2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Usta birliği belli değil canım yani bilmiyoruz sizinki belli mi ki nasıl oluyor o kız. Ya ben bugün arar diye bekliyorum bakalım belki arar beklediğimi biliyordur

aa nasıl yanii. 23 ocakta internette acıklandı yerleri e-devlet şifresiyle siteye girip öğrendi oraya yazıyor acemi ve usta birliği. kısa dönem bizim. sizin de belli olması lazım ama

nişanlın seni tanıyor sonuçta canım.. zannetmiyorum askerdeyken böyle söyleyeceğini.. böyle şeyleri kafana takıp huzursuz etme kendini.. aynen öyle o iyi olsun sen sıkma canını..

Sağol canım. Aramış annesini ağzını yolladım. Hımm nasılmış annen dedim iyiymiş dedi. AnlatmamıŞ yani. Rahatladım bunu duyunca. Hala kötü. Sıkıntısı çok. BUzun zorunlu banyoya sokmuşlaR.3 dk vE soğuk duş.hasta olmuştu akşamına. Çok üzüldüm ama belli etmedik

aa nasıl yanii. 23 ocakta internette acıklandı yerleri e-devlet şifresiyle siteye girip öğrendi oraya yazıyor acemi ve usta birliği. kısa dönem bizim. sizin de belli olması lazım ama
Aa bilemedim ki canım ben sormuştum belli değil daha dedi uzun dönemiz biz farkediyordur belki

Benim sevdiceğimde bu gün teslim oldu 1 saat önce Aradı çok zor Allah yardımcımız olsun.

Bugünün çok zor geçer ama olabildiğince yaz canım. Arkadaşlarına anlat. 3 gündür tüm Ofis. beni dinliyor. Anlat herkese.anlattıkça azalıyor.
Anlamıyor ki kimse nasıl anlatayım evli arkadaşlarıma basit geliyor diğerleri de geçer demekten başka bişey yapamıyorlar. Ben şimdiden mesajlarını sesini özledim

Hırsızlık durumu çok oluyormuş ya bizde aldık bişeyler umarım çalınmaZ. Aramasını bekliyorum bende

Valla biz aldık muhtemelen istanbul lu zengin bebesi muamelesi yaptılar. Havlu bile bırakmamışlar. O da şikayet etmiş. Senin çantanın bekçisi değilim demiş adam.baya bi küfretmiş.inşallah takmazlarn orada bu yüzden ona.

Anlamıyor ki kimse nasıl anlatayım evli arkadaşlarıma basit geliyor diğerleri de geçer demekten başka bişey yapamıyorlar. Ben şimdiden mesajlarını sesini özledim
Kıyamam hiç ya. Bana da çok abarttığımı söylüyorlar.boşver yaz buraya sıkıldıkça.burası ve sizler şu an benim yol arkadaşımsınız. Birbirimize tutunuruz.yapacak bişeyimiz yok ki

Ay canım ya erkekler arasında böyle saçmalıklar da oluyor dimi yok zengin bebesi yok bilmem ne kavga falan etmese bari. Botları çalındığında bile yenisi vermiyorlarmış nasıl bişeyse. Kendisinden önce gitmiş olanlar çalmıştır büyük ihtimalle çömez muamelesi var ya bide oy Allahım sabır ver

Kıyamam hiç ya. Bana da çok abarttığımı söylüyorlar.boşver yaz buraya sıkıldıkça.burası ve sizler şu an benim yol arkadaşımsınız. Birbirimize tutunuruz.yapacak bişeyimiz yok ki
Aynen annem bile çok abartıyorsun diyor ama ne bilim alışmışım sesine falan dışardaydım bugün eve geldim, evdeyim diye mesaj atacaktım sonradan geldi aklıma burda herkes birbirini anlıyor cidden :)

Sorma erkeklerin bir numaralı hobisi böyle eşleştirme yapmak.allah onu kavgadan korusun ya.Bireysel küfür ve dayak olmadığı sürece dayanırım da bireysel olursa çıldırırım.

Sorma erkeklerin bir numaralı hobisi böyle eşleştirme yapmak.allah onu kavgadan korusun ya.Bireysel küfür ve dayak olmadığı sürece dayanırım da bireysel olursa çıldırırım.
Dayılanmak var bide benimde en çok korktuğum şeylerden biri kavgaya karışması Allah hepsine yardım etsin cidden kolay iş değil o kadar insan bi arada kim nedir ne değildir bilmiyorsun falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…