Ben de fön tutmuyorum hiç canım kendi hemen kuruyor zaten. En fazla radyasyon onda var bildiğimden kullanmıyorum.
Aynen ya amma atıp tutardım bi doğum yapıyolar salıyorlar kendilerini ne var yani derdim hele kilo veremeyenlere

Şu taytı icat edenden allah razı olsun zira giyebildiğim tek şey Tunik ve tayt
Çok özür dilerim ama dicem valla hem de görümcenin yanında haa "ÖKÜZZZ"
Canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz aşağı yukarı tabiki sorucaz paylaşımlarda buluncaz.
Humanaya dün başladım biliyorsun tam etkisi için erken olabilir. Bunun yanında öğleden sonra öğün olarak kuru börülceyi haşlayıp bol dereotu karıştırıp yiyorum yanında ev yoğurduyla. Ayva kompostosu yiyorum. Bol su tabi. Arada rezene demliyorum. 1 küçük dilim tahin helvası yiyorum. Dünden beri daha dolu gibi göğüslerim.
Düzenli sağmıyorum emzirmeye çalışıyorum eğer göğsü boşaltamazsa uyur kalırsa sağıyorum. 2 göğüsü de emziriyorum bitti gibi bişey oluyor emzirmeden sonra sağınca 20 cc çıkıyor az önce sağdım mesela uyudu benim cadıcık. Emzirmeden sağarsam 60-70 civarı çıkıyor bayadır emzirmeden direk sağmadım.
En son 1 aylık olduğunda 20 kasımda gittik doktora mamayı arttırmamı söylemişti. Günde 3 kere falan veriyorum 60 lık çok arttırdığım söylenemez. Çünkü kısa sürede acıksın beni daha çok emsin diye. 4 aralıkta gideceğiz inş kızmaz dr beğenir kilosunu.
Biz elimizden geleni yapalım canım moralimizi yüksek tutalım. Az da olsa alıyorlar çok şükür anne sütünü inşallah 2 ayımızda daha güzel olacak her şey. Onlar daha güzel emecek bizim de sütümüz artacak

Her şey kafada bitiyor sütümüz az psikolojisinden kurtulduğumuz an daha iyi olacak becerebilirsek.