2015 Ekim Anneleri

ay ne kadar tatli olmus yigit. Capkin gulusunu yerim. Bir de gozleriyle guluyorkar ya bayiliyorum, kuyruklu yildiz diyorum ben bizimkininkine:) gayet iyi bence boyu kilosu. Ben de bugun birinin kontrol vardi kimdi diyordum sizmissiniz. Cok gecmis olsun kolaycacik atlatir umarim kucuk pasacik.

Maşallah bebişe

Canım bende teredütteydim senin gibi ana kucagında resmen sıkışmaya başladı çocuk bu hafta bi deniyim dedim puseti inanılmaz rahat etti araya bindirdiğimizde ağlamaya başlamıştı demekki rahatsızmış dedik :) kntrolde doktora sordum sıkıntı yok geçebilirsiniz dedi bi dene istersen

Amin canım gece boyu daha 2 saat uyuyabildim nöbet tutuyorum 37.7 kadar cıktı ateşi daha fazla olmadan calpol verdim su yaptım alnını sürekli düşük seyretti ama hic dalamadı çok tedirgindi simdi de sanki biraz var ateşi öyle mememde bacagimda garibim uyumaya çalışıyo. Tesekkur ederiz bi gör daha ne bakışları var bide yiğit efendi ağlama silahını bulmuş durumda kullanmasını öğrendi ((( ediz maşaallah çok iyi görünüyordu rahatsızlığı ne durumda ? Bende alicam bi uyku arkadaşı zaten uyku konusu ayrı bi sorun

Günaydın kızlar bebişlerin hepsine maşallah Hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı :) dün hiç giremedim neredeysr baturalp çok huzursuzdu ne emdi ne uyudu akşam da misafirliğe gittik orda da aynı durum. Inşallah bugün iyi geçer hava iyi olsaydı dışarı çıkacaktık ama yağmurlu ve kapalı yarın iyi olur inşallah. Sizde de hiç memeyi reddetme oldu mu baturalp dün 12 saat boyunca sadece 2 kete emdi

Masallah kuzucuga cok tatli insallah geceyi atessiz atlatmissinizdir ahh su asi gunleri kabusumuz oldu resmen

masallah canim edize cok guzel duzeni oturmus kuzucugun ,ceyda dogdugundan beri hic sorun yaratmamisti gece uykusunda emzigini verip elibden tutup iki pispis uyiyordu ama artik gece uykusu icin yataga yatirir yatirmaz bi garip olyr basliyr aglamaya sakinlessin diye bi kac kere kucaga alip evde dolastiriyrm ama yatirinca yine aglyr boyle boyle yarim saati geciyr uykuya dalmasi 3-4 gundur boyle daha yeni 4 aylik oldu ceyda sizin yontemi denesem diyrm ama asiri agliyr sanki bisey yapmislar gibi napicgimi bilemedim.bu arada tortikolisi nasil oldu edizin duzeldimi

Son düzenleme:
Cnm buyume atagi olabilir o yuzden memeyi reddediyrdur bide ek gida vs ye basladiysan onlarda cok gelmis olabilir

Canım bi iki gün önce güneş de yaptı, saatlerce emmedi, her emzirmek istediğimde ağladı. 10 saate yakın sürmüştür. Zıplata zıplata, şarkıyla ninniyle denedim bana mısın demedi. Çişli bezi falan azaldı o gün.Sonra kendiliğinden geçti.

Tek ben değilmişim sevindim cnm dek ki şart değil eksik lige göre veriyorlar ama kan mi alıyorlar ki.yoksa vitamin gibi oyle veriyorlarmi

İnsallah cnm ya şöyle rahat rahat uyuyalim bebislerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…