Günaydın kızlar bir pazar gününü çalısarak geciren herkese selam olsun :) (kalanlarada tabikiBebeklerimizin tekmeleri başlasa bizimle olduklarını hissederiz, ama galiba biz onların görüntülerini sesini özledik :)
Eki Görüntüle 1426544 Eki Görüntüle 1426537 Eki Görüntüle 1426536
Kızlar ben de dayanamadım alışveriş yaptım bu gün :)
canim maalesef bende oyleyim 25 aylik kizim var ve riskli gebelik grubundayim bazen butun gun kucagimdan inmiyor karnimdakine uzuluyorum bazen kizimi ihmal efiyorum ona uzuluyorum ama sonu guzel olacak ins bu arada hepinize gunaydinlar guzel anneler ve minik kuzulariGünaydın güzel anneler benim gibi ikinci gebeliğin yaşayanlar sizde diğer çocuğunuzla ilgilenirken unutuyor musunuz hamile olduğunuzu? Oğlum lâ uğraşmaktan çoğu zaman aklımdan çıkıyor benim.bi an ağır birşey yapacak oluyorum bi silkeleniyorum.. Oğlum çok yoruyor üstelik çalışıyorum memurum.vallahi rabbim den tek dileğim sabır ve sağlık
Canim sende mamaktasın sanırım bende oradayım su anda koru cukurambara gidiyorum aylın hanımaBu mesajindan anladimki ankaradasin:) bende ankaradayim hangi hastane ve hangi doktor dasin ogrenebilirmiyim çünkü doktorymu kesin degisticegim
bende yarın gideceğim aynen geçmedi bu hafta :)günaydın güzel anneler ben henüz yeni kalkabildim günler geçmek bilmiyor çok sabırsız olmaya başladım cuma günü gelsede bebeğimi görsem
teşekkürler canım hepimizinki için inşallah evet 2. yide çok geçmeden düşündüğüm için hep unisex alıcam ben :)İnşallah bebeğini içinde güle güle büyütür gezdirirsin canım. hepsi çok güzel özellikle bebek arabalarinin rengi kız ve erkek için oldukça ideal.
casual marka modeli cadillac air canım bu fire rengi ateş rengi diye geçiyo .kumaş kalitesi kolaylığı araba koltuğu da olabilmesi pusetlerin tek elle açılıp kapanması ve en güzelide hafif olması çok cazip tatlım .fazla araştırdım zaman geçmiyo naapalım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinbebek arabasına bayıldımmm :) hayırlı olsun canım Rabbim hepsini huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşAllah arabanın modelini tam olarak yazar mısın
mamaktan 3. anne :) bende abidinpaşadayım eğer memnun kalırsan yorumlarını bekliyoruzCanim sende mamaktasın sanırım bende oradayım su anda koru cukurambara gidiyorum aylın hanıma
benim teeeee 9 martta ben napam :)günaydın güzel anneler ben henüz yeni kalkabildim günler geçmek bilmiyor çok sabırsız olmaya başladım cuma günü gelsede bebeğimi görsem
iyi haberlerinizi bekliyorum canlarbende yarın gideceğim aynen geçmedi bu hafta :)
Canım çok düşünme senin dr un da kendine göre bi yöntemi vardır ama dr içine sinmediyse değiştir tabiki, yine kan olayı aklına takılıyorsa aile hekimliğine git onlar gebelere karşı ilgili oluyorlar :) orada yapılabilecek tüm tahlilleri yapıyorlar yapılamayacaklar için yönlendiriyorlar zaten.Esimde once senin dedigin gibi düşündü dur bakalim canim ne ister ne olur diye. Ama kan bile alinmadi benden bu garip geliyor. Hani diyorum herkesten kan alınmış beta hcg bakilmis kilo tanisyon şeker hepsi icin hastaya ozel dosya açılmış. Özel dostayi geç bende bi kan bile alinmadi garip geldi
baya baya araştırmışsıncasual marka modeli cadillac air canım bu fire rengi ateş rengi diye geçiyo .kumaş kalitesi kolaylığı araba koltuğu da olabilmesi pusetlerin tek elle açılıp kapanması ve en güzelide hafif olması çok cazip tatlım .fazla araştırdım zaman geçmiyo naapalım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
benim 16 martta ya ben napayım ya benbenim teeeee 9 martta ben napam :)
kızlar ben kızımda bir heyecan bir heves stokke arabayı severek aldık dünyanın parasını verdik inanın çok pişman oldum çok hantal kalmaz yazmaz taşınmaz arabaya sığmaz tek başına sokakta kullanmak falan mümkün değil anlıyacağınız çok az kullanıp kaldırdım ve çok üzüldüm. sonra chicco nun lite way puset arabasını aldım dedim ki budurO konuda fikrim var aklım stokke markasında, bugabooları da tavsiye ediyorlar ama çok hantal buluyorum. Stokke favorim ama o dönem çok alışveriş yaparda batarsam kraft twist ear modelini alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?