2015 Ekim Anneleri

Kızlar aradı arkadasını
Adama sen nerdesin dedi
Otobusteyım dedi arkadası
Sen gecen kac tane aldın kutudan dedi
Adam ıkı dedi
Teli kapattı evde kıyamet koptu
Beni reZil ettin dedi cıktı gıttı evden

O siniri geçer canim rezil olacak bisey olmamis bence hem için rahatlamistir bosver gelir o.. inşallah böyle sıkıntılı durumlar yasamazsiniz bi daha :(

Kızlar biZm 2 ay bitti ben hala adet olmadım arada lekelenme oluyor geciyor
Nezamn duzenli olmaya baslarm ki

Kızlar bebişim kafasında konak oldu sizde se oldumu nasıl geçicek ki bu :KK43:
Canım bizde de oldu banyosundan bir kaç saat önce o kısma bebe yaği sürüp şapka ile kapattık beklettik öyle duş aldırdık bir süre sonra geçti döküldü parça parça..

Bizim de bir günlük yalnızlık molamiz bugün yine bitiyor :KK43: esim 10 gibi almaya gidecek yine kvyi.. ben de hic rahst değilim cocuk aglayinca ilk aklıma gelen aman duyup gelecek simdi oluyo.. Yalnızken daha iyiyim, esimle de rahat rahat hareket ediyoruz.. kendisi de dedi az önce "almaya giderim biraz gec giderim biliyorum yalniz kalmayi ozledin ama istr senin için" vs vs dedi. Daha 17 gun oldu,40 sonuna kdr kalmaz umarim.. bu gidisle alıştı ondan da korkuyorum. Mutfağa giriyorum heryer heryerde, ev benim mutfak benim değil gibi..
bi de dedi ki esim "lohusa kadin kocasını öldürse ona ceza verilmezmis" dedi.. nasil bi psikolojideyiz gördün mü dedim ben de.. ama annen gelmese diyemedim :KK43:
Bu Eşler annelerine çok güveniyo yaa bunaldım artık.. Biridr keşke bizim fikrimizi sorsa sen nasılsın rahat edebilir misin dese, inan çocuk değil onlar başımı ağrıtıyo yada ben herşeyi çok takar oldum :(:( çocuk hep onun istediği gibi olacak cin gibi olsun şöyle olsun böyle olsun.. Tv izlemeye erken başlatmam diyorum olurmu tabiki izlicek diyo vb. Bi Sürü şey. :( valla ne zaman biter bu durum bilemiyorum ama en kısa zamanda birsin.. Bu Arada onların bu kadar uzun kalmasının tek sebeplisi eşim. Annem çocuğa bakıcak sanki ben bakamıyorum yaa

Kizlr ben cok mu alinganim artik supheye düstüm.. Kaynanamdayim. Bi konu acildi kayinbabam burda kalir cocuk falan dedi sakasina kv" emiyor ya anneye muhtac emmese neyse" dedi. Ve bunu 2. Kez soyluyor. Bn de dayanamadim emmese bana muhtac degil yani dedim. Xok sinirim bozuldu sanki sadece sutum bizi birbirimize bagliyor oglumla. Ay agliycam sinirden misafir var diye tutuyorum.memem olmasa bebegimle bi bagim yok sanki.
Canim benim alingan olmamak elde mi bana da gorumcem meme diye sesleniyor oglum meme geliyor emzrcek seni dyo sonra seni gotureyimmi ama bende sut yok dyo bole sakaya tövbe ya..ben de ben meme degil anneyim dedim sut vermesem anne degilm o zaman boşver tatlim deli ediyolar bizi

Canim benim alingan olmamak elde mi bana da gorumcem meme diye sesleniyor oglum meme geliyor emzrcek seni dyo sonra seni gotureyimmi ama bende sut yok dyo bole sakaya tövbe ya..ben de ben meme degil anneyim dedim sut vermesem anne degilm o zaman boşver tatlim deli ediyolar bizi
Ay yanliz degilmisim demekki
O nasil bi laf ya meme ne demek. Yani oyle bi laf ediyorarki kendimi sadece bebegimi besleyen biriymis gbi hissediyorum. :( valla eskiden sus pus bbiriydim ama artik oyle olmak istemiyorum. İcime atiyorum her lafi olan bana oluyor.

Aynı durum bendede var herşeye alınıyorum yaa.. Acaba lohusalıktan mı, birde 2 yada 3 ay bizde kalmayı düşünüyorlar hiç rahat değilim evde yaa.. Çocuk ağlıyo pıt bizim odada Kv. Hiç gizli Saklı kalmadı.. Birde hakikaten çok bunaldım.. Sürekli eşimle bana şu şöyle yapın bunu böyle yapın modundalar artık hiç muhabbet bile edesim yok.. Çocuk beni emmese onlarda böyle muhabbetler yapıyo verin çocuğumu bana ben bakarım ona diye kaç defa dedi.. Benim psi bozuldu sanırım :KK43::KK43: bende ciddiye alıyorum.. Benim kızım diye hitap etmesi bile canımı sıkıyo
Canm bn lohusa da degilim 50 gunluk olduk. Ay ben kaynanamla cok iyi qnlasmama ragmen 1 hafta dayanabildim. Allah yardimcin olsun. Gercekten insan kocasiyla cocuguyla yanliz kalamak istiyor.

Biz bugün 1 aylık olduk oğlum annesine benzeyip sarışın olmadıysa anneside onu sarı giydirip sarı kuş yapar:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 170
Selam güzel anneler ben Kasım annesiyim Allah izin verirse gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım .. Size sorum olacaktı. Göğüs pompası olarak ne önerirsiniz? Memnun olduğunuz veya şunu kesinlikle alma dediğiniz pompa var mı? Bir de saklamak için saklama poşetleri mi almalıyım ?
Merhaba canım öncelikle Allahım hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin ben ameda marka manuel pompa kullanıyorum çok memnunum üstelik fiyati da çok uyguna aldım eczaneden 40 tl ye. Tavsiye ederim eğer tekrar calisacaksan saklama poşeti de al sakla sutunu ben gündüz sagip gece takviye amaçlı veriyorum mamasiz devam ediyoruz çok şükür

Canm bn lohusa da degilim 50 gunluk olduk. Ay ben kaynanamla cok iyi qnlasmama ragmen 1 hafta dayanabildim. Allah yardimcin olsun. Gercekten insan kocasiyla cocuguyla yanliz kalamak istiyor.
Normalde bende iyi geçinirim .. Ama biraz bunaldım inş geçer bu durum onların gitmesine kadar yoksa çekilmez bi hal alıcak.. Saolasın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Selam herkese. Kv ile ilgili yazıları okuyorumda. Hamileliğimde çok korkmuştum kv eşyalarımı size taşıycam 40 gün kalıcam sonrada sabah gelirim akşam gelirim. Kızımı şöyle sallıycam böyle uyutcam. Ihlamur vercem şunu bunu vercem diyordu ve ben sinirden uyumıyordum. Ben kızımı sallatmam anne sütünden başka bişey verdirtmem diyip susturuyordum. Ama kızlar kızım doğdu doğalı okadar fena o kadar ç8k ağlıyor ki. Şu an resmen tükürdüğümü yalıyorum. gelsinde 1 saatçik baksın dinleneyim diye dörtgöz bakıyorum. Sallamadan durmuyo ıhlamurda veriyoruz rezenede.. Sürekli ağlıyor sürekli.. Şimdi tam tersi uyur uyumaz kv ben artık gideyim diyo :)) hiçbişey düşündüğüm gibi olmadı yani

Selam herkese. Kv ile ilgili yazıları okuyorumda. Hamileliğimde çok korkmuştum kv eşyalarımı size taşıycam 40 gün kalıcam sonrada sabah gelirim akşam gelirim. Kızımı şöyle sallıycam böyle uyutcam. Ihlamur vercem şunu bunu vercem diyordu ve ben sinirden uyumıyordum. Ben kızımı sallatmam anne sütünden başka bişey verdirtmem diyip susturuyordum. Ama kızlar kızım doğdu doğalı okadar fena o kadar ç8k ağlıyor ki. Şu an resmen tükürdüğümü yalıyorum. gelsinde 1 saatçik baksın dinleneyim diye dörtgöz bakıyorum. Sallamadan durmuyo ıhlamurda veriyoruz rezenede.. Sürekli ağlıyor sürekli.. Şimdi tam tersi uyur uyumaz kv ben artık gideyim diyo :)) hiçbişey düşündüğüm gibi olmadı yani
buda iyiymiş :)

Bu Eşler annelerine çok güveniyo yaa bunaldım artık.. Biridr keşke bizim fikrimizi sorsa sen nasılsın rahat edebilir misin dese, inan çocuk değil onlar başımı ağrıtıyo yada ben herşeyi çok takar oldum :KK43::KK43: çocuk hep onun istediği gibi olacak cin gibi olsun şöyle olsun böyle olsun.. Tv izlemeye erken başlatmam Salonu olurmu tabiki izlicek diyo vb. Bi Sürü şey. :KK43: valla ne zaman biter bu durum bilemiyorum ama en kısa zamanda birsin.. Bu Arada onların bu kadar uzun kalmasının tek sebeplisi eşim. Annem çocuğa bakıcak sanki ben bakamıyorum yaa

Az once giderken sordum aradin mi geliyorum diye dedim, yok annem aradi geliyo musun beni almaya dedi diye..yok gelmoyorum deseydin dedim, yuzu degisti, cok mu rahatsiz oluyosun annemin gelmesinden drdi, yok dedim Allah razi olsun nankorluk edemem dedim. Iste senin icin gelioannem gelemese annene diyecektim o zaman da rahatsiz olcak miydin fkn.. annem gelio gidio oyle bi imkan olsaydi keske dedim :/ bisy demedi gitti..

walla 1 hafta iyiymis.. yani gelse gitse islerimde yemegimde yardim edipgitse ne ala.. kaliyor, evler yakin ama 2 vesait ve kv bacaklarndan rahatsiz yani hergün evine birakilamayacagina gore gidemez de kendi basina..kalio iste.. :/ :(

Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu :(

Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu :KK43:
Canım hiçbir şey olmaz bence. Sen de kuzucuğun da dinlenmişsinizdir. Bizimki genelde 1.5-2 saatte 1 uyanıyor ama bazen 4 saati buluyor. O da ben de baya dinç uyanıyoruz. Üzülme canım.

Selam güzel anneler ben Kasım annesiyim Allah izin verirse gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım .. Size sorum olacaktı. Göğüs pompası olarak ne önerirsiniz? Memnun olduğunuz veya şunu kesinlikle alma dediğiniz pompa var mı? Bir de saklamak için saklama poşetleri mi almalıyım ?
Bende avent vardı süt azıcık gelince belki makinedendir diye eşim ille medela da aldı ama ben aventten memnunum medela acıttı biraz şu an ikiside var ve ben aventi kullanıyorum

Kkzlar dün gece kızım 4 saat uyumuş ben de uyanmamışım aülayınca farkettik çok üzüldüm aç kaldı diye ya sizce zararı olur mu :KK43:
Canım aynı şey bana da oldu vijdan azabı çektim kendi kendime o uyuyunca bende uyumusum ama sonradan düşündüm ki demekki rahat uyumus alti temiz gazı yokmuş demekki karnı da tokmus acikınca ağlamış annesi ne güzel hiç üzülme arada oluyor artık böyle şeyler birşey olmaz

Back
X