- 31 Ekim 2014
- 368
- 386
- 78
ben dün kalp sesini duydum ilk defa deliksiz uyudum darısı size :)
Aynen canim hic randevu almadan direk hastaneye git 1.kata cik asansorle:)) kadin dogum veznesine git selda hanim de veriyolar hemen 9bucuk gibi git :)) haber ver sinra banaTAVSİYENİ UYGULUYCAM TATLIM ÇARŞAMBA SABAHTAN DİREK SELDA HANIMI İSTEYİM BEN O ZAMAN
Aynen canim hic randevu almadan direk hastaneye git 1.kata cik asansorle:)) kadin dogum veznesine git selda hanim de veriyolar hemen 9bucuk gibi git :)) haber ver sinra bana
kahverengi lekelenme bende de var canım dr. progesteron verdi bugün sorun değil dediayyy kızlarrrr hepınızeee mrb.wala ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum mıde bulantım cok kotu mutfak kapısının yanından bıle gecemıyorum.hıc keyfım yok.suan evdeyım evdede hıc bısy yapamıyorum.doktor dınlncksn dedı.normlade cok harektlı oldugum ıcın fenalık basıyo beni 2 haftadır yatıyorum kahverengı lekem oldugundan.allah sabır versınn hepımıze ay sımdıde sınrden gulme geldıı:))
kahverengi lekelenme bende de var canım dr. progesteron verdi bugün sorun değil dedi
3 sakıncalı hareketten kaçınacaksın canım özellikle ilk aylardacanımmm tebrık ederımm senıı :)allah kucagında almayı nasıp etsın yawrunu.evet bende kullanıyorum bıraz hafıf egılıyım kalkıyım kasıklrıma acayıp agrı gırıyo dıkkt edıyorm bende.hayrlısı olsn
Gözün aydın canm benimMerhaba ekim anneleriiiiiii. ben doktora gittim çok şükür herşey yolunda 0.987cm olmuş bebişim 23 şubata kalp atışlarını duyarız dedi dr. geç döllenmeymiş benimki 1 hafta gerideyim o yüzden bugün 5+5 miş sat 6+5 gösteriyo olsun içim çok rahatladı darısı hepinizin başına dr herşey güzel dedi yaa yetti bana :)
Amin canim aminnnnben dün kalp sesini duydum ilk defa deliksiz uyudum darısı size :)
Cok iyi cnm ikiz gibi gorunuyo cift embriyonu koydularKızlar 8. Gün 241 olan değerim 14. Gün 5249 olmuş tüp bebişiz biz nasıl sizce
Ben Varım :)kızlar aranızda adana dan ekim annesi varmı :)
:) çok sevindim güzelyalı s.demirel bulv. dayım ben sen?Ben Varım :)
hayırlı olsun canım :)Bu sabah doktora gittim bebegimin kesesini gordum. Haftaya tekrar gel kalp atisina bakalim dedi.belki atiyor olabilirmis ama benim dr ustten baktigi icin simdi asagidan bakmaya gerek yok dedii riske girmek istemiyor sanirim ..her seyin hayirlisi olsun :)
Cok iyi cnm ikiz gibi gorunuyo cift embriyonu koydular
hayırlı olsun canım :)Evet canımmm 2 tane embriyo konuldu Hayırlısı inş hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?