Hoş buldum canim yaşım 33 bizde morfoloji problemi var bir dış gebelik ve 2 negatif sonuç ve pihtilasma bozuklugu var bendee nasip bakalim 4. Denememizde insallah hayırlısıyla duamiza ulaşırız hepimizCanım sen de Aramıza Hoşgeldin. :) maaşallah topiğimizi Bayağı şenleniyorsenin YAŞ kaç? Sorun ne canım?
Pıhtılaşma sorunu bende de var maalesef canımHoş buldum canim yaşım 33 bizde morfoloji problemi var bir dış gebelik ve 2 negatif sonuç ve pihtilasma bozuklugu var bendee nasip bakalim 4. Denememizde insallah hayırlısıyla duamiza ulaşırız hepimiz
Allah yardımcımız olsun canim ben artık sebeplere takilmamaya karar verdim Rabbim ol derse hicbisey engel olamaz evlatlarimiza kavusmamiza elimden geleni yapicam takdir RabbiminPıhtılaşma sorunu bende de var maalesef canımtedavide hep iğne kullanıyorum.
ya hemen öyle ahirete kalır falan diye niye düşünüyosun olacak Allahın izniyle inşAllah olacakgelir inşallah benim ümidim ve umudum sonsuz inşallah olmasada ahirete kalır bu duygu napalım yeterkı kaybedenlerden değilde kazananlardan olalım :)
tabikide ümidimiz olmasından yana ama her seye kendımızı hazırlamalıyız :)ya hemen öyle ahirete kalır falan diye niye düşünüyosun olacak Allahın izniyle inşAllah olacak
Cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gönlündekine ulaştırsın güzel haberlerini alırız inşallahkızlarrrr yumoşlarımı aldılar çok çok DUA bekliyorum rabbim cümlemizi bahtiyar etsin çıktığımız bu yolda evlatla müjdelesin bizleri
Amin canim rabnim hepimize evlat nasip etsin hayirlisiyla, yumoslar insallah bebis olur bizimle, paylasirsin.dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruzseyus .!.:kızlarrrr yumoşlarımı aldılar çok çok DUA bekliyorum rabbim cümlemizi bahtiyar etsin çıktığımız bu yolda evlatla müjdelesin bizleri
Hadi hakkında Hayırlısı inş canım. Cevabını mutlaka yaz olur mu? Test günü ne zaman?kızlarrrr yumoşlarımı aldılar çok çok DUA bekliyorum rabbim cümlemizi bahtiyar etsin çıktığımız bu yolda evlatla müjdelesin bizleri
canım çok saolun inş.hayırlı haberlerimizi beraber paylaşırız burda test günüm aralık 7 9 arası olabilir bakalım bu hafta içi tranfser olucakHadi hakkında Hayırlısı inş canım. Cevabını mutlaka yaz olur mu? Test günü ne zaman?
teşekkürler canım dikkat etmeye çalışıyoruz bakalım inş.musmutlu haberlerimi paylaşmak için gün sayırım bakalımAmin canim rabnim hepimize evlat nasip etsin hayirlisiyla, yumoslar insallah bebis olur bizimle, paylasirsin.dikkat et kendine hayirli haberlerini bekliyoruz
amin cümlemizi rabbim evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun yüzümüzü evladımızla güldürsün inş.Cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gönlündekine ulaştırsın güzel haberlerini alırız inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun.rabbim tez zamanda evlat hasretinizi bitirir inşalllah.burdanda yavas yavas mutlu haberler almaya baslarız inşallahhkızlarrrr yumoşlarımı aldılar çok çok DUA bekliyorum rabbim cümlemizi bahtiyar etsin çıktığımız bu yolda evlatla müjdelesin bizleri
inş.canım rabbim herkese nasip etsin musmutlu günler bizi bekliyordur inşallahCanım hakkında hayırlısı olsun.rabbim tez zamanda evlat hasretinizi bitirir inşalllah.burdanda yavas yavas mutlu haberler almaya baslarız inşallahh
inşallah canlarrrCnm Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla gönlündekine ulaştırsın güzel haberlerini alırız inşallah
tamamda olumlu düşün bazen bende kaptırıyorum kendimi olumsuzluğa Allah affetsin yardımcımız olsun inşAllah :)tabikide ümidimiz olmasından yana ama her seye kendımızı hazırlamalıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?