bu sefer nasip olur ins canim hepimiz hamiş topiğine transfer oluruzİnş canım benim gibi isteyen herkese içinde de bana nasip eder inş rabbim yapabileceğimiz herşeyi maddi manevi yaptık ama yok zamanı gelmeyince napsak boş donmuşumda yok herşey sil baştan
AMİNNNNbu sefer nasip olur ins canim hepimiz hamiş topiğine transfer oluruz
Hem de nasıl;:Kizlar size bisey sorucam pco adet düzensizliğine neden oluyo onu biliyorum ama benim kilo almamada sebeb oluyo sizede kilo aldiriyomu acaba
Senin adet düzensizliğin nasıl?Kizlar size bisey sorucam pco adet düzensizliğine neden oluyo onu biliyorum ama benim kilo almamada sebeb oluyo sizede kilo aldiriyomu acaba
iyi akşamalr cnm benim eşimde azosperm hastası sizde çıkış varmıson zamanlarda buraya o kadar çok giriyorum ki çünkü etrafımda kimse benim ne hissettiğimi anlamıyor. anne olamamak ne demek bilmiyorlar.
neyse gelelim benim duruma ilk tüp bebek denemem herşey yolundayken geçen ay negatif sonuçlandı. mayıs gibi ikinci denememi dondurulmuşlarla yapacağım.merkezimi değiştireceğim Kadıköy acıbademden şişli memoriye gideceğim.
tabi dondurulmuşlarımı da alarakyaşım 38 sorun eşimde azosperm
beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Ben de vermek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum ;( Mayıs Ayında 74 e kadar düştüm fakat yine yine yine;(Bende 1.63 boy kilo en son 84 kiloydum ama bu tüp bebek iğneleri yine kilo yapti şuan yine aldim ama subat ayina kadar vermeye çalışıyorum
Canım YAŞ kaç senin listeye ekleyeceğim de ??
aa çok güzel kesin artmıştır canım içini ferah tut sen. ne zaman test vereceksiniz.
Bizde tüp bebekle kucağımıza ilk bebeklerimizi alıp ikinci için tedaviye başlıcaz mı acaba
Ben de vermek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum ;( Mayıs Ayında 74 e kadar düştüm fakat yine yine yine;(
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?