Canlar hepinize iyi akşamlar biz bugün dr da çok eğlendik kafa çapımız 40.5olduğu için artık takip etmeyelim normale yaklaştı dedi çok mutlu oldum özellikle ayak bastırdığıma zıpzıpta zıpladığına ve ekgıda için söylediklerine ... :) guluten için günde 2-3 bebekbisküvisi ver dedi yoğurt ile başla herhafta bişi ekle dedi sıralamamız yoğurt -yoğurt+elma +armut muz vs vs tatlandırıcı olarak şeker değil pekmez önerdi ... Kilomuz 8.3 kg boyumuz 67cm en güzel şey ise sosyal iletişimi 7+ayda dedi çünkü kızım baba nerde deyince babaya anne deyince bana annane deyince anneme bi kaç test yaptı öğrenme yetisi ile hersey çok iyi dedi birde tabi kaza gecirdik doktorumuzla oynarken bi döndü kafa duvara vurucaktı dr telaş edip hiii dedi ona korktu :) ben bişi olcağı zaman soğukkanlı davranıp bağırmam gülerim ağlayası varsa bile şaşırıp unutur

yani çok şükür ki artık gelme dedi 9.ay bitiminde gidicez sadece sağlık ocağında aşıya gidicez :) anne sütü ana öğün ek gıda günde toplam 2çay bardağını gecirme dedi :) ve ben açılışı tarhana ile yaptım kızım ilk seferde sorunsuz yarım çay bardağı içti :) rabnim hepsibe sağlık versin