2015 Ekim Anneleri

Ahaha galiba bir çoğumuzun derdini anlattın. Benim annem yanımda olmasına rağmen berbat haldeyim. Geçen hafta bir kere kuaföre gittim sadece. Komple ağdamı yaptırabildim, hemen eşim ne zaman gelirsin demeye başladı. Bir de 40ımız çıktığında giyindim makyaj yaptım. Benim resmi kıyafetim siyah tayt ve üzerine giydiğim 2 tunik. Hamilelikten evel baya kilo verip dolabımı yenilemiştim, hepsini tam giyemeden hamile kaldım. Pantolonlar, etekler diz kapağımdan yukarısını görmüyor :) İnşallah düzelicez, toparlayacağız ama eminim. Hele bu hafta sonu annem gidiyor, koşturmacam başlıyor. Bir de koşu bandını kullanmaya tekrar başlamayı düşünüyorum.
Bende doğum yapayım hemen koşu bandına çıkarım diyordum şimdi enerjim yok olsa da benimki kucak kuşu:) en son kanguru alıp beraber yürüyeceğiz heralde:)

Kızlar merhaba biz kendinden sallanan ana kucağı almak istiyoruz baby& plus 6 fonksiyon alan kullanan var mı

Slm kızlar ben 2015 ekim annesiyim. Sizleri yeni farketrim keşke hamileyken de görswydim. Oğlum 3450kg normal doğumla dünyaya geldi. 41. Hafta da doğum yaptı Bugün 1 aylık oldu. 1 aylık kontolde 4500 olmuşuz ben mama vermiyorum doktor gerek yok dedi ama sanki hiç doymuyor gibi geliyodu meğersem doyuyormuş doyduğunu kilodan anlıyomuşuz sürekli emmek istemesi bebeğin açlıktan değil reflekstenmiş. Bizde de sizde ki gibi gaz problemi var ben bio gaia ve sab simplex kullanıorum başta işe yaramıo gibi geldi fakat devam edince gaz problemi çözüldü ilaçı hemen bırakmayın bence sizde 1 haftada anca etki etti çünkü. Benim şimdilik paylaşcaklarım bu kadar Beni de aranıza alırsanız sevinirim. :))

Canım inş humananın etkisini görüyorsundur.. Yada eskisine göre sütün arttı mi? Bugün yine yeniden süt artırma çabalarına başladım umudumu yitirmicem Allah'ın izniyle Başarıcam diye düşünüyorum :) ama mama takviyesinde kesmiyorum tabi.. Bugün Dr ye gittik aşımızıda olduk çok şükür bi Sıkıntımız yok :-) 1 ayda 820 gr almışız Dr normal dedi.. Mamayı bir iki öğün azaltabilirsin dedi. Bende başladım süt yapan ne varsa denicem tekrar tekrar .. Rabbimden Ümit kesilmez. Kulaklarımı da tıkadım :KK47: artık hiç birşey takmamaya karar verdim hayırlısı sütümden önemli değil hiç birşey.. Sen süt sağıyor musun ne kadar çıkıyo sütün birde mama takviyesi ne kadar yapıyorsun artırdın mı eskiye göre yada Dr kontrolümüz oldumu yakınlarda.. Çok soru sordum :KK22:
Cnm ben mamsel kullanıyorum benim sütümü arttırdı. Günde 4 bardak içtiğim oluyor. Öle çok sütüm yok sağıp ayırcak kadar fakat bebeğime yetiyor.

Bende doğum yapayım hemen koşu bandına çıkarım diyordum şimdi enerjim yok olsa da benimki kucak kuşu:) en son kanguru alıp beraber yürüyeceğiz heralde:)
Bende çok yürüyemem heralde. Günde 45 dak. Onda da minik uyuduğunda. Kanguruyu biz de düşünüyoruz ama sadece düşünmekle kalıyoruz :)

Ben de fön tutmuyorum hiç canım kendi hemen kuruyor zaten. En fazla radyasyon onda var bildiğimden kullanmıyorum.

Aynen ya amma atıp tutardım bi doğum yapıyolar salıyorlar kendilerini ne var yani derdim hele kilo veremeyenlere:KK76:
Şu taytı icat edenden allah razı olsun zira giyebildiğim tek şey Tunik ve tayt:KK61:

Çok özür dilerim ama dicem valla hem de görümcenin yanında haa "ÖKÜZZZ" :KK62:

Canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz aşağı yukarı tabiki sorucaz paylaşımlarda buluncaz.
Humanaya dün başladım biliyorsun tam etkisi için erken olabilir. Bunun yanında öğleden sonra öğün olarak kuru börülceyi haşlayıp bol dereotu karıştırıp yiyorum yanında ev yoğurduyla. Ayva kompostosu yiyorum. Bol su tabi. Arada rezene demliyorum. 1 küçük dilim tahin helvası yiyorum. Dünden beri daha dolu gibi göğüslerim.
Düzenli sağmıyorum emzirmeye çalışıyorum eğer göğsü boşaltamazsa uyur kalırsa sağıyorum. 2 göğüsü de emziriyorum bitti gibi bişey oluyor emzirmeden sonra sağınca 20 cc çıkıyor az önce sağdım mesela uyudu benim cadıcık. Emzirmeden sağarsam 60-70 civarı çıkıyor bayadır emzirmeden direk sağmadım.
En son 1 aylık olduğunda 20 kasımda gittik doktora mamayı arttırmamı söylemişti. Günde 3 kere falan veriyorum 60 lık çok arttırdığım söylenemez. Çünkü kısa sürede acıksın beni daha çok emsin diye. 4 aralıkta gideceğiz inş kızmaz dr beğenir kilosunu.
Biz elimizden geleni yapalım canım moralimizi yüksek tutalım. Az da olsa alıyorlar çok şükür anne sütünü inşallah 2 ayımızda daha güzel olacak her şey. Onlar daha güzel emecek bizim de sütümüz artacak:KK73: Her şey kafada bitiyor sütümüz az psikolojisinden kurtulduğumuz an daha iyi olacak becerebilirsek.
Kesinlikle tamamen psikolojik.. Bana göre ben nasıl mama veririm hissiyatı yedi bitirdi resmen beni :( ama tabi Dünya'nın sonu değil şöyle bi kendime geldim yaptın mı elinden geleni hayır o yüzden yap bakalım ama hala olmuyorsa artık nasip deyip 6. Ayı bekle :) artık olumlama yapıcam kendime şikayet yok( ama arada bunalırsam yine yazarım :) ) inş kilonuz normal gelir de bu şekilde devam edersin canım haberlerini bekliyorum, bu arada biraz aceleci davrandım humana konusunda sanırım :)

realistan realistan benimki de çarşamba günleri maçta, dün geldi kv misafir vardı,biz de ordaydık. Eve geldik ,Kuzu saat 2ye kadar uyumadı. Artik dayanamadım sen de al biraz dedim, belim ağrıdı gezinmekten. Bana diyor ki ; ben tüm gün isteyim,uyumak için onun uyumasını bekliyorum. Ben 2.donem okula dönünce ne olacak merak ediyorum. Sinir oluyorum.
Bir de burnum tıkandı şimdi boğazın ağrıyor. Kv kişisi ; sen de iç bir şeyler yap,iyileştir kendini diyor. Bir ilgilenenimiz bile yok :KK42:

Kizlaaaaaar suan totoma baktim ve soklar icerisindeyimmm Allahim esime gecen hafta bio-oil aldirdim pek inanmayarak gunde bir defa totomdaki catlaklara uyguladim annemdeyim suan konu hamileligime geldi karnin nasi falan die sorarken hala kapkara die acip gosterdim o degilde totomdaki mor catlaklar olmasaydi die acip bi baktim anaaaam nasi olur azalmissss ve kuculmus harita gibi olan catlaklarim resmen baya baya hafiflemis kizlar bunu sizle paylasmak boynumun borcu dierek yaziorum 25 liralik yag nasi mucizeler yaratti hala soktayimmm umarim sizedee bendeki etkiyi gosterir, birde ozenerek yapmadim heee gunde bir defa olesine surdum! Allahimmmmm hala inanamiorum o cirkin totoya elvedaa dicemmmmmm yuppi

Son düzenleme:
Eczaneden mi aldınız canım bende alayım
Bu mamsel still tea humananın yeni adı firma el değiştirmiş. Aynı çay adı değişik sadece her eczanede yok yalnız daha gelmemiş olabiliyor gitmeden eczaneyi ara istersen ben öyle yaptım. Bide şöyle birşey var benim doktorumun dediği şöyle birşey var mama korkulcak birşey değil önemli olan bebeğin gelişimi ve annenin pskolojisi annenin ruh halinden bebek çok etkileniyor buyüzden benim için sen önemlisin der doktorum hep.

Kizlaaaaaar suan totoma baktim ve soklar icerisindeyimmm Allahim esime gecen hafta bio-oil aldirdim pek inanmayarak gunde bir defa totomdaki catlaklara uyguladim annemdeyim suan konu hamileligime geldi karnin nasi falan die sorarken hala kapkara die acip gosterdim o degilde totomdaki mor catlaklar olmasaydi die acip bi baktim anaaaam nasi olur azalmissss ve kuculmus harita gibi olan catlaklarim resmen baya baya hafiflemis kizlar bunu sizle paylasmak boynumun borcu dierek yaziorum 25 liralik yag nasi mucizeler yaratti hala soktayimmm umarim sizedee bendeki etkiyi gosterir, birde ozenerek yapmadim heee gunde bir defa olesine surdum! Allahimmmmm hala inanamiorum o cirkin totoya elvedaa dicemmmmmm yuppi
Benimde karnımda çok ya alsam ise yararmi

Bu mamsel still tea humananın yeni adı firma el değiştirmiş. Aynı çay adı değişik sadece her eczanede yok yalnız daha gelmemiş olabiliyor gitmeden eczaneyi ara istersen ben öyle yaptım. Bide şöyle birşey var benim doktorumun dediği şöyle birşey var mama korkulcak birşey değil önemli olan bebeğin gelişimi ve annenin pskolojisi annenin ruh halinden bebek çok etkileniyor buyüzden benim için sen önemlisin der doktorum hep.
Doğru söylüyorsun canım benim, ama maalesef bazı şeyleri takmadan edemiyorsun ama karar verdim kimse umrumda değil bebeğim Herşeyden herkesten önemli.. Hakikaten süt işi psikolojik, mutlu olmak lazım.. Kendim çok kabullenmiyorum ama kızımı biraz paylaşamadım, çok güzel bi hamilelik geçirdim inanılmaz mutluydum ama doğunca onun üstünde olan ilgi beni biraz bunalttı

Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim herkes adına nerden aldın canım eczaneden mi

Kızlar 3 numara beze geçen var mı?
Benim minik 5300 civarı şuanda, kakası bezden taşacak gibi oluyor bu aralar.
Acaba 3 mü almalıyım bir sonraki sefere?

Ayy etki ettiyse bende alayım benim karnım haritaya döndü resmen.

Benimde karnımda kocamaaaan bir hamilelik çizgisi ve kararma var ne zaman geçer acaba geçmesini dört gözle bekliyorum. Belimde ki çatlaklar için bende alıyım biran önce

Kızlar 3 numara beze geçen var mı?
Benim minik 5300 civarı şuanda, kakası bezden taşacak gibi oluyor bu aralar.
Acaba 3 mü almalıyım bir sonraki sefere?
Canım bizde 5 kiloyuz ama bir süre daha ikide kalırız yan bantları güzelce düzeltince pek çıkmıyor.. Buarada facedeki resminize bayıldım :KK15: Maşallah:nazar:

htys htys LadyCedar LadyCedar Kizlar etikeeyemedim hepinizi bu bana etki etti baya rengini acmis ve uzun uzun gorunen yariklar ufalmis veeee beyazda gorunmuo enteresan tarafi hic bi iz yok, ama simdi alirsiniz sizde bendeki etki olmassa uzulurum ama denemekten zarar gelmez, ben cok sasirdim bu hale gelmesine artik karnimada uygulicam siyahlik ve cizgi belki gider,eczanede de satilio ama esim gratis ten aldi cogu avm de vardir bence cokta ucuz ama 60ml sise kucuk ama yag halinde oldugu icin surumu kolay az bisey bile yetio, ben esasinda hamilelikte yuzumde onceden olusan gunes lekelerimin artmasi yuzunden aldirmistim ama totomada sureyim dedim ve hic bakmamistm bir haftadir simdi daha yogun ve masaj yaparak uygulamayi dusunuorum insaAllah sizede yarar bi guzellige sebep olursaam cok mutlu olurum ya...

realistan realistan benimki de çarşamba günleri maçta, dün geldi kv misafir vardı,biz de ordaydık. Eve geldik ,Kuzu saat 2ye kadar uyumadı. Artik dayanamadım sen de al biraz dedim, belim ağrıdı gezinmekten. Bana diyor ki ; ben tüm gün isteyim,uyumak için onun uyumasını bekliyorum. Ben 2.donem okula dönünce ne olacak merak ediyorum. Sinir oluyorum.
Bir de burnum tıkandı şimdi boğazın ağrıyor. Kv kişisi ; sen de iç bir şeyler yap,iyileştir kendini diyor. Bir ilgilenenimiz bile yok :KK42:
Bizimki de tam gün çalışıyorum diyor :)) hepsi aynı sanırım. Kv gıccığı da oğluna toz kondurmazdı bizde kalırken. Bir gece bebeğim çok ağladı bende onunla ağladım diye gülmüştü kadın. Kendi, Suudi Arabistan da çalışan kazzık kadar oğlunun (41 yaşında) resmini gördü de ağladı el kadar bebeğin ağlamasına ağlayan lohusa kadına gülmüştü. Ne bileyim kv denilen canlının fıtratında var manyaklık sanırsam :)) kocalardan da gelecek hayır belli :( çok geçmiş olsun canım.

Back
X