- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Canım iddiayı kaybetsen de hedef kilona gelince çirkefe yat gene de yenilet dolabını hak ettin yaa :)kızlaarr ben regl iken 2 kilo fazla çıkıyorum demiştim ya tartıldım 60. Demeeek 58 olmuşuumm :) bu arada iddiayı kaybedicem ama olsun sağlıklı ve zayıf olacağım :) ben bugün 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 çeri domates yedim. Bir de ekmek kızarttım. 1 dilim yedim. Öğlen misafirim geldi kek poğaça yapmıştım ama sadece 1 dilim minicik kek yedim. Henüz başka bir şey yemedim ama 10 gibi süt içerim.. Yeşil çaya devam.. Tadını da seviyorum ama tuvaletten çıkamıyorum onu içtikçe ama bu iyi bir şeymuhendisim nerde yaa
Aynen hahamhaha hak ettim bence deCanım iddiayı kaybetsen de hedef kilona gelince çirkefe yat gene de yenilet dolabını hak ettin yaa :)
Evet sınav dönemleri ben kilo alırım aksine . Önemli olan sağlığın yeterince yiyosan kendini güçsüz hissetmiyosan aynen devam hazal. Ben ablamda çok abarttım yaa evde olunca ayarlayabiliyorum başka yerde hiç ayarlanmıyo spor yapamıyorum zaten orda. Öyle işte döndüm ben de yarın sabah tartıyla yüzleşip size utana sıkıla bildirim yapmaya karar verdim sonra da 15 gün boyunca tartılmadan diyet yapıcam. Çabuk gelen çabuk gider sonuçta. Kendimi 50 ve altı görmek istiyorum. Hadi bakalım aynen devam :) bugün yine izledim motivasyon videolarımı. Ya ben hiç tanımıyorum sizleri ama çok alışmışım o da bi tuhaf geldi özledim resmenYok mühendisim ya iddia yalan oldu.. En son 58.. Bu hafta da 57 olmuşumdur en fazla.. Pazar tartılcam.. Ama diyete devam sonuçta hedef var ortada.. Sen de hoşgeldim canım benim.. Ben mercimek diyetimi başka çorba ve anayemekle devam ediyorum.. Sabah kahvaltı öğlen geciştirme akşam da çorba anayemek yapıyorum.. Ders çalışırken çok az yemek zor oluyor sanırım.. Sabah kaşar ve kepek ekmek yedim. Öğlen çay kahve.. Akşam ne yapıcam bilmiyorum..
1 ayda 7.5 kiloomühendisim hoşgeldin özlettin kendiniben 67.600 e indim geçen hafta malum dönemdeydim pek veremedim
İnan ben de çok özlemişim hiç tanışmadığım arkadaşlarım olmuşsunuz :) valla malum dönem diyosun da az buz değil verdiğin yani :)mühendisim hoşgeldin özlettin kendiniben 67.600 e indim geçen hafta malum dönemdeydim pek veremedim
vayyy hesaplamışsın1 ayda 7.5 kiloosüpersin thomson yaa maşallah
Tabii hesapladım kızıım. Gözüm üzerinizdevayyy hesaplamışsın
Valla benim kadar kopma olmamış belli ki. Çok mutlu oldum ama böyle oluşuna. Ya boşver iddiayı bak sen hedef kilonu ver eşin zaten alır her istediğini. sen gaza gel diye girmiştir iddiaya. hiç takma kafanaMühendisim aynen.. Sen yokken bi ara biz de koptuk gibi oldu.. Alışmışız birbirimize çok özledim ben de hoşgeldin sefa geldin:) thomsan harikasın bu arada yaa ben de yapabilseydim bunu şuan iddayi kazanmıştımacaba vermiş miyim ki.. Ama imkansız.. Pazar tartılıcam ben de
Kızlar tartıldım hala 50.5 kiloyum. Gram almamışımnedenini anlamadım galiba sporla verdiğim için öyle oldu. Neyse hedefi değiştiriyorum tabii büyük hedef şimdi 15 günde 49 olmak. Hadi bakalım
canım bence de gaza getirmek için yapmıştır sen zayıfla istediğini yaptırırsınMühendisim aynen.. Sen yokken bi ara biz de koptuk gibi oldu.. Alışmışız birbirimize çok özledim ben de hoşgeldin sefa geldin:) thomsan harikasın bu arada yaa ben de yapabilseydim bunu şuan iddayi kazanmıştımacaba vermiş miyim ki.. Ama imkansız.. Pazar tartılıcam ben de
tebrikler canım sporla giden çabuk gelmiyor bide orda da hareketliysen almaman normal 14 şubat a kadar 49 olursun canım takipteyim
Bravo Thomsonkızlar bugün itibariyle 31/01/2015....67.100
Hazalcım yaa çayla geçiştirme öğünü bence. Bak sınava da hazırlanıyosun güçsüz düşmeAyy ben de yarın tartılıcam bakalım.. Aynen canım sonuna kadar devam :) ben sabah tost yaptım kepekli ekmeğe.. Öğlen de yeşil çay ahududulu çay içtîm.. Akşama napıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?