- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Dr bize doğum sonrası eşimin korunmasını önerdiMerhaba anneler bi sorum olucak ama acaba ne ile korunmaya basladiniz?
Ne kadar çok saçı var kızının :)Valla kocaman oluyolar .)) maşallah hepsine inan duru güneş ediz ve diğer yavrucaklar hepsi can bizim için.. Hepsi iyi olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler
Canım bize de dr özellikle ilk 6 ay bu şekilde önerdi hap kullanacaksan 6 aydan sonra dedi. Spiral de ben istemiyorum çok uzatmak istemiyorum arayı bir bebek daha düşünebilirim ilacı da hiç kullanmadım muhtemelen süreyi tutturamam hamile kalırım. Eşim korundu kızımdan önce bundan sonra da ben korunurum dedi öyle devam edeceğizDr bize doğum sonrası eşimin korunmasını önerdi
Evet canım maşallaı var zeynep in benim kızın doğduğunda o kadar çok yoktu kalanı da döküldü zaten:) yenileri çıkmaya ve kıvrılmaya başladı sanırım benim gibi kıvırcık olacak:)Ne kadar çok saçı var kızının :)
Ben artık uyku konusuna taktım ya kendi kendime bile ne güzel uyudu desem nazar değecek diye korkuyorum :))Ay erken kalksa daha iyi bnce de bide bn saklayamam hiçte nazar olur fln diye düşünmedim =)
Her ay traş ediyoruzNe kadar çok saçı var kızının :)
Ben hap çok uzun yıllar kullandım çünkü yumurtalık kistlerim var hapa da ara vermek iyi oldu zaten emzirirken dr kullanamassın dediCanım bize de dr özellikle ilk 6 ay bu şekilde önerdi hap kullanacaksan 6 aydan sonra dedi. Spiral de ben istemiyorum çok uzatmak istemiyorum arayı bir bebek daha düşünebilirim ilacı da hiç kullanmadım muhtemelen süreyi tutturamam hamile kalırım. Eşim korundu kızımdan önce bundan sonra da ben korunurum dedi öyle devam edeceğiz
Merhaba canım benim kızımda uyku düzeni yok.gece 3 kez garanti uyanır gündüz de hemen uyanıyor .gece 2 de uyuyordu artık akşam 10 da odaya geçip sallıyorum karanlıkta uyutuyorum en geç 12.30 uyuyor sabah çok erken uyanır oldu. Bir ayı dha bekliyorum.benim amacım kendi odasında uyuması alışmışken odasına alışsın.Kızlar bu aralar şu uyku eğitimiyle yakından ilgiliyim çünkü kızım son günlerde gece olur olmaz saatlerde uyanmaya başladı gündüz zaten sıkıntılı bir psikoloğun yazısını okudum uyku eğitimiyle ilgili çok metod var ama hepsinin temeli aynı diyordu pekiştirilen davranış gelişir pekiştirilmeyen davranış söner eğer siz bebeği uyuturken kullandığınız aracı bırakırsanız uyku eğitimi başlaşmıştır ister 3 günde yaparsınız ister 1 ayda ister 3 ayda kucağınızda yürürken uyuyorsa oturarak uyutacağım artık demekte uyku eğitimidir sonra yatağına geçiş yanında beklersiniz sonra artık odadan çıkarsınız aşama aşama ve bunun yapılması küçük aylarda daha kolaydır büyüdükçe gözyaşılı olur diyordu siz biliyorsunuzdur belki ama bana ilginç geldi hani illa bir yöntem uygulamak gerekmez kullandığımız uyku aracının yavaş yavaş kaldırıp kendi başına uyumasını sağlamakta uyku eğitimiymiş:)
Canım aşo için iyi düşün. Çok şükür biz atlatık ateş çok az oldu ama huysuzluk yaşadı kızım 45dk boyunca sürekli ses çıkardı gece de ara ara ateşine baktım.@primavera1985pessinus kızlar maşallah kuzucuklar çok tatlılar :) bu arada edizi poyraza benzettim bu fotoda yükleyebilirsem ben de yükliyim
ATPaz tatlım maaşallah günese :) bizim de aşımız pztsi ins biz de rahat atlatırız
Cok gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin..hangi supheyle yaptirmistiniz testi sadece kilo alimi az diyemi oyle bisi hatirliyrm sankiEnfeksiyon çıktı canım şurup verdi dr onu kullanacağız inşallah şifa bulur kuzum. Aşı günühle aynı gün olunca kızım çok ağladı.
Eki Görüntüle 1783198 Kizlar kuzum cok alisti pelusuna, ya minciklarken uyuyor, ya sariliyor, bazen de yuzunu gomuyor. Dikkat etmek lazim ona biraz sanirim. Ama cok tatlilar birlikte.
Denedin mi hiç canım? Elma ya da armut suyu veriyor arkadaşım sevmiş senin bebişün tepkisi nasılGelisimi iyi gidiyor bu zamana kadar sadece anne sutuyle beslendi ama sutum yetmemeye basladi ve mamaya basladik suan 5 ay 3 gunluk :) 8.5 kilo boyuda 70 cm
Kilo alımı az ve kusmaları vardı en son gündüz uykusu hiç yok nerdeyse dedim idrae testi alalım o yapıyor olabilir dedi çok şükür başladı tedaviye inşallah iyi gelir.Cok gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin..hangi supheyle yaptirmistiniz testi sadece kilo alimi az diyemi oyle bisi hatirliyrm sanki
Masllah duruyaEki Görüntüle 1783322 durucuğum yolculuktan yolculuğa koştururken:) yazık yavrum öyle alıştı ki arabaya hazırlanıp bindikten sonra maksimum 5 dk sonra uyuyup yolculuk bittiüinde uyanıyor. Bu arada kızlar ben bugun adet oldum hafif bel ve karın ağrım var ama çok şükür diyorum hamile miyim yoksa diye düşündükçe kötü oluyordum bu haliyle olmadığım kanıtlandı rahatladım:)
Uyurken nasilda masumlar ya..masallah poyrazaEki Görüntüle 1783355
işte bu da poyraz :) uyurken uyandığında uykuya geri dalmak için kolunu namnamlıyor
Allahim bi kizlarin susu ne olacak boyleEki Görüntüle 1783374 Buda restoranda yemekte yoğurt yerken hifa =)
once yanaklari gordum olayy sonra popo daha bi olayyyValla kocaman oluyolar .)) maşallah hepsine inan duru güneş ediz ve diğer yavrucaklar hepsi can bizim için.. Hepsi iyi olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler
Anladim cnm insallah bian once atlatirsiniz.bende oyle biseyi olursa fakedememekten gec kalmaktan korkuyrm hep ama sanirim minicik bedwnleri hemen tepki veriyorKilo alımı az ve kusmaları vardı en son gündüz uykusu hiç yok nerdeyse dedim idrae testi alalım o yapıyor olabilir dedi çok şükür başladı tedaviye inşallah iyi gelir.
Inşallah siz de çok rahat atlatırsınız canım. Bi de ne tatlı uyuyor maşallah:) o kol çok tatlıysa biz de yiyelim ucundan@primavera1985pessinus kızlar maşallah kuzucuklar çok tatlılar :) bu arada edizi poyraza benzettim bu fotoda yükleyebilirsem ben de yükliyim
ATPaz tatlım maaşallah günese :) bizim de aşımız pztsi ins biz de rahat atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?