- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Seninkine emerken ucunu Kocaman uzatıyo mu
Benim ucu yutacak gibi emiyo:) bide gazı gelince ısırıp kafayı diğer tarafa döndüruyo ucum çok aciyo tamamını almıyor kahverengi kismin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkine emerken ucunu Kocaman uzatıyo mu
Canim zeytinyağı yapip bekletilir diy3 biliyorum sanırım yegenimde de oldu öyle yapmışlardı. Netten bir araştir istersenKızlar bebişim kafasında konak oldu sizde se oldumu nasıl geçicek ki bu![]()
Ya evet kotu seyler dusunmemeye calısıyorum
Cunku kanıt yok elımde
Evet en inandırıcı kısmıda evde kutunun ortada olması
Bu kadar aptal olmaz herhalde
Canım benim kısımda olmadı ama geçen gün anneannem olursa karbonatli suyla sil dediKızlar bebişim kafasında konak oldu sizde se oldumu nasıl geçicek ki bu![]()
Evet arıym arkadasımı dediBencede öyle yapıp guvensizligini belli etme o kadar rahat olması pek mümkün değil canını sıkma şüphe insanı kemirir ve boşa şüphe aranızi kötü açar hem artık kavuştun uz birbirinize![]()
Kızlar bebişim kafasında konak oldu sizde se oldumu nasıl geçicek ki bu![]()
Saol cnm inşlh çoğalmadan gecerCanim banyodan önce konak olan yerlere karbonatli su sürüp 10dk beklet. Umarim geçer.
Ay bu bebişlef hep aynı :)Benim ucu yutacak gibi emiyo:) bide gazı gelince ısırıp kafayı diğer tarafa döndüruyo ucum çok aciyo tamamını almıyor kahverengi kismin
ben nuk'un tekli ve elektrikli pompasını kullanıyorum. gerçekten çok çok memnunum. sütleri saklamak için de lansinoh poşetleri ve kısa vadeli saklamak için de mamoojo'nun 4lü saklama kaplarını kullanıyorum. şimdiden hayırlı olsunSelam güzel anneler ben Kasım annesiyim Allah izin verirse gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım .. Size sorum olacaktı. Göğüs pompası olarak ne önerirsiniz? Memnun olduğunuz veya şunu kesinlikle alma dediğiniz pompa var mı? Bir de saklamak için saklama poşetleri mi almalıyım ?
Ayni seyi bana da dedi kv kızımı severken mememiz yok olsa falan dedi. bana ihtiyaç yok yani onlar kızımı aralarına alip ta uyuyacaklarmis ta memeleri yokmuş yoksa ben çocuğu onlara dogurdum zatenKizlr ben cok mu alinganim artik supheye düstüm.. Kaynanamdayim. Bi konu acildi kayinbabam burda kalir cocuk falan dedi sakasina kv" emiyor ya anneye muhtac emmese neyse" dedi. Ve bunu 2. Kez soyluyor. Bn de dayanamadim emmese bana muhtac degil yani dedim. Xok sinirim bozuldu sanki sadece sutum bizi birbirimize bagliyor oglumla. Ay agliycam sinirden misafir var diye tutuyorum.memem olmasa bebegimle bi bagim yok sanki.
:) oy kıyamam sana ya biraz fazla alıngan olmuşsun :)Kizlr ben cok mu alinganim artik supheye düstüm.. Kaynanamdayim. Bi konu acildi kayinbabam burda kalir cocuk falan dedi sakasina kv" emiyor ya anneye muhtac emmese neyse" dedi. Ve bunu 2. Kez soyluyor. Bn de dayanamadim emmese bana muhtac degil yani dedim. Xok sinirim bozuldu sanki sadece sutum bizi birbirimize bagliyor oglumla. Ay agliycam sinirden misafir var diye tutuyorum.memem olmasa bebegimle bi bagim yok sanki.
Ayyy sinir oldum bende bizimkilerde bu muhabbeti yaptilar lohusayim iki gunluk illede bizde kalin die baski yaptilar dedim siz beni dusunmuorsunuz sirf bebek icin die basladm aglamaya, gorumcem bi yanima kaynanam bi yanima gelip opuo yalnis anladin olurmu die ahhh ahh iclerini okuorum ben hepsi ayni canini sıkma sen bunlar icin veee emme olmasa bile ben asla evladimi kimseye birakmamKizlr ben cok mu alinganim artik supheye düstüm.. Kaynanamdayim. Bi konu acildi kayinbabam burda kalir cocuk falan dedi sakasina kv" emiyor ya anneye muhtac emmese neyse" dedi. Ve bunu 2. Kez soyluyor. Bn de dayanamadim emmese bana muhtac degil yani dedim. Xok sinirim bozuldu sanki sadece sutum bizi birbirimize bagliyor oglumla. Ay agliycam sinirden misafir var diye tutuyorum.memem olmasa bebegimle bi bagim yok sanki.
Aynı durum bendede var herşeye alınıyorum yaa.. Acaba lohusalıktan mı, birde 2 yada 3 ay bizde kalmayı düşünüyorlar hiç rahat değilim evde yaa.. Çocuk ağlıyo pıt bizim odada Kv. Hiç gizli Saklı kalmadı.. Birde hakikaten çok bunaldım.. Sürekli eşimle bana şu şöyle yapın bunu böyle yapın modundalar artık hiç muhabbet bile edesim yok.. Çocuk beni emmese onlarda böyle muhabbetler yapıyo verin çocuğumu bana ben bakarım ona diye kaç defa dedi.. Benim psi bozuldu sanırımKizlr ben cok mu alinganim artik supheye düstüm.. Kaynanamdayim. Bi konu acildi kayinbabam burda kalir cocuk falan dedi sakasina kv" emiyor ya anneye muhtac emmese neyse" dedi. Ve bunu 2. Kez soyluyor. Bn de dayanamadim emmese bana muhtac degil yani dedim. Xok sinirim bozuldu sanki sadece sutum bizi birbirimize bagliyor oglumla. Ay agliycam sinirden misafir var diye tutuyorum.memem olmasa bebegimle bi bagim yok sanki.
Bende asla bırakmam onun geliceği günü dört gözle bekledimAyyy sinir oldum bende bizimkilerde bu muhabbeti yaptilar lohusayim iki gunluk illede bizde kalin die baski yaptilar dedim siz beni dusunmuorsunuz sirf bebek icin die basladm aglamaya, gorumcem bi yanima kaynanam bi yanima gelip opuo yalnis anladin olurmu die ahhh ahh iclerini okuorum ben hepsi ayni canini sıkma sen bunlar icin veee emme olmasa bile ben asla evladimi kimseye birakmam
Aynı durum bendede var herşeye alınıyorum yaa.. Acaba lohusalıktan mı, birde 2 yada 3 ay bizde kalmayı düşünüyorlar hiç rahat değilim evde yaa.. Çocuk ağlıyo pıt bizim odada Kv. Hiç gizli Saklı kalmadı.. Birde hakikaten çok bunaldım.. Sürekli eşimle bana şu şöyle yapın bunu böyle yapın modundalar artık hiç muhabbet bile edesim yok.. Çocuk beni emmese onlarda böyle muhabbetler yapıyo verin çocuğumu bana ben bakarım ona diye kaç defa dedi.. Benim psi bozuldu sanırımbende ciddiye alıyorum.. Benim kızım diye hitap etmesi bile canımı sıkıyo