2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

hepimiz inşallah canım benim..o iyi olsun başka bişey istemiyorum..5 ay sıkacağım dişimi çaresi yok :)
Ben onunla iyi olsam annesi bana sarıyor. Aramızda sorunlar vardı. Şimdi nişanlım gittiğinden beri sadece beni aradı. Annesi beni arayıp kıyameti kopardı. Çok zormuş bu işler gerçekten. Ne okul ne iş hiçbişey bu kadar zor değil imiş

ayy gerçekten zor bi durum canım.. nişanlı olunca ailesi de oluyor tabii.. arada kalırsın şimdi.. ama onun ihtiyacı da şimdi senin sesini duymak.. sen olabildiğince nişanlına belli etme.. bi de bu yüzden huzursuz olmasın canım.. bir an öönce atlatalım hepimiz inşallah..

Öyle yapıcam ama annesi söyler mi diye çekiniyorum. Resmen bunu benim yaptırdığımı söylüyor bana.o huzursuz olmasın başka hiçbirşeyde gözüm yok

Öyle yapıcam ama annesi söyler mi diye çekiniyorum. Resmen bunu benim yaptırdığımı söylüyor bana.o huzursuz olmasın başka hiçbirşeyde gözüm yok

nişanlın seni tanıyor sonuçta canım.. zannetmiyorum askerdeyken böyle söyleyeceğini.. böyle şeyleri kafana takıp huzursuz etme kendini.. aynen öyle o iyi olsun sen sıkma canını..

Bizimde ilk günümüz hala aramadi..

Hırsızlık durumu çok oluyormuş ya bizde aldık bişeyler umarım çalınmaZ. Aramasını bekliyorum bende

kızlar merhaba benim de sevgilim çarşamba günü teslim oldu kendimi çok yalnız hissediyorum sadece 1 kere konuşabildik

Allah kavuştursun canim benimkide bugün teslim oldu aramadı daha bi kere de azmis arama sansi olmuyor mu nerde askerin

ankara polatlıda. rahat bir yer diye duyduk. çarşamba öğlen teslim olana kadar sürekli iletişimdeydik. dün de sabah 11 civarı aradı sesi çok kötü moralsiz geliyordu. ben iyiyim yerleştik ufaktan da eğitimlere başladık dedi sadece.. ve sadece 1 buçuk dakika konuşabildik bugün de bekledim aramadı tuvalete banyoya dusa telefonla girdim hep... senin askerin nerde

Bende aynı şekildeyim tuvalet banyo mutfak her yere telefon yanımda son sesle gidiyorum. Bugün teslim oldu İstanbul da askerim hala aramadı bekliyorum ikisi de en kısa zamanda arar umarım

Bende aynı şekildeyim tuvalet banyo mutfak her yere telefon yanımda son sesle gidiyorum. Bugün teslim oldu İstanbul da askerim hala aramadı bekliyorum ikisi de en kısa zamanda arar umarım

allah kavustursun sizi de canım. yarın arar mutlaka. iyi yer çıkmış bak, usta birliği neresi? bizim acemi de usta da aynı yer

allah kavustursun sizi de canım. yarın arar mutlaka. iyi yer çıkmış bak, usta birliği neresi? bizim acemi de usta da aynı yer
Usta birliği belli değil canım yani bilmiyoruz sizinki belli mi ki nasıl oluyor o kız. Ya ben bugün arar diye bekliyorum bakalım belki arar beklediğimi biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…