- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
Usta birliği belli değil canım yani bilmiyoruz sizinki belli mi ki nasıl oluyor o kız. Ya ben bugün arar diye bekliyorum bakalım belki arar beklediğimi biliyordur
nişanlın seni tanıyor sonuçta canım.. zannetmiyorum askerdeyken böyle söyleyeceğini.. böyle şeyleri kafana takıp huzursuz etme kendini.. aynen öyle o iyi olsun sen sıkma canını..
Bizimde ilk günümüz hala aramadi..
Aa bilemedim ki canım ben sormuştum belli değil daha dedi uzun dönemiz biz farkediyordur belkiaa nasıl yanii. 23 ocakta internette acıklandı yerleri e-devlet şifresiyle siteye girip öğrendi oraya yazıyor acemi ve usta birliği. kısa dönem bizim. sizin de belli olması lazım ama
11gibi teslim oldu bitmemiş midir işleri neler yapıyorlarmış? Sağol canım benim hepimizi inşallahGece arar anca canım. İlk gün çok yoruluyorlarmış. Öyle dedi bana bugün nişanlım. Allah kavuştursun şimdiden bitanem.
Allah kavuştursun canım ya benim aşkımda bugün teslim oldu hala aramadı delircemBenim sevdiceğimde bu gün teslim oldu 1 saat önce Aradı çok zor Allah yardımcımız olsun.
Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyorduminşallah fırsat bulabilir
Benim sevdiceğimde bu gün teslim oldu 1 saat önce Aradı çok zor Allah yardımcımız olsun.
Anlamıyor ki kimse nasıl anlatayım evli arkadaşlarıma basit geliyor diğerleri de geçer demekten başka bişey yapamıyorlar. Ben şimdiden mesajlarını sesini özledimBugünün çok zor geçer ama olabildiğince yaz canım. Arkadaşlarına anlat. 3 gündür tüm Ofis. beni dinliyor. Anlat herkese.anlattıkça azalıyor.
Hırsızlık durumu çok oluyormuş yabizde aldık bişeyler umarım çalınmaZ. Aramasını bekliyorum bende
Kıyamam hiç ya. Bana da çok abarttığımı söylüyorlar.boşver yaz buraya sıkıldıkça.burası ve sizler şu an benim yol arkadaşımsınız. Birbirimize tutunuruz.yapacak bişeyimiz yok kiAnlamıyor ki kimse nasıl anlatayım evli arkadaşlarıma basit geliyor diğerleri de geçer demekten başka bişey yapamıyorlar. Ben şimdiden mesajlarını sesini özledim
Ay canım ya erkekler arasında böyle saçmalıklar da oluyor dimi yok zengin bebesi yok bilmem ne kavga falan etmese bari. Botları çalındığında bile yenisi vermiyorlarmış nasıl bişeyse. Kendisinden önce gitmiş olanlar çalmıştır büyük ihtimalle çömez muamelesi var ya bide oy Allahım sabır verValla biz aldık muhtemelen istanbul lu zengin bebesi muamelesi yaptılar. Havlu bile bırakmamışlar. O da şikayet etmiş. Senin çantanın bekçisi değilim demiş adam.baya bi küfretmiş.inşallah takmazlarn orada bu yüzden ona.
fırsatı olmamıştır canım Benim askerimin sesi o kadar kötüydüki ağladık ikimizde çok zordu Allah kavuştursun canım senideAllah kavuştursun canım ya benim aşkımda bugün teslim oldu hala aramadı delircem
Aynen annem bile çok abartıyorsun diyor ama ne bilim alışmışım sesine falan dışardaydım bugün eve geldim, evdeyim diye mesaj atacaktım sonradan geldi aklımaKıyamam hiç ya. Bana da çok abarttığımı söylüyorlar.boşver yaz buraya sıkıldıkça.burası ve sizler şu an benim yol arkadaşımsınız. Birbirimize tutunuruz.yapacak bişeyimiz yok ki
Amin hepimizi canımfırsatı olmamıştır canım Benim askerimin sesi o kadar kötüydüki ağladık ikimizde çok zordu Allah kavuştursun canım senide
Sorma erkeklerin bir numaralı hobisi böyle eşleştirme yapmak.allah onu kavgadan korusun ya.Bireysel küfür ve dayak olmadığı sürece dayanırım da bireysel olursa çıldırırım.Ay canım ya erkekler arasında böyle saçmalıklar da oluyor dimi yok zengin bebesi yok bilmem ne kavga falan etmese bari. Botları çalındığında bile yenisi vermiyorlarmış nasıl bişeyse. Kendisinden önce gitmiş olanlar çalmıştır büyük ihtimalle çömez muamelesi var ya bide oy Allahım sabır ver
Aynen annem bile çok abartıyorsun diyor ama ne bilim alışmışım sesine falan dışardaydım bugün eve geldim, evdeyim diye mesaj atacaktım sonradan geldi aklımaburda herkes birbirini anlıyor cidden :)
Dayılanmak var bide benimde en çok korktuğum şeylerden biri kavgaya karışmasıSorma erkeklerin bir numaralı hobisi böyle eşleştirme yapmak.allah onu kavgadan korusun ya.Bireysel küfür ve dayak olmadığı sürece dayanırım da bireysel olursa çıldırırım.
Benim sevdiceğimde bu gün teslim oldu 1 saat önce Aradı çok zor Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?