- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi muhendisim
-
Ya öğlenelri hiç acıkmıyorum yani bilerek yaomıyorum.. Akşam da 7 yemek kaşığı makarna yedim. Yanında da yoğurt miss :))Bravo ThomsonValla tebrikler. Hedef 65ti dimi senin? İnşallah yaa 14 şubatta sevgilisi olmayan bana güzel bi hediye olurdu bu. Orda sadece 1 gün 40 dk yürümüştüm.
Hazalcım yaa çayla geçiştirme öğünü bence. Bak sınava da hazırlanıyosun güçsüz düşme
Senin beslenme alkış tutuyorum2 lt suyumu içtim. Sporumu yapıcam birazdan.
Sabah:
2 dilim t.b. ekmeği
1 kk light peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı bal
ara:
1 orta boy meyve
öğle:
4 yk sebze
3 yk yoğurt
1 dilim tb ekmeği
1 biber dolma 1 sarma
yağsız salata
Ara:
2 ceviz 2 hurma
Akşam:
1 dolma 1 sarma
1 dilim tb ekmeği
4 yk sebze
3 yk yogurt
ara:
1 meyve
Ya öğlenelri hiç acıkmıyorum yani bilerek yaomıyorum.. Akşam da 7 yemek kaşığı makarna yedim. Yanında da yoğurt miss :))
Aaa miden küçülmüş demek ki.Senin beslenme alkış tutuyorumçok düzenli ve güzel besleniyorsun :))
Ya ben de o konuda sıkı bi karar aldım genelde olmasa da bazen geç yiyoruz akşam yemeğini ve her zaman meyve saat 10 da falan yeniyo bizde akşamları. Ben de 7 den sonra meyve dahi yememeye karar verdim. Akşam yemeği ile meyveyi birleştirdim mesela bu güzden. 7 den sonra sadece çay ve su. Bir de tok yatmak beni rahatsız ediyo zaten.İşte liste gibi olması çok güzel.. Ben çakışırken de öğlen yersem akşam yiyemeZdim.. Şimdi de öğlen yemiyorum.. Bana kilo aldırtan şey akşam 9dan sonra acıkmam ve kendime hakim olamam..
aa ben yanlış hatırlıyorum o zaman. Valla benden hızlısınız zaten hazal da sen de. 3 aydan daha kısa sürecek senin maceran belli ki. Daha bi süre beraberiz mutlu oldummühendisim 65 değil ya daha 7 kilom var fazla 60-61 istiyorum 3 ayda olur inşallah
canım senin de hazalında kilosu bana göre az ben 4 kilo verirsem anca sizin gibi olurum 3 ay daha buralardayız inşallah sonra başarı öykülerine geçerizaa ben yanlış hatırlıyorum o zaman. Valla benden hızlısınız zaten hazal da sen de. 3 aydan daha kısa sürecek senin maceran belli ki. Daha bi süre beraberiz mutlu oldum
Ya thomson benim boyum kısa o yüzden 7.5 kilo vericem daha ben de. ya da iyi olduğum kiloda kalıcam bi şekilde. Ayyynen yaa ben de çok hevesliyim şu an bile bi yandan başarı öykülerine bakıyorum bi yandan buraya yazıyorum. İnşallah biz de görücez o günlericanım senin de hazalında kilosu bana göre az ben 4 kilo verirsem anca sizin gibi olurum 3 ay daha buralardayız inşallah sonra başarı öykülerine geçeriz
Haklısın canımHZLFTH canım ya sigara yerine 200 kalori fazladan bir şeyler ye sigarayı artırmazararını sen benden daha iyi biliyorsundur
kiloların kırılma noktası var sabret sonra nasıl gittiğini anlamıyacanHaklısın canımben bugün tartıldım 58 yine..
Yaaa nasıl da iyi hissettirmiştirkızlar kardeşim geldi bugün 1 aydır beni görmüyordu çok zayıfllamışsın dedi çok mutlu oldum ama hala 38 bedenleri giyemiyorum 2 haftaya anca girerim ama şunu farkettim ben 40 bedene zor sığıyormuşum şimdi de 40 giyiyorum ama bacaklar bayağı bollaştı şu 40 tan bir kurtulsam çoook mutlu olacam
Yaa Hazaaal yapma sakın bak ne güzel bırakmak üzereymişsin. Sakız çiğne bak o da iyi gelir.Thomsan çok sevindim.. Zaten en iyi uzun zamandır görmeyenler anlıyor:) ya bir de şimdiki bedenler çok saçma valla benşm dolapta 36 da var 40 da! Yok bunun kalıbı dar yok bu bol.. Ben normalde 38 bedenim ama kalıplar saçma.. O yüzden bakma sen onlara :) mühendisim senin de kararına çok sevindim.. Ya akşam yememek en mantıklısı.. Valla biz meyveden bir şey olmaz diye biliriz ama sen kararın nasılsa öyle devam et.. Ben de açlığımı bastırmak için sigaraya sardım yine ya.. Oysa günde 1 e düşürmüştüm ne güzel eylülden beri.. Şimdi akşam acıktıkça içiyorum of ya
Kilo sabitlendiği zaman şoyle bi yanı da var. Vücut sabitlendiğinde kolay vermez ama kolay almaz da. Ben öyle duymuştum. Bünyeyi şaşırtabilirsin belki iyi gelir.Haklısın canımben bugün tartıldım 58 yine..
Bence de gayet güzel bugünkü listendeKızlar akşam spor için geç kalmıştım sonra çok üşendim yapmadım.Bugün de 2 lt suyumu içtim hatta 2.5 a çıkarırım bugün. 5 mil yürüdüm 15 dk bacak popo hareketi.
Sabah:
Her zamanki gibi
Ara:
Yarım greyfurt
Öğle:
Her zamanki
Ara:
1 türk kahvesi
1 ceviz
1 meyve
Akşam:
1 kase çorba
1 sarma 1 dolma
2 - 3 yudum ekmek
1 ufak parça tavuk
5 yk yoğurt
Valla akşam yemeği pek karbonhidrat ağırlıklı oldu sebze yemeği yoktu ondan. Salata da yapamadım. Ama gün güzel bitti işte
Sağol canım :) uzun vadede güzel bi liste gerçekten koruma döneminde de hemen hemen aynı bi beslenme düzeni tutturucam aç kalınmıyo spor yapınca da kilo veriliyo yavaş da olsa.Bence de gayet güzel bugünkü listendeben zaten senin listeni beğeniyorum.. Hep hem de.. Evet sigara olayını yapmamalıyım haklsın
Ya ben youtube a yazıyorum butt and thigh diye çıkanlardan seçip yapıyorum. Çok ileri düzey hareketleri yapamıyorum ama favori bi kanalım var fitness blender diye onun videolarını yapmaya çalışıyorum daha çok.Mühendisim bacak popo hareketi nasıl?? Ben de bölegesel çalışma yapmaya çalışıyorum da.. Ben geçen size anlattığım plates lastikli hareketi yapıyorum ama seninkini de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?