• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ben tüm arkadaşlarımda tahminlerimi bu teoriye göre yaptım canım hiç birisinde yanılmadım.
IMG-20150224-WA0005.webp
canım bu arkadaşımın sence ne

Eki Görüntüle 1429895 canım bu arkadaşımın sence ne
Canım arkadaşının ultrason resmi net değil o yüzden yanlış bişiy söylemek istemem bir de küçük galiba sanki 12 haftalıktan önce bu ultrason. Sanki kız gibi geldi bana orda bir dik görüyorum ama emin değilim göbek kordonuna benzettim sanki kız. Belli olunca yaz mutlaka.

Ben tüm arkadaşlarımda tahminlerimi bu teoriye göre yaptım canım hiç birisinde yanılmadım.
Hatırladım bunuu :) Ben de bebek düşünmeden önce denk gelmiş, bakmıştım bu konuya. Peki kaçıncı haftada olması lazım canım?

Hatırladım bunuu :) Ben de bebek düşünmeden önce denk gelmiş, bakmıştım bu konuya. Peki kaçıncı haftada olması lazım canım?
10. haftada paylaşıyorlar resim ama net olmuyor en güzeli 12. haftadan sonra genelimiz sabırsız olduğu için herkes 12'de sormaya başlıyor tabi bence 12'den öncekilerde yanılma payı yüksek.

Canım arkadaşının ultrason resmi net değil o yüzden yanlış bişiy söylemek istemem bir de küçük galiba sanki 12 haftalıktan önce bu ultrason. Sanki kız gibi geldi bana orda bir dik görüyorum ama emin değilim göbek kordonuna benzettim sanki kız. Belli olunca yaz mutlaka.
tamm cnm 11 haftalık burda biraz minik yavru bana da kız gibi geldi :)

Canim icini ferah tut asil boyle vesveseye duserse bebegin gelismez. Benimde cok belirtim yok gogsumu basyirinca aciyor ara ara da karnima kasigima sanci giriyor kisa sureli o kadar. 2 hafta once benimdr istahim cok acikti dun itibari ile istahsizlik basladi :KK43:
Ay icim ferahladi. Cuma gunu yakladinca tedirginlik artiyor sanki.

Kizlaaarr, hamilelik oncesi sigara kullananlariniz var miydi? Nasil biraktiniz, tilsinme falan oldu mu noolur yardim:mad:

Kizlaaarr, hamilelik oncesi sigara kullananlariniz var miydi? Nasil biraktiniz, tilsinme falan oldu mu noolur yardim:mad:
valla canım ben öğrenir öğrenmez bıraktım beyinde bitirdikten sonra herşeyi yapabilirsin irade meselesi biraz şîmdi çok tiksiniyorum eşim içiyor en nefret ettiğim koku sigara kokusu balkonda içiyor ama üstüne sindiği için ondan biraz uzak oturuyorum hatta çok rahatsız ediuor beni içtiğimden farklı pis bir koku gibi geliyor

valla canım ben öğrenir öğrenmez bıraktım beyinde bitirdikten sonra herşeyi yapabilirsin irade meselesi biraz şîmdi çok tiksiniyorum eşim içiyor en nefret ettiğim koku sigara kokusu balkonda içiyor ama üstüne sindiği için ondan biraz uzak oturuyorum hatta çok rahatsız ediuor beni içtiğimden farklı pis bir koku gibi geliyor
Ben de biraktim diyebilirim ama benim aksi gibi felaket canim istiyo basima agrilar giriyo hatta esime ic gel de koklayayim falan diyorum artik:KK43:

Tamam canım haberleşiriz
canım ben randevuyu internetten değiştirdim bugüne aldım numune hastanesi mamak semt polkliniğine gittim sabah okuldan izin aldım bir saatliğine.. tüm testleri yaptırdım doktora muayeneye gidince durumumu anlattım sağolusun yazdı çoğu yarına belli olur dediler belki bi kaçı haftaya çıkar dediler hiç para ödemedim. Yalnız gidersen tavsiyem erken git girişini yaptır internetten muhakkak randevu al öncelikli oluyorsun

Canım ben bıraktım eşimde bıraktı günde toplam 3paket içen bi aileydik şimdi çok mutluyuz irade ve tamamen bebeğin sağlığı :)
Biz de ayniydik canim duymadan once ama benim skintim hic aklimdan cikmiyo surekli canim istiyo kendimi uykuya verdim aklima gelmesin diye. Ben de tiksinmek istiyorum bi an once kokusundan falan. Dedigin gibi herseyden onemlisi bebeklerimizin sagligi..

canım ben randevuyu internetten değiştirdim bugüne aldım numune hastanesi mamak semt polkliniğine gittim sabah okuldan izin aldım bir saatliğine.. tüm testleri yaptırdım doktora muayeneye gidince durumumu anlattım sağolusun yazdı çoğu yarına belli olur dediler belki bi kaçı haftaya çıkar dediler hiç para ödemedim. Yalnız gidersen tavsiyem erken git girişini yaptır internetten muhakkak randevu al öncelikli oluyorsun
Sonuçlar kaç güne çıkıcak canım ona göre gideyim birde hangi testleri istedin onları bi yazarsan :) sağlık ocağı hepsini yapmıyormuş bende oraya gideyim

Bende gunlerdir bunu sormak istiyordum burda :) gece uyur uyanik halimle bile kabus goruyorum:KK57: inanilmaz canim sikiliyor bu duruma:KK42:

Sorma canim ya duku en kotusuydu.zaten icimde hep bi korku bebis iyimi degilmi diye.sanirim hormonlar geceleri mutasyona ugruyor.
. Dr gidiyom hamile degilmisim korkuyom agliiorum sacma sapan galiba hormonlardan bide annelik ic gudusu korkuyoruz kaybedicrz die heralde

Sonuçlar kaç güne çıkıcak canım ona göre gideyim birde hangi testleri istedin onları bi yazarsan :) sağlık ocağı hepsini yapmıyormuş bende oraya gideyim
canım doktora gittiğinde hangilerini isterse onları götür ben kağıdımı orada bıarktım yani özelden aldığım kağıdı ilk gebelik kan ve idrar testleri diye geçiyordu sonuçların hepsi haftaya çıkar dediler yarına da belli olanlar olackmış

Biz de ayniydik canim duymadan once ama benim skintim hic aklimdan cikmiyo surekli canim istiyo kendimi uykuya verdim aklima gelmesin diye. Ben de tiksinmek istiyorum bi an once kokusundan falan. Dedigin gibi herseyden onemlisi bebeklerimizin sagligi..
bak canım kraker ye canım cektıkçe birde temiz hava al ben her canım çektikçe kavonaza karınca sıkıştırıp üflediğim dumanı düşünüyorum Bebeğime bunu yapamam canım istemiyomuş gibi davran bi kaç güne alışıyosun ilk günler sigara içenlerin arkasından yürürdüm :)) zor bişey kolay değil ama alışınca herşey çok güzel oluyo yımuşarıcı kokusu yetiyor hayattan zevk almana :) nikotin koklamaktan iyi

Back
X