şimdi ne desem ki doktorumun dediği hamilesin ama bebek olmayabilir ama o ikinci çizgiyi çıkaran hormon hamilelikle alakalı ... beklenmedik bi olay olunca şaşkınlık normal o vakit bence kadın doğuma git derim kesin sonuç için
mükemmel bi his sevecen bi an önce size de nasip olur inşallah :)Bebislerini görenler duyanlar tebrik ediyorum darısı biz bekleyenlere inşallah
Aminn canim inşallah 6 senedir bekliyorum o ses için benmükemmel bi his sevecen bi an önce size de nasip olur inşallah :)
Seninle aynı tarihliyiz bhcg kaçtı senin?
Canım kına boyalarından sonra normal boyaya gecmek cok yanlış saç rezil oluyo
6+1 mişim bugün öle dedi doktorum canım :) daha doğurcaz benimkinin gazı olcak seninkinin pişiği Allah esirgesin onları sa beraber aşıcaz yeter ki stres yapmadan selametle gayemize ulaşalım :)Aminn canim inşallah 6 senedir bekliyorum o ses için bensen ne kadarlık oldun canim
Ben zamanında saçlarımı yıprattım çok çektim uzatcam geri diye şanssızlık işte :)Yok cnm ya o kina boyalar oyle olmuyor ben kullanmistim uc ay sonra degistirdim hatta sari yaptim oldu yani
Ben zamanında saçlarımı yıprattım çok çektim uzatcam geri diye şanssızlık işte :)
10.02ta yaptım ilk kan testini. şimdide pazartesi tekrar baktirmayi düşünüyorum.canım kan testini 2 güne bir tekrarlaman gerekiyor değerlerinin ortalama iki katına çıkması lazımmış benimki 6 haftalık 5. haftadan sonra keseyi gördük
ilki 78 iki gün sonra 255 iki gün sonra 499 en son 2866 da doktora gittim canım10.02ta yaptım ilk kan testini. şimdide pazartesi tekrar baktirmayi düşünüyorum.
Peki sen hamile oldugunu oğrendiğinde bhcg degerin kaçtı?
çok sağol canım evet karından duyduk sen duydun muHayırlı olsun canım. Karından mi duydunuz?
benim hesapladığım siteye göre 19 ekim cnmkızlar ben yanlış mı hesaplamışım ya telefonumda bi app var bebeğim die orda 19 10 2015 yazıo ama netten bakınca 18 10 2015
bi el atın bakem son adet12 ocak tı
Canim 5+5 dedı doktor benımkı gec dollenme olmus adetim 35 gunde bır falan oluyordu ondanmısTebrik ederim canım..6 hafta kaç günlük bebeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?