/01/2015....67.100
Bravo Thomson Valla tebrikler. Hedef 65ti dimi senin? İnşallah yaa 14 şubatta sevgilisi olmayan bana güzel bi hediye olurdu bu. Orda sadece 1 gün 40 dk yürümüştüm.
Ayy ben de yarın tartılıcam bakalım.. Aynen canım sonuna kadar devam :) ben sabah tost yaptım kepekli ekmeğe.. Öğlen de yeşil çay ahududulu çay içtîm.. Akşama napıcaz bakalım
Hazalcım yaa çayla geçiştirme öğünü bence. Bak sınava da hazırlanıyosun güçsüz düşme

2 lt suyumu içtim. Sporumu yapıcam birazdan.
Sabah:
2 dilim t.b. ekmeği
1 kk light peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı bal

ara:
1 orta boy meyve

öğle:
4 yk sebze
3 yk yoğurt
1 dilim tb ekmeği
1 biber dolma 1 sarma
yağsız salata

Ara:
2 ceviz 2 hurma

Akşam:
1 dolma 1 sarma
1 dilim tb ekmeği
4 yk sebze
3 yk yogurt

ara:
1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…